Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:28 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема Аминоглутетимид - знаете ли откъде може да се купи  
Автор gery_8O (непознат )
Публикувано20.02.10 23:57

Здравейте! Татко има рак на простатата с метастази в костите (втора година) и вероятна местастаза в единия бял дроб. Казват, че вече не се поддава на лечение с хормони, но че аминоглутетимидът може да му помогне. Някой знае ли как мога да го купя? В целия Европейски съюз вече не се продава. Как и идеи за някакви алтернативни методи. Чета какво ли не = за Натанал, антималигноцид и т.н... но не знам какво да правя, дали да рискувам. Сега го лекуват с МПА и Зомета. МПА му я давали за тонус (?). Значи не го лекуват с нищо? Отчаяна съм и много се надявам, че ще ми помогнете. Благодаря на всички предварително!!!

Тема Re: Аминоглутетимид - знаете ли откъде може да се купинови [re: gery_8O]  
Автор Kaлoянa_ (ентусиаст)
Публикувано21.02.10 04:59

Виж в предаването на БНТ, от 18 февруари, Здраве - Иновации в урологията - там се говореше за зелен лазер, лечение на простата, може би ще ти помогнат, ще се опитам да кача предането, ако не успея, търси на архив на телевизията

ето и за закупуване на таблетките,
от Мексико
можеш да кликнеш на езика който искаш - центъра за клиенти

Тема Re: Аминоглутетимид - знаете ли откъде може да се купинови [re: Kaлoянa_]  
Автор Kaлoянa_ (ентусиаст)
Публикувано21.02.10 06:43

прочети внимателно статията и преди второто видео има възможност да се свали част от електронната книга, там има подробности, освен това в алтернативи може да погледнеш и за други възможности, на първата страница на форума, успех

Тема Re: Аминоглутетимид - знаете ли откъде може да се купинови [re: gery_8O]  
Автор Poзмapи (semper fidelis)
Публикувано21.02.10 08:12

Дай Боже баща ти да се оправи и да свалите PSA - то пак..

Не ти е до това, но какъв хормонален препарт приема в момента баща ти?
На колко години е?

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано21.02.10 09:06

Калояна, моля те, качи информацията си в темата за РАК НА ПРОСТАТАТА!

"Совите не са това, което са..."

Публикувано21.02.10 12:32

Mnogo ti blagodarq! Sega 6te pro4eta vsi4ko vnimatelno. Nqmam dumi da izrazq kakvo e use6taneto da znae6, 4e ima hora, koito gi e grija i iskat da ti pomognat! Blagodarq!

Мила, пиши на кирилица!

Редактирано от *jull** на 21.02.10 13:52.

Тема Re: Аминоглутетимид - знаете ли откъде може да се купинови [re: Poзмapи]  
Публикувано21.02.10 12:36

Sega pie Farlutal. Toi e s rak ot 15 godini, no na men mi kazaha predi 2, kogato se poqviha razseikite. Pravqt mu Zometa i predi godina - vednyj Metastron. V kraq na 2008 PRS se vdigna i otkriha razseika v leviq bql drob. Kazaha, 4e ve4e ne se poddava na le4enie s hormoni. No predi aminoglutetimida mu be6e podeistval dobre i mi kazaha, 4e ako go namerim, mojem da opitame. Makar da ne me obmadejdha mnogo. No az prosto ne moga da go ostavq taka, bez ni6to... Ne znam dali da tyrsq antimalignocida... Ako e problem, 4e tuk obsyjdame bolestta, da se prehvyrlq v temata rak na prostatata?

Моля те, напиши още веднъж постинга си на КИРИЛИЦА!
При необходимост, ползвай функцията КРЕДОР - горе вдясно над прозореца за писане.

Редактирано от *jull** на 21.02.10 13:52.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.