|
|
|
Тема
|
рак на белият дроб,имам нужда от помощ
|
|
| Автор |
arween44 (непознат
) |
| Публикувано | 20.11.09 21:47 |
|
|
Откриха рак на белият дроб на татко.
Предстой ни химиотерапия,след нея лъчетерапия.
Ужасена съм и съм в пълна паника,имам нужда от помоща ви.
Насочени сме към Исул.
Интересува ме име на добър химиотерапевт.
И насоки към това което ме чака.
Благодаря предварително.
| |
|
Тема
|
Re: рак на белият дроб,имам нужда от помощ
[re: arween44]
|
|
| Автор |
nadia_O6O6 (позитивна) |
| Публикувано | 20.11.09 22:31 |
|
|
Здравей, давам ти линкове на които е обсъждана тази диагноза, дано ти бъдат от полза, моля те премести си постинга в някоя от посочените теми за бял дроб, защото се стараем информацията да се събира на едно място, дано се включи някой с тази диагноза, който да ти бъде от полза
| |
|
Тема
|
Re: рак на белият дроб,имам нужда от помощ
[re: arween44]
|
|
| Автор |
sunseeker (непознат
) |
| Публикувано | 25.11.09 00:22 |
|
|
Здравей arween,
Съжелявам да чуя за диагнозата на татко ти. Преди малко повече от два месеца на моя татко му поставиха същата диагноза, така че напълно разбирам как се чувстваш в момента и какви мисли ти минават през ума! Важното е да не падаш духом и да мислиш много позитивно! Трудно е знам, но трябва да си го наложиш.
Сега по твоите въпроси...моите родители живеят в Пловдив и татко ходи на химио в онкодиспансера там. За химиотерапевт в Исул доста членове на форума препоръчват доц. Валентина Цекова...и ние мислихме в Исул да правим химиото, но трябваше да се действа бързо и започнахме в Пловдив около седмица след като поставиха диагнозата. Хистологът каза, че е плоско клетъчен ракът...уви в 4ти стадий с 3 метастази в черния дроб.
За това как протича химиотерапията и какво да очакваш има много писано във форума...и всичко е много добре систематизирано.
Стискам палци за много добър старт на лечението на татко ти и пиши как се развиват нещата при вас.
Редактирано от sunseeker на 25.11.09 00:23.
| |
|
|
|
Аз съм се лекувал в химиото в Исул. Ако се абстрахираш от ужасяващите условияя там, лекарите са на ниво. Можете напълно да се доверите на ръководителя на клиниката по онкотерапия и виден химиотерапевт доц. Валентина Цекова.
Имате ли вече назначено лечение?
| |
|
|
|
здравейте,
благодаря ви за бързите отговори.
Разбрах,че поста ми не е за тук,но не знам как да го преместя.
От понеделник сме записани за прием и сме при д-р Цонев.
В напреднал стадий сме и тумора е много близко до трахеята.
Изгледите не са добри.
Исках да ви питам за гъбата Агарик блазей,татко я пие,но получава някакво парене и нещо като болка в дробовете.
Дали да продължим с нея или да я спрем?
| |
|
|
|
|