|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
ПОЛЕЗЕН САЙТ № 2
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 23.03.08 18:05 |
|
Новичкият ПОЛЕЗЕН САЙТ (№ 2) започвам с информация за оздравителни курсове "Стани здрав", които предлагат (както прочетох) система от упражнения за прочистване на организма, но и цялостна програма за здравословен начин на живот. Курсовете засега се провеждат в София, Пловдив и Варна. Най-близкият по време е от 1.04 в София.
Записването за софийските курсове става на адрес: пл. "Славейков" № 4 "А", ет.2.
За повече подробности -
Ако някой е посещавал тези курсове или реши да се запише, моля да сподели впечатленията си!
Редактирано от *jull** на 26.04.09 08:22.
| |
Тема
|
Re: ПОЛЕЗЕН САЙТ № 2
[re: *jull**]
|
|
Автор | flora bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.08 09:03 |
|
Ето ви и от мен нещо интересно и полезно!
| |
Тема
|
Re: РЕЙКИ
[re: flora bg]
|
|
Публикувано | 25.03.08 11:38 |
|
Редактирано от Buba67 на 20.05.09 21:53.
| |
|
Писах аз против боядисването на косите!
| |
Тема
|
а козметиката
|
|
Автор | Kaлoянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.08 03:57 |
|
А какво ще кажете за дезодорантите (твърдите), които основно имат алуминии във твърдителите, от подмишниците отиват във лимфата, гърдите На мен ми забраниха да ги ползвам, а парфюмите трябва да се без ПАрАбЕН, изключително опасна съставка, канцерогенна и много вредна по принцип
Има твърд дезозорант във магазините за здравословна храна, (за мъже, за жени) малко са по-скъпи, но здравословни
| |
Тема
|
Re: а козметиката
[re: Kaлoянa]
|
|
Публикувано | 26.03.08 09:56 |
|
Прави сте затова вече няма да се боядисвам с бои а ще се каносвам,хем косъма здрав и еластичен,хем косата в цвят.А за парфюми и дезедоранти специално за мен няма опастност,защото ги използвам много,мнго рядко.Момичета не може човек от всичко да се предпази.което може в рамките на разумното да.От много неща сме зависими и колкото и да се мъчим да си създадем идеален начин на хубав живот не можем.
| |
|
Помните ли сеансите на Кашпировски, които излъчваха по телевизията преди години? Някой от вас (из)лекувал ли е нещо с тях?
| |
Тема
|
Re: КАШПИРОВСКИ
|
|
Публикувано | 29.03.08 19:03 |
|
Гледала съм му сеансите по телевизията и даже го имах на касета.нищо не съм лекувала.Кашпировски моята енергия не го приема има затваряне на чакрите ми.Несъвместимост!За другите незнам да си кажат!
| |
Тема
|
|
|
Автор | mia (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 16:53 |
|
| |
Тема
|
[re: mia]
|
|
Автор | Kaлoянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 17:23 |
|
По точно това за рак на гърдата
Благодаря на Пролет за информацията
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|