Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:44 14.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Химиотерапевтнови  
Автор karolina64 ( начинаеща)
Публикувано27.01.09 18:04

Моля препоръчайте ми химиотерапевт в София.
РМЖ за втори път.
Каролина

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: karolina64]  
Автор emily999 (колежка)
Публикувано27.01.09 19:11

Моята лекуваща онколожка по време на химиото бе д-р Таушанова от онкоболницата в Дървеница София.Сега продължавам да ходя при нея на контролни прегледи.Приема всяка сряда сутрин на първи етажкабинет 9,през останалото време е на втория етаж клиника по химиотерапия.Аз съм доволна от нея,като специалист е добра.Аз съм си направила извода,че трябва човек да е нахален и да иска до го лекуват .Успех

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: karolina64]  
Авторviktorika (Нерегистриран)
Публикувано28.01.09 14:52

Аз НЕ препоръчвам д-р Великова от ИСУЛ,д-р Колева да -ИСУЛ,тя е добър специалист.

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: viktorika]  
Публикувано28.01.09 17:23

благодря

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: emily999]  
Публикувано28.01.09 17:26

благодаря, Емили

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: viktorika]  
Автортokиo (Нерегистриран)
Публикувано13.05.09 16:58

относно лекарите в ИСУЛ желая да кажа,че отношението им е презрително.аз бях оперирана през 2005 от лейомиосаркома,след което ме изпратиха в ИСУЛ при патолога Терзиев,направих скенер,и уж той като вещо лице трчбваше да ми обясни,как стоят нещата,но той просто си поигра с моето търпение,защото си е помислил какво толкова това просто един човек от многото в родната държава и ме разкарва 3-4 пъти и нищо не ми каза и 4ак след 3 години като отидох при докторката която ми прави операцията тч ми каза 4е виж си скенера ти си имала увели4ение на лимфен възел 33 на 50 мм,какво ти каза патолога ,аз разбира се отговорих 4е ми е казал 4е гаранциа няма шанса е 50 на 50 да имам или нямам същич проблем,и дори не ми обясни 4е трчбва да се диспансеризирам в дървеница за да ме следят докторите там,абе с една дума Терзиев е един мухлио прили4ащ на таралеж нищо пове4е,кои му е дал дипломата незнам,а пак доктор Койнов който ми го препора4аха специално итой също работи в ИСУЛ е същия слу4аи,но той е малко по мазен,защото първо ти се мазни за да хване пацието,за които полу4ава комисионна от мейдународни фирми произвеждащи медикаменти и си тарсчт за тестване на новите откритич и в последствие,когато имаш някакав проблем и званиш на мобилния или отидеш до кабинета му те подминава като пътен знак и казва закснявам не ме тормозете а аз 20 мин му звънч на мобилния и 4укам на врата а тои си седи спокоино ватре и не отговаря.в са6тия този ден дядо ми по4ина от вниманието което ми оказаха в ИСУЛ ,а тази доктор КОЛЕВА и тя е една овца,нищо пове4е ,ако това са специалисти тежко на България,да са живи и здрави нашите медици,които имат застраховка от ГОСПОД 4е никога няма да станат болни и ни третират като ку4ета

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: тokиo]  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано13.05.09 17:22

Дай малко повече информация за лечението си, защото тази диагноза е сравнително рядка.
Ако имаш желание да пишеш, може да отвориш нова тема със заглавие ЛЕЙОМИОСАРКОМ.

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: Химиотерапевтнови [re: *jull**]  
Автортokиo (Нерегистриран)
Публикувано13.05.09 21:00

еми то просто проведено лечение аз нямам защото този патолог ми каза само това 4е за сега това е ,не се знае 50 на 50 шанс дали ще имам или не отново такова образувание,демек да се оставям на съдбата.единственото което правя е 4е ходя на туморни маркери,редовно,както ме посъветва хирурга от Пирогов които беше консултант по време на операцията,и два-три пъти годишно ходя при при лекарката,която ме прие първоначално,която е гинеколог,ама то е малко объркано,ще давам накратко от начало,аз незнам на вас как са ви диагностицирали първоначално,но аз имах болки в корема ниско долу и аз помислих 4е може да съм настинала и да ме болят яйчниците,и отидох съответно на гинеколог и след ултразвук,и там се видя образувание,и докторката каза 4е е киста на яйчника,следихме го един месец като развитие дали ще се увели4и или не ,съответно за едно месец нарастна от 3 на 6 см до 6 на 10 см,и тя веднага отреагира приехаме в АГЕ и там на следващия ден ме оперираха,когато са ме отворили се оказало лейомиосаркома на тънките 4ерва,легжах 9 дена в интензивно,и после след два дена ме изписаха,ходих на скенер в ИСУЛ и при прослувутия патолог Терзиев и изришна молба от докторката,с която ме оперира да ме приеме и да определи какво трябва да се направи,но аз ве4е описах неговото държание,но забравих да спомена,4е 3 дена ме кара да ходя там,за безсмислени неща,като въобще не се съобразява,4е съм оперирана и да ме върти не е хубаво,но какво им пука,аз тогава бях и по-млада,и докторката ми каза 4е сам имала малко тумор4е като се събидих от операцията,но явно не е искала да ме притеснява и ме окуражаваше,4е е нещо не толкова опасно.но когато сега след 3 години ,ми каза абе я ми донеси изследванията защото се заговорихме за дядо ми и ИСУЛ и тя подхвана мойта тема,и ме попита какво ми е препора4ал патолога аз като обясних тя ми каза я моми4е отиваи в дървеница и се хоспитализирай там и кажи 4е още нямаш деца да ти обърнат внимание,4е трябвало дори и костите да ми изледват но това незнам защо.и това стана декември но дядо се нуйдаеше от мойта помощ защото и на него му откриха карцином на белия дроб,и аз така и не можах да отида до дървеница,и сега след 40 дена на дядо ми ще отида и до там да видя там що за стока за лечителите ни.а резултатите от скенера ако желаете мога и да ви кажа,също и от т.маркери.а при вас как стоят нещата?

Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано13.05.09 22:05

Ако влезеш в темата "Кои сме ние/Визитник" (4-5 постинга преди края на І-та страница), можеш да прочетеш историята ми:

За моя случай дори няма туморни маркери - просто никакви контроли!
Божие чадо...

"Совите не са това, което са..."

Автор MamaD (новак)
Публикувано13.05.09 23:04

Токио, разбирам огорчението ти, но те моля , ако имаш желание да ми кажеш как ти определиха тази диагноза?Къде ти правиха хистологията?Защо д-р Терзиев ти е гледал скенера? Та той е патолог.
В Майчин дом кой те оперира?
В ИСУЛ можеш да се обърнеш към д-р Кръстева или доц.Цекова.В дървеница доц.Куртева е много добра.
До колкото знам, за леомиосаркома няма туморни маркери, следи се само с образна диагностика.Ще проверя.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.