|
Тема
|
фитотерапевт Цонка Даскалова
|
|
Автор |
viara67 (непознат) |
Публикувано | 01.03.11 17:33 |
|
Четох добри отзиви за нея. Направи ми много добро впечатление. Някой пил ли е или пие ли в момента от нейните билкови смеси и сиропи?
| |
Тема
|
Re: фитотерапевт Цонка Даскалова
[re: viara67]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 01.03.11 20:00 |
|
В момента пия и смес (антиоксидантна) и сироп (имуностимулиращ). И аз видях, че доста хора са доволни от нея. За онкологични заболявания се пият с години. В моя случай е минимум 1 година, и после 6 години профилактично.
Със сигурност имат ефект смесите и, билките съдържат много вещества с доказана ефективност за различни проблеми, но отнема известно време, докато се натрупа необходимото количество от тях. И после пак всичко опира до организъм - дали ще се повлияе достатъчно или не.. .
Happiness is a state of mind.
| |
Тема
|
[re: Ру]
|
|
Автор |
ket1234 (много добър чов) |
Публикувано | 01.03.11 21:29 |
|
Извинете, за неудобния въпрос - а цени?
| |
Тема
|
[re: ket1234]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 01.03.11 22:43 |
|
Не знам :(
За тази смес за 3 месеца заедно със сироп за 1 месец излезе 55 лв, но поотделно как са, и какви са цените на другите видове смеси и сиропи... на място трябва да се пита явно.
Happiness is a state of mind.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ket1234 (много добър чов) |
Публикувано | 01.03.11 23:31 |
|
Благодаря! Хубава вечер и лека нощ!
| |
Тема
|
[re: ket1234]
|
|
Автор |
tia maria (новак) |
Публикувано | 02.03.11 16:31 |
|
Мой комшия пи от билките-не помогнаха. Май ставаше дума за рак на стомаха.
Не живея вече в този град ,но ще се опитам да разбера.
Нищо лично против Цонка .Даже не я познавам.
| |
Тема
|
[re: tia maria]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 03.03.11 22:41 |
|
Да, за рак като цяло не мисля, че трябва само на билки да се разчита, поради причината, че се пият минимум 3 месеца - докато се натрупа достатъчно количество от активните вещества в организма. Чак след това може да чака подобрение. Но за по-бързо напредваща болест или такава, хваната в по-късен стадий, 3 месеца са твърде много. А и както при всички лекарства, няма нещо, което на всички да действа..
Наистина вярвам обаче, че ако болестта е хваната по-отрано, човек спре да яде ясичко, което му се изпречи, а се прочисти от горе до долу (черен дроб, жлъчка, черва, бъбреци), и се поналива с билки, ефект ще има, дори да се изразява само в забавяне или спиране на процеса.Редактирано от Ру на 03.03.11 22:43.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tia maria (новак) |
Публикувано | 04.03.11 14:28 |
|
Звучи добре.И засилване на имунната система, да добавя. Бърз и траен успех,ще следя ,,Добрата новина ,,!
| |
Тема
|
[re: tia maria]
|
|
Автор |
Ру () |
Публикувано | 04.03.11 23:57 |
|
Благодаря!