|
|
|
Тема
|
проф. Виолета Димитрова
|
|
| Автор |
mim.i () |
| Публикувано | 20.03.10 17:26 |
|
|
Моля, ако някой има мнение за Проф. Димитрова от Александровска болница или друг много добър коремен хирург да ми пише. Благодарна съм на всякаква информация!
| |
|
Тема
|
Re: проф. Виолета Димитрова
[re: mim.i]
|
|
| Автор |
Buba67 () |
| Публикувано | 20.03.10 22:13 |
|
|
Ето мнение за добри коремни хирурзи.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Д (Нерегистриран) |
| Публикувано | 22.03.10 15:43 |
|
|
Проф. Димитрова е един от най арогантните лекари които съм срещал, абсолютно безсърдечна, но си казахме може би това не и пречи да е добър хирург. Да, ама не успя да помогне, и освен това много набързо, без ососбени изследвания реши че трябва да оперира. Да режем , пък после ще видим. Молихме се неколкократно да направим първо скенер, искахме да си го платим, но не, нямало смисъл.
След операцията, стоиш пред вратата 2 часа, за да ти кажат че вече си е тръгнала и да доидеш утре. Никаква информация за пациента не се дава на близките. След много чакане ти казват евентуално какво да идеш да купиш, консумативи и лекарства, които касата не поема. Да не говорим че тя с пациентите не говори, само разни асистенти. Условията в александровска болница също са ужасни.
По добре пробвайте при Доц. Владов ВМА, по човечен е, и когато няма смисъл да се оперира, поне ви го казва и не рискува.
Успех и здраве!
| |
|
Тема
|
[re: Д]
|
|
| Автор |
*jull** (нощна птица) |
| Публикувано | 22.03.10 17:16 |
|
|
В Справочника (на първа страница горе) имаме тема
Четете, но и ПИШЕТЕ там!
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
| Автор | mim.i (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.03.10 16:54 |
|
|
Благодаря за отговорите! Може би ще се обърна и към доц. Владов и към проф. Димитрова! След това ще преценяваме къде да идем.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
_toje_ (непознат
) |
| Публикувано | 23.03.10 17:11 |
|
|
Защо никой не споменава проф.Пожарлиев и доц.Радионов от Окръжна болница,които имат златни ръце?
| |
|
Тема
|
[re: _toje_]
|
|
| Автор | viva36 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.03.10 19:13 |
|
|
Хич и не ходете там прехвалената професорка оперира моята майка на 23 02 2010 а на 10 03 2010 моята майка почина диагнозата и беше рак на стомаха а мама почина от перитонит супер арогантна не дава никаква информация за болни но аз съм си нахална да не говорим че и помощния персонал е под всякаква критика
| |
|
Тема
|
[re: viva36]
|
|
| Автор | neja (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.03.10 23:50 |
|
|
Качествата на проф. Димитрова като специалист не можах да оценя и се радвам, че не ми се наложи, но като човек пет пари не струва. Три дена се мотах в София, похарчих много пари за изследвания, които тя ми назначи и които не бяха необходими, два дена не можа да ми обърне внимание и накрая ми каза да отида там, където са ме оперирали. Изобщо не й пука за болните! Тотално разочарование!!!
| |
|
Тема
|
[re: neja]
|
|
| Автор |
mim.i () |
| Публикувано | 26.03.10 08:23 |
|
|
Благодаря на всички, които писаха! Насочих се към доц. Владов. В понеделник ще погледне мама! Моля се да се съгласи на операция и да я излекува, защото всички други отказват.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | мим4o (Нерегистриран) |
| Публикувано | 14.04.10 17:55 |
|
|
Аз също съм много разочарована от професор Димитрова като човек. Направи операцията на баща ми, изписаха го набързо с температура, която той подържаше два месеца след това и раната продължаваще да тече. Тя не искаше да го приеме обратно в отделението. Наложи се друг лекар да го отвори за да изчисти нещото си. От колегиалност не каза каква е била причината. Аз все пак продължавах да и вярвам и ходехме на контролни прегледи при нея. Все повтаряше, че нищо му няма, да си живее живота, че се глезел, че били нормални тези болки и ние си тръгвахме спокойни от нея. Но докато не дойде момента да решим да търсим на друго място отговори на оплакванията на баща ми. Тогава всичко излезе, разсейки в черен дроб , предна коремна стена, които тя наричаше нормални сраствания. Да вметна че баща ми мина на курсовете химио и лъчетерапия, правехме скенери през три месеца. Една от грешките ни беше че правехме скенери в ИСУЛ, и на тях излизаше всичко нормално. НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ТОЗИ СКЕНЕР !!!. Една седмица след поредния скенер отидохме на скенер в Правителствена болница и там лекаря излезе и ми зададе следния въпрос: Къде сте държали този човек до сега. А аз държах в ръка няколко скенера за последната половин година, последният от които от преди една седмица. Отидох при професор Димитрова и тя като ме видя в коридора се развика: Ти какво правиш пак тука, има толкова много други болни, не разбра ли че баща ти се лигави и симулира.
Извинявам се за дългия пост, но исках да разкажа нашата история.
| |
|
|
|
|