|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Светът е оцелял,защото се е смял!   |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 04.01.09 15:14 |  |  | 

Клубари реших да подновя старата си тема,виждам,че смехът ни се нрави а и така трябва да бъде за да оцелеем!Пишете вицове,може и собствени!Накрая на  годината ще изберем жури и за Коледа ще излъчим наградените.Е подаръците ще бъдат виртуални но от сърдце!Започвайте да пишете и да съчинявате!

Живота е сцена, а ние сме артисти!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: flora bg] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 04.01.09 15:25 |  |  | 

Ето един от моите вицове с който участвам в конкурса!

Попитали Иванчо знае ли какво е истинска любов и какво е лъжлива?
 Той отговорил че истинската любов това е той а лъжливата мъжа на майка му!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: flora bg] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 04.01.09 15:32 |  |  | 

Скоро прочетох един оригинален виц,ето го:
 Пациент се оплаква на доктора:
 -Докторе от един месец се чуствам много зле,коленете ми треперят,не спя,не ям и се чуствувам кръгла нула!
 -  Ясно,кога ще си ходи тъща ви?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: flora bg] |  |  | Автор | bira_more  (бира) |  | Публикувано | 04.01.09 16:31 |  |  | 

Жена отива пред портите на Рая.
 И докато Свети Петър се мотал с ключовете (щото са голяма тежка връзка) - от вътре се чул див вой.
 - Какво е това? - попитала жената.
 - Ами дупчат главата на човека, та да му закрепят нимба.
 Втори вой.
 - А това?
 - Ами режат гърба та да пришият крилата.
 Жената се обърнала и тръгнала към ада.
 - Ама там ще те изнасилват....
 - Е поне няма да ми правят нови дупки.

Bеer? Mоre?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: bira_more] |  |  | Автор | Юлия 48 () |  | Публикувано | 04.01.09 18:27 |  |  | 

, bira_more направо ме разби с този вицха,ха,ха,ха гласувам за теб още от сега

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: Юлия 48] |  |  | Автор | arhitekta (КАНДИДАТ ЧЛЕН ) |  | Публикувано | 05.01.09 00:09 |  |  | 

АРМЕНСКА ГАТАНКА:
 Отдолу -цък, цък,
 Отгоре -цък, цък, а по средата -дупка. Щое то?
 Отговор:
 Гарабед си изтървал часовника в селски клозет
 /Часовникът отдолу -цък, цък....Гарабед отгоре клати глава и вика тцъ,
 тцъ, тцъ, ....а по средата -дупка/

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!
[re: arhitekta] |  |  | Автор | flora bg (maman) |  | Публикувано | 06.01.09 08:45 |  |  | 

Майката пита Иванчо/17 годишен/:
 -Иванчо като ходите да "учете" заедно с Марийка ползвате ли презарвативи?

Учителката пита децата какви ще станат като големи.Иванчо казва,че като стане голям ще кърка алкохол и ще чука жените.Естествено учителката вика бащата , той се скарва и напътства Иванчо.Накрая го пита какво разбра.А Иванчо казва,че всичко разбрал.Че като порасне ще пие само кока-кола и ще онанира!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: flora bg] |  |  | Автор | mim.i () |  | Публикувано | 06.01.09 12:12 |  |  | 

Много хубава темичка. Браво! Сега ще напиша моя любим виц. Това ми е направо страст. Малко е дългичък и дано имате нерви да четете!
 В едно село лекаря и агромона били дружки. Един ден на лекаря му се наложило да остъства за няколко дена и помолил агронома да го замести.
 - Е как ще се справя - попитал агронома
 - Няма страшно - отвърнал лекаря- Например като дойде някой със запек му даваш рициново масло и това е!
 След няколко дена се връща лекаря и отива да види как е минал с агронома. Влиза и пита
 - Какво става? Имаше ли пациенти?
 - Да имаше. Например дойде един със запек.
 - И ти какво?
 - Ами дадох му рициново масло
 - Браво и какво стана?
 - Ами онова дърво през прозореца виждаш ли го?
 - Да!
 - Ами вървя бавно до там и като стигна до него тръгна да бяга.
 - Ами друг идва ли ? - пита лекаря
 - Да идва един друг с главоболие и пак му дадох рициново масло, като незнам друго
 - Оле, оле и какво стана?
 - Ами какво... Виждаш ли там дървото? Бяга, бяга до там и като стигна до него мятна с ръка и тръгна бавно да върви!
 - Хей ти! Друг имаше ли?
 - Имаше да! Един дето кашля и киха и аз пак рициново масло дадох.
 - Стига брей и какво стана с него?
 - Ами дървото там виждаш ли?
 - Да!
 - А човека до него виждаш ли?
 - Да!
 - Ха да кихне де!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!  [re: mim.i] |  |  | Автор | gali4 (Нерегистриран) |  | Публикувано | 06.01.09 12:28 |  |  | 

Охооо, вицове, а?! Веднага се включвам и аз

Среща между американски и български строители.
 Американците казват:
 - Ако ни дадете да ви построим наново всички пътища в България, ви гарантираме, че 100 години няма да имате нужда от ремонти!
 Наште мислят, мислят и се изтъпанчват:
 - Ако ни дадете ние да ви построим наново вашите пътища, ви гарантираме, че 100 години няма да имате безработица...

Когато почват да оплешивяват, французинът започва трескаво да търси хубава перука, а шотландецът започва да търси на кого да си продаде гребена!

Разговор между съпрузи. Жената:
 - Невъзможен си! Лекарят нали те предупреди - само по едно питие на ден! А ти какво правиш - наливаш се яко!
 - Еее, ти пък, ми аз точно това правя - в момента си пия питието за 12 юни!

Засега толкоз от мен, като се сетя за още, ще пиша пак!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Светът е оцелял,защото се е смял!
[re: gali4] |  |  | Автор | Юлия 48 () |  | Публикувано | 06.01.09 15:25 |  |  | 

Жена притеснява по телефона мъжа си:
 - В карбуратора на колата има вода!
 - Айде, взе и от карбуратори да разбираш. Ти не знаеш ни к”во представлява, ни къде е? Къде е колата?
 - В плувния басейн!
 ...................................................................................................................................
 Разцвета на Комунизма, Баба кашля в автобуса.
 - Наздраве! - казва седящото до нея чавдарче, което скоро щеше да стане пионерче.
 - Аз се изкашлях, не съм кихала?
 - Еби си майката, ма, все ми е тая, ако ще с хуй да си се задавила... чавдарчето трябва да е вежливо!
 ...................................................................................................................................

Двама си купили крава. На първия ден издоили 5 литра мляко, на втория 3 литра, на третия 1 литър, четвъртия - нищо, петия нищо. Притеснили се те и я завели на ветеринар.. погледна човекът, почесал се и казал :
 А бе момчета, вие тоя бик сте го спукали от чекии бе!!!
 ....................................................................................................................................

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |