|
Тема
|
натанал
|
|
Автор |
bodo19 (непознат
) |
Публикувано | 22.03.11 13:41 |
|
Моля ви,даите мнения за Натанал.Намирам много противоречиви изказвания,но са все стари.Иска ми се да чуя по нови становища.Помогнало ли е на някого?Благодаря ви предварително.
| |
Тема
|
Re: натанал
[re: bodo19]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 22.03.11 16:47 |
|
Първо, да си кажа, че така и не го пробвах. Отидох в аптеката с идеята да го започна, но там аптекарят ме разубеди - струвал 300 лева на месец и спрели да го поръчват, защото цената отказвала желаещите. Това като цена е равно на повече от 30 килограма чесън, и е около 3 пъти по-скъпо от всичките ми останали добавки накуп, пък те са подбирани хем да са бая качествени хем с доказана полза. Предложи ми чесън в капсулки (100 броя, стигат за повече от месец, разграждат се в червата чак) от Nature's Way за 13-14 лв, като каза, че ефектът бил абсолютно същия.
Така че в този ред на мисли съм против натанала (като продукт с изключително преувеличена цена) и твърдо за чесъна (във всякакъв вид) :)
Happiness is a state of mind.
| |
|
И аз да споделя - Натанала го купих, но изпих само едно, защото просто не му понасям миризмата, става ми лошо и всичко ми се обръща от него, та досега от химията не ми е било толкова зле, а когато дойдеше време за него да го пия се чувствах ужасно, и така реших, че няма да го взимам. Предпочитам да си приготвям повече храни със скилидки чесън в натурален вид, така не ми пречи, мога да си го хапвам. Иначе за ползата от чесъна има доста неща изписани и мисля, че е безпорна, но за Натанала не съм сигурна - при мен не се получи. Аз взимам други неща.
| |
|
|
|
|