|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ПОДАРЪЦИ ОТ СЪРЦЕ!   |  |  | Автор | vesela.bg  (усмивка) |  | Публикувано | 05.04.07 21:39 |  |  | 

Правя тази тема по две причини:

1. За да не пишете наляво и надясно в отделни постинги.
 2. Заради хубавите празници, който ни предстоят, и не само заради тях.

Пишете тук кой какво има и може да даде подарък. Растения, хранителни добавки, билки, лекарства, останали неизползваеми от вас или ваши близки, но БЕЗПЛАТНО!
 Тук казвайте кой какво търси!
 Това е идея на Nova_S. Благодаря ти!

Хайде наслука!

Нема начин да нема начин!
 Животът виси не на косъм, а на връзки!
 Редактирано от *jull** на 26.03.09 08:32. 

|  |  |  
             |  |  | 

Ами аз искам подарък!
 Искам алое - спомням си че някой подаряваше, ама .... тогава не реагирах. Та ако някой си има в саксия алое, което иска да подари, пък ако е и тригодишно  няма да откажа!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подаръци от сърце!  [re: Nova_S] |  |  | Автор | пoпи (Нерегистриран) |  | Публикувано | 05.04.07 23:38 |  |  | 

подарявам чаена гъба комбуча

|  |  |  
             |  |  | 

Подарявам .
 Пиши ми ЛС, за да се разберем.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подаръци от сърце!  [re: Nova_S] |  |  | Автор | Aни (Нерегистриран) |  | Публикувано | 06.04.07 09:00 |  |  | 

Здравей Nova-S, с най-голямо удоволствие бих ти подарила алое, но нямам. Онзи ден обаче видях на Женския пазар в София, че продават саксии с алое. Щандът се намира до бул. Сливница. Мога да ти го опиша по-точно, ако те интересува. Ако не си от София, аз мога да отида и да я купя.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Подаръци от сърце!  [re: Aни] |  |  | Автор | little_rabbit (Lepus Europeus) |  | Публикувано | 06.04.07 09:08 |  |  | 

Стига бе, грешни пари са това. Бабите на пазара ги продават скъпо. Аз подарявам алое (продавам срещу символичната сума от 1 стотинка - суеверие...).

Нели, на теб съм обещала и ти го пазя .

Между другото, алоето в спалнята подобрява съня.

|  |  |  
             |  |  | 

аз също искам алое.
 Моля ви подарете и на мен

|  |  |  
             |  |  | 

Има едно и за теб. Пиши ми ЛС.

Хора, алоетата свършиха. Три броя са. Имам неизвадени бебета-алоета от една саксия в работата, но са по-малки от година. Ако ги искате, и тях ги подарявам (продавам срещу 1 стотинка).

|  |  |  
             |  |  | 

Ехоооо, Зайо, това е печалба - 1 стотинка. Ще те санкционирам, че правиш търговия в клуба

Нема начин да нема начин!
 Животът виси не на косъм, а на връзки!

|  |  |  
             |  |  | 

Весе, така е - не било хубаво да се подаряват остри неща, та затова се продават символично.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |