Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:06 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема натаналнови  
Автор bodo19 (непознат )
Публикувано22.03.11 13:41

Моля ви,даите мнения за Натанал.Намирам много противоречиви изказвания,но са все стари.Иска ми се да чуя по нови становища.Помогнало ли е на някого?Благодаря ви предварително.

Тема Re: натаналнови [re: bodo19]  
Автор Ру ()
Публикувано22.03.11 16:47

Първо, да си кажа, че така и не го пробвах. Отидох в аптеката с идеята да го започна, но там аптекарят ме разубеди - струвал 300 лева на месец и спрели да го поръчват, защото цената отказвала желаещите. Това като цена е равно на повече от 30 килограма чесън, и е около 3 пъти по-скъпо от всичките ми останали добавки накуп, пък те са подбирани хем да са бая качествени хем с доказана полза. Предложи ми чесън в капсулки (100 броя, стигат за повече от месец, разграждат се в червата чак) от Nature's Way за 13-14 лв, като каза, че ефектът бил абсолютно същия.

Така че в този ред на мисли съм против натанала (като продукт с изключително преувеличена цена) и твърдо за чесъна (във всякакъв вид) :)

Happiness is a state of mind.

Тема Re: натанал [re: bodo19]  
Автор bobby2OO5 ()
Публикувано22.03.11 18:39

И аз да споделя - Натанала го купих, но изпих само едно, защото просто не му понасям миризмата, става ми лошо и всичко ми се обръща от него, та досега от химията не ми е било толкова зле, а когато дойдеше време за него да го пия се чувствах ужасно, и така реших, че няма да го взимам. Предпочитам да си приготвям повече храни със скилидки чесън в натурален вид, така не ми пречи, мога да си го хапвам. Иначе за ползата от чесъна има доста неща изписани и мисля, че е безпорна, но за Натанала не съм сигурна - при мен не се получи. Аз взимам други неща.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.