|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
РАЗДУМКА № 47
|
|
| Автор |
Buba67 () |
| Публикувано | 05.07.10 09:57 |
|
|
Празна раздумка, явно сте на почивка из горите или на плажа. Аз ще ги гледам на картинка. Който все още е на работа или у дома, кафе, чай.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 05.07.10 10:00.
| |
|
|
|
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
|
|
Добро утро милички, след модераторката да сефтосам новата Раздумка. Днес си набрах първите червени домати от градинката...Не съм ги торила с изкуственит торове, но колко са Еко чисти ,един Господ знае.Тази сутрин си закусих с пресни доматки,сиренце и препекани филийки и ми дойде сърце на мястоооо От днес започвам великото пране на пердета,пътиеки,килими,одеяла и тем подобни.А вие си почивайте и заради мен по моретата и планините.
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
|
|
Здравейте! Аз пък да се похваля, че от 12 г насам за първи път намерих истинско мляко. Имаме съседи с кози и крави, та не се налага да купувам от магазина. Като се прибрах от чужбината, не бях още ориентирана и купих мляко на една пловдивска фирма. Исках да си направя извара, ама не се получи. Та вече нямам основание да съм недоволна.
Приятна почивка на всички отпускари и летовници!
| |
|
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 47
[re: Mpaвka]
|
|
| Автор |
*jull** (нощна птица) |
| Публикувано | 05.07.10 18:03 |
|
|
Привет и от мен! Поздравления за онези, които имат повод и
пожелания към всички за повече безметежни дни с по-малко горещини.
Че питате ли ме мен...
"Совите не са това, което са..."
| |
|
|
|
Привет и от мен в новата раздумка. В предваканционна еуфория съм, другата седмица се надявам да съм на моренцето. Ама през тази ще ми се "отели вола" от работа и ангажименти
| |
|
|
|
О, Мравче ще има да чакаш да си направиш извара или хубаво кисело мляко от купешко мляко.Добре си се ориентирала от домашното.дерзай и свиквай с българските табиети, че си ги позабравила...
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
|
|
чух ,че не спите ...едно страхотно парче за лека нощ
айде сефте на новата раздумкааааа
| |
|
|
|
Добро утро,
и аз да сефтосам новата раздумка и да ви сервирам първото кафе и чай за деня.
Хубав ден ви желая
| |
|
|
|
И аз да ви кажа добро утро. Тинкерче, мерси за кафето.
Мрънче, май си купонясвала.
Ползотворен ден на всички!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|