|
Тема
|
Прословутото чудо Д-р Попова от 5 МБАЛ - ПАЗЕТЕ СЕ
|
|
Автор | Eли (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.05.08 16:27 |
|
Уважаеми хора, искам да ви споделя, че вече истински се убедих, че многоуважаваната до преди няколко години гинеколог-онколог д-р Мария Попова, вече не може да се справя с работата си и умори 3 мои близки, в т. ч и собствената ми майка, която почина на 12.05.2008 /Бог да я прости!/, само месец след несполучливата операция, направена от въпросната Доцентка!!! Беше претупала, разрязала, почистила каквото видяла и зашила зверски милата ми майка, която почина в невероятни мъки. Общувайки с колежка, рабзрах, че сестра й по същия начин, месец след операцията / която дори не била нормално зашита/ починала, и на мой познат - говорейки с него се разбра, че и нговата майчица е била така жестоко подхвърлена и унищожена... Късно споделих с него и майка ми вече беше оперирана, само ми каза, че това е най-неподходящия лекар. Да, преди години се е водила като "светило", но вече 69-те й годинки тежата, не вижда добре, не може да си върши работата!!! Пазете се, жени, моля ви, изберете друг лекар!!!
А най-важното е, че тя следа като е ГИНЕКОЛОГ-онколог си позволява /отново срещу 1000лв./ да предприема и други операции на стомаха, корема, вътр. органи, котио касаят единствено коремни хирурзи! Толкова хаотично, лошо, без следоперативно наблюдение подходи към майка ми, изписа я с огромни болки и ужасни думи...., дори и болестта й да е била тежка, при нормални други условия, щеше до поживее поне още 1 година... Беше й отстранила ЧАСТ от тумор в корема /като предтекста беше, че има гинеклогично заболяване, съмнение за карицином на яйчник - което обаче се оказа, че съвсем не е така!!!/, а останалата остави, защотот компетенциите й стигаха до там...
Вече е късно, и то много късно, но ако на вас ви предстои оперативна интервенция в У"нейната" област, обмислете преди това много... Пък може да се окажете късметлии....
| |
Тема
|
Re: Прословутото чудо Д-р Попова от 5 МБАЛ - ПАЗЕТЕ СЕ
[re: Eли]
|
|
Автор | valia (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.06.09 00:08 |
|
Mila dobre 4e be6e tova 4udo Doc.Popova za da e jiva i zdrava maika mi .
Moga samo da ti su4uvstvam 4e se e slu4ilo taka.
| |
Тема
|
[re: valia]
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 17.06.09 07:07 |
|
Моля да пишете на КИРИЛИЦА!
Има функция КРЕДОР за тази цел.
"Совите не са това, което са..."
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Poзмapи (нервна) |
Публикувано | 17.06.09 10:12 |
|
Ели, поздравявам те за мнението. Аз мисля, че именно в този клуб, заедно със съветите и препъръките за лечение, трябва да се обръща внимание и от кои лекари хората трябва да се пазят.
Аз също бях споделила през април нашия казус, при рак на простата на баща ми...
То по принцип от цялата ни здравна система де, е необходимо да се пазим. Както е видно и от твоя постинг.
Трябва да се действа срещу системата....
Редактирано от Poзмapи на 17.06.09 15:55.
| |
Тема
|
[re: Poзмapи]
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 17.06.09 15:45 |
|
Къде съм давала квалификация за черногледство?!
Напомням само, че трябва да пишем на кирилица. Има го в правилника на Клуба.
"Совите не са това, което са..."
| |
Тема
|
|
|
Автор | melany (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.10 21:21 |
|
И моята майчица "Бог да я прости" след намесата на тази безсърдечна и алчна жена! Не знаех все че още се осмелява да посяга на човешкия живот...
| |
Тема
|
[re: melany]
|
|
Автор | embadem (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.10 10:07 |
|
Изобщо бих посъветвала всички да не припарват до V МБАЛ. Оказа се, че всичките им хирурзите са съмнителни. НЕ се интересуват от новистите и изобщо са треторазредни...
| |
Тема
|
[re: embadem]
|
|
Автор |
mim.i () |
Публикувано | 11.10.10 16:34 |
|
Гласувам "за" казаното от embadem. Има нещо съмнително там. Доста хора починаха докато бяхме там. И то почти по един и същ начин!
| |
|
|
|
|