Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:34 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯТА В ПЛОВДИВнови  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано13.09.10 23:23

Отварям тази тема, за да проведем виртуален референдум /как звучи само

/ по повод една покана.

На 15 и 16 октомври в Пловдив ще се състои среща на АПОЗ /Асоциация на пациентите с онкологични заболявания/. Към тази асоциация работи проекта за безплатна психологическа подкрепа на онкоболни и техните близки. Много от вас ползват услугите на скайп zelena80011202, телефон 080011202, психолози.

Имаме покана да присъстваме на срещата. Предлагат ни нощувка и обяд за сметка на асоциацията, искат от нас всички проблеми да ги кажем на глас. Нали разбирате, че за да се промени нещо, трябва да дойде от нас, а не от експертите, защото ние висим по коридорите, ходим като подвижни касички и се самообразоваме.

Освен това искам да знам с какъв специалист бихте искали да се срещнете. Имат готовност за онколог-диетолог, както и Д-р Томова от пловдивският диспансер, т.е. програмата на срещата е в наши ръце.

Казвайте какво мислите за идеята, давайте мнения и препоръки.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Редактирано от Buba67 на 19.10.10 22:33.

Тема Re: ПОКАНАнови [re: Buba67]  
Автор Kaлoянa_ (ентусиаст)
Публикувано14.09.10 01:12

Страхотна идея, жалко, че немога да присъствам на срещата, оставям всичко във вашите ръце

Тема Re: ПОКАНАнови [re: Buba67]  
Авторbezmama (Нерегистриран)
Публикувано14.09.10 09:11

Чудесна инициатива! Една такава среща може много да помогне. Искам обаче да отбележа, че за по-неподходящ човек от д-р Томова не мога да се сетя. Тя е меркантилна, нетолерантна към пациентите и единственото, с което ще може да помогне е да обясни как и колко пари да и дадете срещу евентуално внимание от нейна страна. Казвам всичко това от позицията на човек изживял мъките и минал през този ад. Н а всички вас желая здраве и много кураж в битката с рака.

Тема Записване?нови [re: Buba67]  
Автор just flower (глезанка)
Публикувано14.09.10 14:23

Бубенце, това е страхотно, на мен много ми се иска да дойда, само да попитам как стои въпроса със записването, предполагам от АПОЗ трябва да си знаят бройката на хората, които ще отидат..

А относно специалистите, онколог- диетолог е прекрасно, може би и имунолог или някакъв специалист по алтернативна медицина..незнам, дано не прозвуча смешно..

Редактирано от just flower на 14.09.10 14:25.

Тема Re: Записване?нови [re: just flower]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано14.09.10 16:20

Не звучи никак смешно мила, точно за това пуснах темата. Да си кажете мнението, желанията. Като обменим информация за желания за участие и теми ще започне и записването.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Тема Re: Записване?нови [re: Buba67]  
Автор Ekna (Усмивка)
Публикувано14.09.10 23:31

Но това съвпадение ли е с планираната от нас среща или целенасочено е избрана датата?! Мисля, че се получава чудесно!!! И без друго щяхме да ги поканим, нали ;)
През деня ще говорим за важните неща, а вечерта ще си отпразнуваме, както си знаем. Или там според програмата де, може и на 16-ти по обяд да си направим купона, както беше планирано. Е, 15-ти е работен ден, но ще се освободим някак.

Инициативата е важна и би могла да е началото на отворен обществен диалог!

Казах ви, че идва време и министри и журналисти да каним

Мда, диетологът според мен е важна брънка, която все още някак се пропуска в целия процес на лечение. Ето, психологическата подкрепа е вече факт (макар май още проект да се води). Тъй като съм в ремисия малко съм се отдалечила от други наболели въпроси, но ще помисля още какъв специалист може да се покани и какви въпроси и идеи е важно да дискутираме!

Единият от специалистите разбира се би могъл да е нашият МД, ако е свободен! Така и така винаги го очакваме да е с нас на срещите!

Надявам се да видя много повече от вас, приятели, на този Форум! Хубаво е повече хора, които са в момента на активно лечение да присъстват!

Тема Re: Записване?нови [re: Ekna]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано15.09.10 12:42

Да Екна,получава се много добре.Полезното ще го съчетаем с приятното.Аз също съм за и се записвам първа/но без преспиване/хайде записвайте се за да знаят хората какво да предприемат. Не е зле Бубе да знаем програмчата им.В петък къде ще се водят дискусиите на другия ден по обяд къде ще бъдем.Има много въпроси.малко неясно е...повече инфо вземи и пиши.

Животът е сцена,а ние сме артисти!

Тема Re: Записване?нови [re: flora bg]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано15.09.10 12:52

Инфото е лесна работа, чакам желанията за срещи със специалисти. За сега се очертават онколог-терапевт, специалист по хранене и диетика, специалист по физикална терапия, лъчетерапевт, хирург, медицинска сестра.

Тема Re: Записване?нови [re: Buba67]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано15.09.10 12:56

ООООООООО,ами то и в мечтите не сме се осмелявали да мислим за толкова специалисти.Добре са ни дошли а и ние на тях.действайте записвай ме първа.направи списъка и на първа страница го допълвай. Пловдивската група сме съгласни.те ще се запишат една по една.

Животът е сцена,а ние сме артисти!

Тема Re: Записване?нови [re: flora bg]  
Автор tinker.bell (нова)
Публикувано17.09.10 23:52

Добре се съчетават двете инициативи- така ще могат да дойдат повече хора и от провинцията.Но каква ще е самата програма ,знае ли се?Ще има ли достатъчно време и за срещата на клуба,която също е важно събитие?До сега срещите ни са били по няколко часа ,а доколкото разбирам в събота ще бъде и конференцията

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.