|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА № 33
|
|
Автор |
Buba67 () |
Публикувано | 15.09.09 00:31 |
|
Старата раздумка
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 15.09.09 00:31.
| |
|
За ранобудните чаша капучино с бисквитка!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 15.09.09 00:32.
| |
|
Честит рожден ден Екна!
Пожелавам ти пътека, която всеки ден да те води
до прекрасното утре. Вулкан от чувства и емоции да те изпълва. /Това последното е заради Етна/. Мнооооого целувки!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк ТвенРедактирано от Buba67 на 15.09.09 00:40.
| |
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 33
[re: Buba67]
|
|
Автор | yraaa (Нерегистриран) |
Публикувано | 15.09.09 02:24 |
|
Екна, ЧЕСТИТ ДЕН РОЖДЕН И ОТ МЕН!!!!!Дано , имамме повод поне още 100 пъти да те поздравим!!!!!Желая ти най-вече ЗДРАВЕ...и лубов...останалото е екстра...Поздравявам те с мои бг. лубими музиканти , надявам се и твои...И да е живот оздраве да се видим на маса и чашка след месец!!!!Целувки!!!!
| |
Тема
|
[re: Buba67]
|
|
Автор |
naneta (непознат
) |
Публикувано | 15.09.09 02:54 |
|
ЧРД, Етна и от мен!Да имаш от всичко по много - здраве, щастие, любов, пари, работа, обич, уважение, усмивки, приятелства...и каквото ти си пожелаеш непременно да стане, защото и аз ти го желая от сърце!
| |
Тема
|
[re: naneta]
|
|
Автор |
Marи () |
Публикувано | 15.09.09 07:43 |
|
Добро утро на всички!!!!
Екна,честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и много щастие!!!Само хубави моменти!!!!
| |
|
Добро утро и от мен ,не сте ме забравили нали :))
Честит рожден ден на Екна .Желая ти от сърце: любов, добри приятели,
пари и още много, много рождени дни!
На всички преподаватели и ученици Успешна учебна година
| |
|
Здравейте приятели,
усмивки и целувки от мен, но най- много за Екна,
Миличка Честит Рожден Ден! Да си ни жива и здрава, все така усмихната, позитивна, весела и обичаща приключенията
Наздраве!
| |
|
Кате, честит празник и от мен! Бъди здрава, щастлива и обичана! Много се радвам, че се запознах с теб
| |
|
Добър ден,приятели!Ето ,че и аз се появих на хоризонта.Ейййййй голяма скитня съм.Екна ,миличка ,каквото и да ти пожелая все ще е малко,затова,нека всички твои мечти,са мои пожелания !!!!Цунки и гунки!
ДНЕС,ЗАЩОТО УТРЕ Е............ДАЛЕЧЕ!!!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|