|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
РАЗДУМКА № 32
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 25.07.09 11:57 |
|
ОБИЧАМ КОМПЮТЪРА СИ, ЗАЩОТО ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ЖИВЕЯТ В НЕГО!
А ако на някого му е домъчняло за старата Раздумка -
"Совите не са това, което са..."
| |
|
Я имаме си поредната нова Раздумка и май все на мен случайно се пада да я сефтосвам! Ей големи горещини,голямо чудо. Моята дъщеря все викаше "Ох веднъж да дойда в България да се стопля, тук все е студено и вали." А сега вика "ОХ,лошо ми става от топлото,колко е хладничко сега в Париж" та угодия няма на човека....По честичко под душа и това е! Друго спасение няма в къщи на климатика, под душа и повече вода да се пие.Ще издържим още един,два месеца после идва хладничкото! Хайде сега приятен обяд то и апетита на човек му секва в тези горещини.само таратора не омръзва и сладоледаааа
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
Eто ви и сладоледи за разхлаждане и подобряване на настроението.толкова от мен!
Животът е сцена,а ние сме артисти!
| |
|
| |
|
| |
|
привет утре ми е последния цикъл от ХТ(утре и на 11ти)...таа молбата ми е да ми стискате палци (знам,че е трудно придвижването с намотани палси на крачетата),че на финала си ме хвана шубето..аа съгласна съм и на лечебен бой!!!(Джул,не знаех къде да отнеса темата и реших,че тук е най-неутрално)
| |
Тема
|
Re: РАЗДУМКА № 32
[re: marggoto]
|
|
Автор | ИлeнkaKo (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.07.09 12:30 |
|
Марго, имам едно въпросче към теб.
Лимфните възли на кой курс на химиотерапията започнаха да спадат при теб?
При баща ми, след първия курс има увеличение.
| |
Тема
|
[re: ИлeнkaKo]
|
|
Автор |
Ekna (Усмивка) |
Публикувано | 27.07.09 13:13 |
|
Момиченца-кокиченца, стискаме палци и сме с вас!
Нали знаете-в раздумката за болести е забранено
Иленка, мила, ако искаш регистрирай се. Така ще може и на лични да комуникираш с клубарите.
| |
Тема
|
[re: Ekna]
|
|
Автор |
marggoto (питанка) |
Публикувано | 27.07.09 13:27 |
|
упсссс
| |
|
Фло, силно ли е земетресението при вас? Преди малко узнах за него и се притесних. Дано да няма човешки жертви и разрушени сгради!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|