|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
киста на яйчника
|
|
Автор |
мapa (непознат
) |
Публикувано | 28.07.08 21:03 |
|
киста на левия яйчник.да му се невиди...расте! според ехографа няма данни за туморни формации. прави се проследяване. така е вече 5-6 месеца. ако продължава да расте-септември-операция. имам една операция преди години- беше се спукала, пак на левия яйчник. оперираха ме тогава уж от апендицит, ма той си беше заради изтеклото от кистата. четох ви ся в темите за уж доброкачествените фиброаденоми и кисти, па рекох да пусна...не, че мноо съм се стреснала, ма да си кажа и аз
| |
Тема
|
Re: киста на яйчника
[re: мapa]
|
|
Автор | krasi78 (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.08 22:03 |
|
Здравейте1имах същия проблем и го разреших с противозачатъчни , но в ДВОЙНА ДОЗА. Докотора, който ме наблюдаваше просто не повярва. Пробвайте и успех
| |
Тема
|
[re: krasi78]
|
|
Автор |
мapa (непознат
) |
Публикувано | 28.07.08 22:25 |
|
имала съм подобни проблеми и преди. решавали са се с противозачатъчн, но сега абсурд-имам фамилна анамнеза за РМЖ-майка ми е с такъв. предпочитам изобщо да не барам хормонални препарати. засега ходя всеки месец в софийската онкология.
| |
Тема
|
|
|
Автор | нeли-т (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.08 08:18 |
|
Операция е добре! А ако е и лапароскопски метод, още по-добре. Успех!
| |
Тема
|
[re: нeли-т]
|
|
Автор | Thea (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.08 14:58 |
|
Е, точно така си я отглеждах по съвет на лекарите - уж да не се спука, а то - в един момент стана друга.
Кистите да се махат докато е време!
| |
Тема
|
|
|
Автор | MD (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.08 16:55 |
|
Не се коси. Ако медикаметозното лечение е неефективно все пак имаш алтернатива. Пък и сега се оперират лапароскопски тези проблеми и операцията хич не е сложна, а и възстановяването е бързо. Единственото място за притеснение е, ако създаде проблем с фертилността. Но ако си си изпълнила желанията относно дечицата няма за какво друго да се тормозиш.
| |
Тема
|
[re: MD]
|
|
Автор | mara (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.07.08 20:31 |
|
о, вече 3 бройки дечица си имам не се кося хич...само дет занам, че без операция няма да мине. освен ако не стане чудо някво. има ли шанс след 6-7 месеца растеж и размер иколо 7-8 санта(засега) да си иде някак безпроблемно от самосебе си, м?
| |
Тема
|
[re: mara]
|
|
Автор | MD (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.08 10:55 |
|
7-8 сантиметра?! Не мисля, че има какво да се чака тук.
| |
Тема
|
[re: MD]
|
|
Автор | мapa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.07.08 11:06 |
|
може ли да почака до септември? края на август съм на контролен преглед...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
*jull** (()) |
Публикувано | 30.07.08 12:17 |
|
А правиш ли нещо алтернативно през това време?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|