Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:37 15.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема ОТРОВА ОТ СИН СКОРПИОНнови  
АвторMlLLA (Нерегистриран)
Публикувано30.04.08 11:11

Началото на темата -

,
а продължението й -

Здравейте!Неодавна четох за тази отрова. Има ли по-подробна информация? Наистина ли я има само в Куба? Някой в България ползвал ли е и какъв е резултата?

Редактирано от *jull** на 02.03.11 15:15.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: MlLLA]  
Автор nelgina (непознат )
Публикувано30.04.08 15:22

Ето тук сме разисквали това

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: nelgina]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано11.05.09 10:10

Тук е първатата тема за отровата на синия скорпион.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: Buba67]  
Автор Buba67Модератор ()
Публикувано11.05.09 10:27

Да кажа какво научих за отровата на синия скорпион. Наше момиче с помощта на своя близка от Северна Америка е поръчала отровата. Лекарството е Безплатно, само трябва епикризата да е преведена на испански. Клиниката се намира на 2 км до летището на Хавана. Има 3-ма лекари, които дават дозата за 4 месеца. Въпроса е да се осигури човек да отиде до там и съответно да знае езика. Другото, което може да се направи е да се комбинират 4 или 5 или повече хора и така съответно пътните разноски се разделят на 5 и стават достижими. Процента на излекуване бил 97%. Аз поемам ангажимента като се получи отровата да информирам как е минало всичко и да следя как ще върви лечението. Когато попитах за повече информация, момичето каза, че се изписва син скорпион на английски и излиза форум с информация на пациенти и клиниката. Добавих и отрова към двете думи и наистина излезе информация. Английският език не ми е силна страна затова моля, всички англоговорящи момичета и момчета дайте едно рамо. Като ви остане време потърсете информация и слагайте линкове. Не е нужно да превеждате всичко, само ни дайте кратко резюме и сайта.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен

Редактирано от Buba67 на 11.05.09 10:29.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: Buba67]  
Авторmiki (Нерегистриран)
Публикувано11.05.09 15:03

Здравейте. Поразрових се в английските сайтове за отровата от син скорпион. Това, което разбрах е, че лекарството наистина се дава безплатно от лаборатория в Хавана, която е единствено лицензирана от Кубинското правителство, но може да се вземе доза за 2 души мисля че най-много ( поне така се твърди в един от форумите). Останалото е както го е писала Buba67.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: miki]  
Автор ati74 (непознат )
Публикувано11.05.09 15:30

Ето Ви буквалният превод на едно мнение от форумите за Еscozul и по-специално как може да се получи лекарството:

"Вчера бях точно там за да си взема. Много е лесно.
Лабораторията се казва: Labiofam
Адрес: Ave. Independencia km. 16 1/2 Boyeros, Santiago de las Vegas
La Habana, Cuba
Тел: +53 683 3188/683 2151
Има трима лекари и аз се срещнах с д-р Maria Bermudez Dominguez (работи всеки понеделник и вторник). Не ви трябва запазване на час, но трябва да си носите епикризата, преведена на испански или други кръвни изследвания, свързани с нея.
Бъдете там в 8:15 и чакайте на опашката, докато лабораторията отвори в 9:00. Така ще бъдете сред първите, които ще влязат. На входа си показвате документ за самоличност на охраната и те ви дават специален пропуск, с който да влезете. След като ви съпроводят в лабораторията, един от лекарите ще се срещне с вас. Ако идвате за първи път може да се видите, с който и да е от лекарите.
По-рано е трябвало лекарството да се пази на студено във фризер, но сега е хомеопатично и не трябва да се съхранява на студено. Така е много по-лесно да се пренася. Количеството лекарство, което ви дават, е достатъчно за 4 месеца и след това трябва да се върнете обратно и да вземете още. С всяка епикриза, която носите те наблюдават развитието на болестта на пациента. Може да увеличат дозата, ако излекуването не прогресира с желаните темпове. Обикновено подобренията се наблюдават в рамките на 4-6 месеца.
Лекарството е безплатно, но е добре да носите със себе си някакви подаръци. Аз дадох на лекарката чанта с лосиони и гелове за тяло. ......"
И така нататък и така нататък.....

Както виждате лекарството е безплатно, но трябва да си поемете всички разходи от и до Хавана! Имате вече и адреса, така че.....
За съжаление днес нямам време за да преведа повече неща, но когато ми остане ако искате, бих могъл да преведа още неща, които ви интересуват!
А за тези от вас, които са англо-говорящи, ето и самият линк към форума:

Засега - това е от мен! Приятен ден на всички!!!

Редактирано от *jull** на 11.05.09 17:42.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: ati74]  
Автор Danito495 (огнена)
Публикувано11.05.09 19:49

Пиша това ,което разбрах за този тъй наречен препарат който се произвежда наистина в Куба.Открит през 1995г.Успеваемостта е 97% ,но само ако никога не сте правили операция от въпросната болест или химиотерапия.Само тогава има такъв резултат.При операция и интервенция с химични препарати успеваемостта е едва 40% и то само подобрява общото състояние на организма.Лекаството е прието само в Куба като алтернативно.

ДНЕС,ЗАЩОТО УТРЕ Е............ДАЛЕЧЕ!!!

Редактирано от Danito495 на 11.05.09 19:50.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: Danito495]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано11.05.09 20:30

Това лекарство ми прилича на чешкия Овосан,който има висок процент лекуване ако не си опериран и не ти е правена химко и лъче.Иначе само подобрява имунната система и я засилва.И това е нещо...

Животът е сцена,а ние сме артисти!

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: flora bg]  
Автор margi1979 (непознат)
Публикувано13.07.09 22:21

ето ви линк с още инфо за отрова от син скорпион

Редактирано от Buba67 на 13.07.09 22:54.

Тема Re: отрова от скорпионнови [re: margi1979]  
Авторdali (Нерегистриран)
Публикувано26.08.09 12:59

Някой ходил ли е до лабораторията в Хавана za Escozul?Аз ще пътувам септември месец до Хавана и бих искала да получа предварителна информация от по-осведомени.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.