Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:12 08.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема Възможност за PET-scanнови  
АвторMD (Нерегистриран)
Публикувано25.01.09 11:01

Преди няколко месеца обещах да се заема с задачата да проуча как може да се организира ПЕТ-сканиране в Истанбул. Резултатите са следните - наистина в града има подобни апарати под път и над път - поне десет са. Намерил съм медицинско лице за контакт (наша акушерка, която живее и работи там) и цената на изследването е около 2000лв по предварителна информация. Ако модераторите смятат за уместно мога да напиша и мобилен телефон и името на момичето. Самата тя не е спец в тази област както е ясно и единственото съдействие, което може да окаже е да ангажира ден и час за изследването.

Тема Re: Възможност за PET-scanнови [re: MD]  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано25.01.09 13:02

Благодаря за информацията!

Ако въпросното момиче е съгласно да й бъде оставен телефонния номер,
може да го напишеш. А знаеш ли коя е клиниката?

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: Възможност за PET-scanнови [re: *jull**]  
Автор beblinka (минаващ)
Публикувано26.01.09 14:37

И на мен са ми казвали че са страшно много пет скенерите в Истанбул, но има и едно но..... не били добри в разчитането.... затова много хора предпочитали да платят по-висока цена и да отидат в западна европа.... така че според мен трябва да се намери болница в която са добри и лекарите които правят това изследване.... иначе за цената - на мен ми казаха дори още по-ниски цени.... така че според мен темата остава отворена и ни трябват още по сериозни контакти в Турция

Тема Re: Възможност за PET-scan [re: beblinka]  
Автор izhod (непознат )
Публикувано26.01.09 16:04

Цената за преглед на РЕТ скенер в Париж в GROUPE HOSPITALIER PITE-SALPETRIERE е 680евро. Искат направление от лекар и епикриза.Имам точни координати , ако някой се интересува.За здравно осигурените във Франция е безплатен.Може би трябва да се провери,как стои въпроса за членовете на Европейският съюз.

Тема Re: Възможност за PET-scanнови [re: izhod]  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано26.01.09 20:12

Благодаря, всяка информация тук е много ценна!

Моля те да напишеш координатите, защото всичко тук остава в архив!

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: Възможност за PET-scanнови [re: *jull**]  
Авторmama (Нерегистриран)
Публикувано02.02.09 16:01

Темата ме интересува, заради моята дъщеря , която е на 36 години.
Въпросът ми е, кои точно заболявания са най-добри за това изследване.
Може ли да се изследва за жлезиста хиперплазия на тялото на матката.

Тема Re: Възможност за PET-scan в Истанбулнови [re: mama]  
Автор mogo_p (непознат )
Публикувано25.04.09 13:45

Редактирано от *jull** на 25.04.09 17:34.

Тема Re: Възможност за PET-scanнови [re: MD]  
Автор skilidka (непознат )
Публикувано25.04.09 23:18

Някой знае ли какво стана с ПЕТ-скенера във Варна?Заработи ли вече?

Тема Re: Възможност за PET-scan в Истанбулнови [re: mogo_p]  
Автор MamaD (новак)
Публикувано26.04.09 11:55

Направих запитване на този сайт - уговаря са дата и се прави изследването,струва 1000евро + 60 лв. за превод на заключението. Ако искаш да е с техен транспорт и осигурено спане - още 450 евро.Дават ти веднага CD и снимки, а преведеното заключение ти го пращат на e-male. Това което ме притеснява е този който чете изследването.Какъв специалист е и може ли в последствие друг специалист като го гледа да се прецени точно ли е заключението.Като правим скенер - гледам, там има 3 компютъра и данните от изследването ги пренасят от един на друг и така можеби правят измерванията.Не знам , не разбирам.Знам,че различните специалисти виждат различни неща на скенер, за ПЕТ не знам как е.
За Европа чувам по-високи цени, но пък специалистите са добри.Но щом MD смята, че в Истамбул е удачно, значи е така.
До сега не съм чела мнение на някой който е правил ПЕТ и да опише подробно нещата.
В БГ няма работещ ПЕТ, до колкото съм запозната,трябва да им разрешат да направят атомен реактор, за сега не са разрешили.Мисля си да го монтират в Козлодуй - там си имаме разни реактори

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.