|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
Тема
|
Мужик Корен
|
|
| Автор |
pe_pe (новак) |
| Публикувано | 13.04.10 21:19 |
|
|
Приятели..моля някой,приемал билката Мужик Корен да ми каже в каква дозировка се взима.На листовката пише,но за профилактика а за напреднал стадий....?Реших и това да опитаме.Много добри отзиви чувам за тази билка.Моята съседка е с възел на щитовидната жлеза....след еднократен прием(пие се по схема)възела е намалял на половина.Господ да ни помага!!!
П.П. Бубе ,Джул ....моля да бъда извинена че поставам тук темата ,но не можах да и открия по подходящо място.
| |
|
Тема
|
Re: Мужик Корен
[re: pe_pe]
|
|
| Автор |
La Loba (semper fidelis) |
| Публикувано | 13.04.10 21:36 |
|
|
Eто линк към статия за билката, къде се среща, действието й и прочие....
Пролет. Време за любов. Време да се обичаме. Време да обичаме себе си.
| |
|
|
|
Ами Мужик корен е много хубава и ефикасна хр.добавка.Започнах да я пия ощи на втория ден след операцията в продължение на три месеца по схемата, която е дадена. Взимайте от нея но незнам за напреднъл стадий колко трябва.
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
|
|
Благодаря ви момичета...!Желая ви здраве!
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
pe_pe (новак) |
| Публикувано | 13.04.10 21:52 |
|
|
Флорче....има ли значение на коя фирма е билката(да няма фалшименто)Ти от къде я взимаш.Пише ,че един прием продължава 30-35 дни.След това почиваш ли един месец ,както пише там или 3 поредни месеца си я пила?
| |
|
|
|
Ето едно мнение, което ще ти помогне да се ориентираш. В линка постнат по-горе, май е точно такъв корена.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
|
|
Почивах десет дена така ми каза една жена в болницата,от която научих за тази билка.тя беше в ремисия е едваше за прегледи. но в напреднъл незнам но мисля ,че не трябва да се спира за почивка.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | мими (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.04.10 11:58 |
|
|
Стана ми интересно и зачетох в нета - та ето:
за 24лв. 20мл
Но, това ми се стува много висока цена. Нашите производители в много стоки забелязвам, че са достигнали западните цени. А често няма никакъв контрол на качеството - казвам го, защото години работих пряко с производители и знам за какво става дума....
Да не се счита като реклама, аз преди време си бях купила точно тази билка и така и не я изпих.
| |
|
Тема
|
[re: мими]
|
|
| Автор |
pe_pe (новак) |
| Публикувано | 14.04.10 12:17 |
|
|
Ето тук се получава разминаването.....В сайта,посочен от Мими билката от производителя представлява това:"""Флакон съдържащ 20 мл водно-спиртен екстракт от Astragalus membranaceous (Астрагал) и Hedysarum neglectum (Мечи корен. """А ние не търсим ли това:"""Билковият екстракт Мужик корен е водно-спиртен извлек от корените на билката Euphorbia pallasii (Молочай Палас, Мужик корен), която принадлежи на Даурската екосистема (Източен Сибир, Забайкалието и Северен Китай). ""В крайна сметка има ли значение кое от двете ще е ....или ефекта е един и същ!
| |
|
|
|
Пиех Мужик корен от Сибир така пишеше, също и от Китай. За други незнам.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|