|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
Тема
|
КУХНЯТА НА ФЛОРА № 12
|
|
| Автор |
flora bg (maman) |
| Публикувано | 17.11.09 10:13 |
|
|
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
|
|
ДА ВИ Е СЛАДКО!!!
| |
|
|
|
| |
|
|
|
Разбивате 800 г.обезмаслена извара с 4 с.л.прясно мляко и 2 пакетчета ванилова захар.Измивате зърната на 250 гр.грозде.Разрязвате гроздето и го изчиствате от семките.Обелвате един банан и го нарязвате на тънки кръгчета.Напръсквате с лимонов сок,за да не потъмнеят.Разтопявате на водна баня 100 гр. шоколад и изсипвате върху студена стъклена повърхност.Когато започне да изстива,го остържете с шпатулка като стружки.В 4 бокала изсипете на слоеве изварата,шоколада и гроздовите зърна заедно с кръгчетата банан.Украсете с шоколадови стружки.
| |
|
|
|
нова кухня,нов помощникхайде Фло да ти е на късметама да не се захласнеш пак
Трудното го правя лесно,невъзможното малко ме забавя
| |
|
|
|
Пантерче,много ще се заиграят с него и пак ще има да ядем само картинки
ето един ,с който поне да готвят
| |
|
|
|
съгласна съм Тинкерче!
Трудното го правя лесно,невъзможното малко ме забавя
| |
|
|
|
Нарежете няколко червени чушки,два домата и една средна тиквичка на кубчета.Всичко това го задушете в олио заедно с 2,3 скилидки чесън.Леко охладете и прибавете четвърт сирене на кубчета моцарела или друго топено.Сложете и няколко стръка нарязън копър.посолете и със сол и с червен пипер.С получената смес намазвате равномерно кръгчета от франзела и запичате пет минути.
| |
|
Тема
|
Re: Горещи сандвичи със зеленчуци!
[re: flora bg]
|
|
| Автор |
marggoto (питанка) |
| Публикувано | 17.11.09 13:58 |
|
|
ее това звучи ..връхновкусноо ,баба ми правеше като малка запечени с яйце и сирене ,но как се омешват си нямам и на идея
| |
|
Тема
|
По селски - гювечета за постите!
[re: marggoto]
|
|
| Автор |
flora bg (maman) |
| Публикувано | 17.11.09 14:19 |
|
|
Нарежете на дребно 300 гр.зелен фасул, 8 пиперки, 3 домата и 5 картофа.Объркайте зеленчуците и ги разпределете в малките пръстени гювечета. Запържете в олио 2 глави лук,малко червен пипер и 2 люти чушлета/който може/Разбйркайте и сложете магданоз и посолете.Залейте с олио и вода и печете докато остане на мазнина.Ако не постите преди да извадите гювечета чукнете по едно яйце отгоре на плънката и поръсете със сирене или кашкавал.малко да се запече и вадите гювечетата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | (покажи всички)
|
|
|