|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Повишение на туморен маркер
|
|
Автор | Mario (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.01.09 11:17 |
|
Здравейте, не бях писал от много време тук, защото се надявах, че нещата най-сетне са се оправили... Оказа се, че не е така. Една година след операцията, която мина успешно туморният маркер на майка ми е 57, при норма 35... Има ли надежда, че това може да не е повторен рак? Не знам какво да мисля вече!
| |
Тема
|
Re: Повишение на туморен маркер
[re: Mario]
|
|
Автор |
Buba67 () |
Публикувано | 10.01.09 11:20 |
|
Надежда винаги има. Като начало повторете маркера, но в друга лаборатория. Понякога обикновена инфекция влияе на резултатите. Ако резултатите са сходни, продължавате с изследвания, за да се види откъде е повишението.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mim.i () |
Публикувано | 10.01.09 11:34 |
|
Наистина повторете маркера в друга лаборатория и ако е възможно направете ехограф или скенер. На скенера би трябвало да покаже, ако има нещо. На майка така и се случи, но на следващия месец и беше добре маркера. По- късно ни се случиха други неща, но не мисля че има връзка с маркера. Факт е, че когато имаше находка преди 1 година маркера беше нормален. Явно не са толкова показателни. И както казваше нашето Весе /мир на праха и/ маркерите са 50:50.
| |
Тема
|
[re: mim.i]
|
|
Публикувано | 10.01.09 11:42 |
|
Пропуснах да кажа, че хемоглобина й е съвсем в норма, дори се е повишил от последния път насам - от 140 на 152, чернодробните изследвания също не показват нищо обезпокоително! Кое Весе? Нали не става въпрос за създателката на форума?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mimozitta (кукуряк) |
Публикувано | 10.01.09 11:44 |
|
Точно за нашето Весе става въпрос Марио, тя вече не е сред живите за огромно съжаление. Мир на праха и.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
мaмчe () |
Публикувано | 10.01.09 11:48 |
|
Точно за нея става дума, за съжаление.Мир на душата и.
Надеждата умира последна,за да ни се изсмее в лицето
| |
Тема
|
[re: mimozitta]
|
|
Публикувано | 10.01.09 11:53 |
|
Милата, какви хубави неща ми беше писала тук... Толкова ми е жал!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
mim.i () |
Публикувано | 10.01.09 12:30 |
|
Точно за нея става въпрос. Все така съветваше и беше много права. Успокойте се и направете повторни изследвания.
| |
Тема
|
[re: mim.i]
|
|
Автор |
svety7 (непознат) |
Публикувано | 10.01.09 12:48 |
|
Като начало повторете маркера.Възможна е грешка и при изследване и при записването му.И наистина маркера не е абсолютно показателен. Аз влязох за втора операция при маркер 13 (допустими стойности - до 25),ехографа показваше тумор 18 мм и завърших с мастектомия.
| |
Тема
|
[re: svety7]
|
|
Публикувано | 10.01.09 17:03 |
|
Да, но нямаш представа колко ни е страх! Тя е на 75, с болно сърце... Едва преживя операцията, а сега?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|