Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:01 07.05.26 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КСЕЛОДА 500нови  
Авторhi (Нерегистриран)
Публикувано20.07.10 15:48

Продавам две неразпечатени опаковки Кселода 500 със срок на годност 11.2012г. Останаха неизползвани, т.к. междувременно се наложи нова операция и прекъснахме лечението. От министерството ни смениха терапията, но ние решихме да продължим започнатата с Кселода и затова закупихме лекарството за целия курс. Цена по споразумение. За връзка е-mail: hi_hi@mail.bg

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: hi]  
Авторondin (Нерегистриран)
Публикувано20.07.10 17:24

какво значи по споразумение? защото от фирма може да се закупи за 900 лв. това значи ли , че я продавате за 900 или за колко?! две опаковки са 240 таблетки...

АвторHi (Нерегистриран)
Публикувано21.07.10 09:28

Значи,че сме склонни да я продадем на по-ниска цена, така или иначе няма да използваме лекарството. Ако не са огромните разходи по поредната операция и последващото лечение, дори бихме го подарили... Като цена около 600лв за опаковка, 1200 за двете мисля че е добре? Имаме и няколко таблетки от отворена кутия, при желание ги подаряваме с неотворените.

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: ondin]  
Автор ИK (непознат )
Публикувано31.07.10 15:51

Продавам 116 таблетки от Кселода 500 mg. толкова ни останаха и вече са ненужни. Пишете ми каква цена би Ви устройвала, тъй като ние няма как да ги ползваме.

Авторhi (Нерегистриран)
Публикувано23.09.10 10:12

Все още разполагаме с две неразпечатени опаковки Кселода 500 със срок на годност 11.2012г. Цена 600лв за кутия. Ако някой се интересува, нека пише на е-mail: hi_hi@mail.bg или тел.**********

Мейлът е достатъчен.

Редактирано от Buba67 на 23.09.10 10:29.

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: ИK]  
АвторOндин (Нерегистриран)
Публикувано24.09.10 05:19

Ама от Аптека ли сте ги получавали? Или сте ги купували?

Защото ако са от аптека....сте ги получили безплатно..

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: Oндин]  
Автор Благун Калчев (Explorer)
Публикувано25.09.10 00:34

Човекът още в първия пост написа, че ги е купил, но Вие от 2 месеца се заяждате! Кому е необходимо това...

Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал...

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: Благун Калчев]  
Авторondin (Нерегистриран)
Публикувано26.09.10 03:18

Господине, аз не се заяждам. Никъде не виждам, може би съм сляпа да е написано, че са закупени.
Аз ако мога ще си купя, но не мога. Затова питам.

Не се заяждам, защото знам, че всеки човек има нужда от лекарства.
Струва ми се много неловко това. Подарила съм ужасно много лекарства, от които не сме имали нужда. Не съм продала нито едно.. Не мисля и да го правя. Подарявали са ми на мен тук от клуба и мисля, че всяка такава постъпка е благородна.

Мисля, че всеки нормален човек ще се съгласи с мен, че получено безплатно, едно лекарство не бива да се продава - не е морално най-малкото.
Не говоря за определени случаи, а попринцип.
Всеки сам решава за себе си.
Моля да не се опитвате да ме засегнете.. просто питам. Имам право на това, щом се интересувам от лекарството.

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: ondin]  
Авторoндин (Нерегистриран)
Публикувано26.09.10 03:19

видях къде е написано за закупуването. Грешката за това е моя.

МОЛЯ ДА не ми казвате, че се заяждам...!!!

Тема Re: КСЕЛОДА 500нови [re: oндин]  
Авторhi (Нерегистриран)
Публикувано27.09.10 15:12

Съжалявам за възникналия спор по повод произхода на лекарствата, обидно е да давам обяснения за това, но подробно съм описала,че лекарствата са поръчани и закупени със собствени средства от аптека, с цел продължаване на лечение, което така и не завършихме. Цената е с 1/3 по-ниска от действително заплатената. Ако някой действително има нужда от тях, да пише на посочения е-mail.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.