Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:46 18.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Ние след близо 6 г. (РАК НА ШИЙКАТА НА МАТКАТА)нови  
Автор ondinche (непознат )
Публикувано06.11.10 19:20

Здравейте!
Ето линкове към нашата тема:

Ние сме АЗ и МАМА. Борим се с рака от близо 6 години.
Минахме през безброй изпитания.
Миналата година имахме 3 гръбначни операции и то много тежки - всички те при проф. Бусарски в "Св. Иван Рилски". Спасиха ни живота с костите - метастази имаше по целия гръбначен стълб, в малък таз по кости и прешлени. В момента АФ е в норма, правим Зомета.
Белият дроб е големият ни проблем. Лекуваме се в СБАЛО в София. Страхотни лекари, страхотни специалисти. В момента сме на етап, в който лекарството ни не действа добре и се налага да сменим терапията. Август месец имахме частична ремисия (Значи можело, а?) , а сега май нещо има усложнение. Ще правим скенер. МОЛЯ СЕ ВСЕКИ ДЕН НА БОГ МОЯТА МИЛА МАМА ДА Е ДОБРЕ. ЗАЩОТО БЕЗ НЕЯ ЖИВОТА Е НИЩО. И знам, че съм с нея всяка секунда. Тя се храни, бори се всяка минутка, спинка, почива си, хапва, пие много вода, става по малко (все пак е доста оперирана и с краката е трудно)...
До тук сме я докарали.
Борим се.

Логиката е безмилостна. Преодолейте я. Гледайте със сърцето си и душата си. Това е моят начин на мислене. Не може да не може. Вярвам на лекуващия си лекар, обичам я и знам, че мама е в добри ръце.
Не пием добавки, храни се здравословно.. почти е вегетарианка.
Повечко спим, но това пък не е лошо, нали?

Ами това е.
Моля ви, стискайте ни палци тази седмица. Имаме нужда от това.

Редактирано от *jull** на 07.11.10 09:19.

Тема Re: Ние след близо 6 годининови [re: ondinche]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано06.11.10 19:50

Онди, доста е припатила майчето. Естествено, че ще стискаме палци тази седмица. Вярвам, че ще удържи фронта, кажи й , че момичетата от клуба сме с нея мислено. Ти си герой момиче, добра дъщеря на добра майка. Не може Господ да не ви помогне!

Животът е сцена,а ние сме артисти!

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано06.11.10 19:55

Мила Ондинче, наистина си герой, следя одисеята ви от първия миг в този Клуб. Ти не просто се грижиш за твоята майчица, ти
го правиш с огромна любов и самопожертвувателност! Това й дава допълнително сили и затова борбата с болестта е толкова успешна! Желая ви все по-добри новини и още много радостни мигове!

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: Ние след близо 6 годининови [re: *jull**]  
Публикувано06.11.10 19:59

тези дни нещо не сме много добре, Джули.
Метите в белия дроб са притиснали перикарда и я задъхват. Задъхва се, когато ходи, успокоява се с дълбоко и бавно дишане.
Отчаяла се е нещо и сме я оставили да поспи и да видим какво ще покаже скенера.
Бог да е с нас, Стискайте палци, умирам от страх. Сърцето ми е сковано.
Но тя се държи де, не мрънка и не казва нищо. Лежи си, спи и не говори много, гледа явно да го преодолее сама.
Моята майка е моят свят. Всичко за мен. Въздух, всичко..

Тема Re: Ние след близо 6 години [re: ondinche]  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано06.11.10 20:07

Стискаме палци, разбира се, миличка и ще се молим за вас!
Късмет на майчето ти, а на теб много сили и кураж.

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: Ние след близо 6 годининови [re: *jull**]  
Автор magi61 ()
Публикувано06.11.10 20:26

I аз стискам палци и пожелавам късмет!! Дано се оправи мама !!

Автор nelly_83 (ентусиаст)
Публикувано06.11.10 20:58

Мила Онди, с теб и майчето ти сме, стискаме много силно палци!Имай вяра ще се оправят нещата....... Бъди силна и дай цялата си обич на майка си! Теб те прегръщам и моляте кажи на майка си, че мислим за нея и че тя ще се оправи!!!

Редактирано от nelly_83 на 06.11.10 20:59.

Тема Re: Ние след близо 6 годининови [re: nelly_83]  
Автор marggoto (питанка)
Публикувано06.11.10 22:06

Мила, Онди, изпращам към теб и майчето ти цялата си любов и подкрепа.За всеки случай съм си усукала и палците на краката ..с вас съм !

Тема Re: Ние след близо 6 годининови [re: marggoto]  
Автор reni56 (бореща се)
Публикувано07.11.10 08:03

Мило момиче,желая ти много сили и вяра и аз също стискам палци и се моля този проблем да отмине и още дълги години да се радваш на твоето майче!

От всяка една безизходна ситуация, има най-малко два изхода!

Тема Re: Ние след близо 6 години [re: reni56]  
Публикувано07.11.10 10:07

Мили хора,
благодаря на всички за поздравите и за стискането на палци, усукването на пръсти и всичкихипер готини неща, които правите за нас!
Сутринта прочетох всичко от тази тема на мама и тя се разплака..
Зададе си много въпроси, преди да сложи бронята. Е, не съм много сигурна, дали я сложи на 100%, но закуси.. сега четем книга. Дано днешния ден е по-добър.
Аз вярвам..наистина!

Стигнахме до тук и няма да се даваме.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.