|
Тема
|
Съвети преди химиотерапия...
|
|
Автор |
tininita ( непозната ) |
Публикувано | 21.07.09 23:08 |
|
Следващата седмица съпругът ми започва химиотерапия с гемзар и платина. в онкодиспансера.В петък имаме среща с д-р Робев.Моля за съвети тъй като много се безспокоя относно протичането й.Преди три месеца той едва преживя една много тежка операция с тотална резекция на пикочния мехур съпроводена с пластика.Сега установиха и мети в черния дроб,които вероятно са съществували и преди операцията,но поради старинния скенер,не бяха открити тогава.Знам за зофрана,но ако има някаква схема за приемането и,ще съм много благодарна.Какво се прави и за вените,защото и с тях ще имаме проблеми.Много ви моля-споделете какво трябва да знам.Днес лекарите бяха много лаконични..Ще съм благодарна да споделите и за добавките,които се приемат с химиотерапията.Много ви моля....[
| |
Тема
|
Re: Съвети преди химиотерапия...
[re: tininita]
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 22.07.09 00:51 |
|
В Справочника на първата страница горе има една голява тема за химиотерапия с няколко подтеми.
Прочети там и после избери в коя от тях да пишеш, за да не се разпилява информацията.
Ето линк:
"Совите не са това, което са..."Редактирано от *jull** на 22.07.09 11:31.
| |
Тема
|
[re: *jull**]
|
|
Автор |
nelly_83 (минаващ) |
Публикувано | 22.07.09 08:55 |
|
Tinita, за вените купете Хепароид, много е добро и помага. Маже се всеки ден по веднъж.
| |
Тема
|
[re: nelly_83]
|
|
Автор |
*jull** (нощна птица) |
Публикувано | 22.07.09 12:09 |
|
Да, така е! Но освен Хепароид, има и много други помощни средства и рецепти, описани в специалната ни тема за страничните ефекти при химиотерапията:
Моля ви, хора, поглеждайте в Справочника и Алтернативите (постоянни теми на главната страница) - нали за вас ги събираме и подреждаме! И се старайте да пишете във вече отворените по вашия проблем теми (ако има такива). Така попълваме заедно архива...
"Совите не са това, което са..."
| |
Тема
|
[re: tininita]
|
|
Автор | sonia11 (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.07.09 15:05 |
|
ЗДРАВЕЙТЕ,
Казаха ми, че МАОЛО е дал добри резултати при следните диагнози, които си записах, ако някои го интересува конкретно:
Бластна левкоза , Миелома мултиплекс и Малигнени лимфоми, без да се спира химиотерапията и без да има странични действия. А на моя приятелка, преди да научи за МАОЛО, се наложи да спират химиотерапията и съвсем я закъса само заради това, че и спаднаха левкоцитите, а с МАОЛО ги поддържа на 3000
Разбрах, че фирмата която продлага Маоло на пазара е сериозна, след като е направила и изследване за токсичност на препарата. Защото много от докторите разсъждават така – и без това с химиотерапията организъмът ти е толково увреден, че ако още малко и някой друго лекарство, за повдигане на левкоцитите те по утрепе – голяма работа. А хората от фирмата, СМИЛО ми се струва че се казваше, явно се стремат да щадят организма ти и за това харчат пари за да правят такива изследвания, за да докажат, освен че препартът им е ефективен, но и че не уврежда така увреденият ти вече организъм!
Проверих, МАОЛО-то под новата му форма, във вид на капсули е официално регистрирано и Регистрационният му № е 92-Х-631/22.05.2009 г.. Има и друг по-стар регистрационен номер, когато е предлаган във вид на капки, който също е валиден.
| |
|
Ето линк към продукта и фирмата:
Гледай напред, не се обръщай назад !
| |
|
Момичета, много ще съм ви благодарна, ако пренесете постингите си в темата, в която сме писали за МАОЛО - така всичко ще се събира на едно място:
Просто ги сложете и там, а тази тема ще заключа.
П.П. Съветът ми, особено към новите в Клуба, е да използват по-често търсачката на Дир-а (горе на всяка страница, на която пишете). Така щеше да излезе и темата за МАОЛО.
usmihvam se]
"Совите не са това, което са..."
| |
|
|
|
|