|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
ОТИДЕ СИ
|
|
Автор |
izi (ентусиаст) |
Публикувано | 10.03.11 16:44 |
|
НА 07.03.2011 В 07.Ч СИ ОТИДЕ ЧОВЕКЪТ ДО МЕН С КОГОТО СПОДЕЛИХ 37Г.ОТ ЖИВОТА СИ. УГАСНА ТИХО БЕЗ ДА РЕЗБЕРЕ КАКВО СТАВА.БЯХ САМА, САМО С НЕГО.БОЛКАНТА МИ Е ГОЛЯМА И Я СПОДЕЛЯМ САМО С ВАС.
НЕКА ТАМ КЪДЕТО Е СЕГА НЯМА ОХ,КОЕТО ОТЕКВА ОЩЕ В УШИТЕ МИ.
| |
|
Нека почива в мир!
Съболезнования Изи,бъди силна и смела
| |
Тема
|
Re: ОТИДЕ СИ
[re: izi]
|
|
Автор |
reni56 (бореща се) |
Публикувано | 10.03.11 18:19 |
|
Миличка, бъди силна!Знай,че там където е сега няма болка!Той винаги ще бъде с теб, в твоето сърце!Мир на праха му!
[image]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZO5Y9OgDw2mRnsL9GPzbHF6dBysPtYgjAY21e8XsRkOz6Al3DgQ[/image]
От всяка една безизходна ситуация, има най-малко два изхода!
| |
|
Моите съболезнования! Трудно и тежко е, но ти ще се справиш! Прегръдка!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
elen78 (оптимист ) |
Публикувано | 10.03.11 19:23 |
|
Моите съболезнования, Изи!
Да почива в мир съпруга ти! Вярвам, че там където е няма болка, плач и тъга...Прегръщам те!
| |
|
Прегръщам те мила,Изи...Знам,че няма да ти отнема болката от загубата на милия човек, но продължавай да го обичаш,представяй си хубавите моменти с него,закачки ,празници,пътувания,представяй си го здрав и весел....и накрая си поплачи....Хората казват,че там където отиваме след смърта е красиво,мирно и тихо...т.е.РАЙ....С теб съм в сръбта ти...
| |
|
И моите дълбоки съболезноваия!
| |
|
Моите най-искрени съболезнования. Поплачи, времето ще те научи да приемеш нещата, които не можеш да промениш. Остава утехата, че там няма болка и е спокойна душата му.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 10.03.11 22:21.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
feniks_m (любопитен) |
Публикувано | 10.03.11 22:21 |
|
Моите съболезнования,Изи. Нека почива в мир! Скърбя с теб.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 10.03.11 22:53 |
|
Моите дълбоки съболезнования, мила Изи! Да имаш сили да преодолееш и това голямо изпитание.
А неговата изстрадала душа вече е намерила покой, да бъде светла паметта му... Амин!
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|