Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:12 12.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Мужик Кореннови  
Автор pe_pe (новак)
Публикувано13.04.10 21:19

Приятели..моля някой,приемал билката Мужик Корен да ми каже в каква дозировка се взима.На листовката пише,но за профилактика а за напреднал стадий....?Реших и това да опитаме.Много добри отзиви чувам за тази билка.Моята съседка е с възел на щитовидната жлеза....след еднократен прием(пие се по схема)възела е намалял на половина.Господ да ни помага!!!

П.П. Бубе ,Джул ....моля да бъда извинена че поставам тук темата ,но не можах да и открия по подходящо място.

Тема Re: Мужик Кореннови [re: pe_pe]  
Автор La Loba (semper fidelis)
Публикувано13.04.10 21:36

Eто линк към статия за билката, къде се среща, действието й и прочие....

Пролет. Време за любов. Време да се обичаме. Време да обичаме себе си.

Автор flora bg (maman)
Публикувано13.04.10 21:39

Ами Мужик корен е много хубава и ефикасна хр.добавка.Започнах да я пия ощи на втория ден след операцията в продължение на три месеца по схемата, която е дадена. Взимайте от нея но незнам за напреднъл стадий колко трябва.

Животът е сцена,а ние сме артисти!

Тема Re: Мужик Кореннови [re: flora bg]  
Автор pe_pe (новак)
Публикувано13.04.10 21:41

Благодаря ви момичета...!Желая ви здраве!

Автор pe_pe (новак)
Публикувано13.04.10 21:52

Флорче....има ли значение на коя фирма е билката(да няма фалшименто)Ти от къде я взимаш.Пише ,че един прием продължава 30-35 дни.След това почиваш ли един месец ,както пише там или 3 поредни месеца си я пила?

Автор Buba67Модератор ()
Публикувано13.04.10 21:57

Ето едно мнение, което ще ти помогне да се ориентираш. В линка постнат по-горе, май е точно такъв корена.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Автор flora bg (maman)
Публикувано14.04.10 10:19

Почивах десет дена така ми каза една жена в болницата,от която научих за тази билка.тя беше в ремисия е едваше за прегледи. но в напреднъл незнам но мисля ,че не трябва да се спира за почивка.

Автормими (Нерегистриран)
Публикувано14.04.10 11:58

Стана ми интересно и зачетох в нета - та ето:

за 24лв. 20мл
Но, това ми се стува много висока цена. Нашите производители в много стоки забелязвам, че са достигнали западните цени. А често няма никакъв контрол на качеството - казвам го, защото години работих пряко с производители и знам за какво става дума....

Да не се счита като реклама, аз преди време си бях купила точно тази билка и така и не я изпих.

Тема Re: Мужик Кореннови [re: мими]  
Автор pe_pe (новак)
Публикувано14.04.10 12:17

Ето тук се получава разминаването.....В сайта,посочен от Мими билката от производителя представлява това:"""Флакон съдържащ 20 мл водно-спиртен екстракт от Astragalus membranaceous (Астрагал) и Hedysarum neglectum (Мечи корен. """А ние не търсим ли това:"""Билковият екстракт Мужик корен е водно-спиртен извлек от корените на билката Euphorbia pallasii (Молочай Палас, Мужик корен), която принадлежи на Даурската екосистема (Източен Сибир, Забайкалието и Северен Китай). ""В крайна сметка има ли значение кое от двете ще е ....или ефекта е един и същ!

Автор flora bg (maman)
Публикувано14.04.10 12:46

Пиех Мужик корен от Сибир така пишеше, също и от Китай. За други незнам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.