|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
Мразя рака!!!!!!!
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 10:30 |
|
Мразя тази болест! Като някакво чудовище е! Връхлита и не пита.
Първо беше приятелят на сестра ми - януари 2006 година - рак на дебелото черво, април същата година - баща ми с рак на пикочен мехур, юни 2006 свекърва ми - рак на гърдата, август 2006 година и аз - рак на шийката на матката. Сега и най-добрата ми приятелка - рак на яйчника. Идва ми да вия. През тези две години тя ми даваше кураж, а сега аз на нея. През тези две години мислех за себе си, за баща ми, за свекърва ми, за приятеля на сестра ми, а сега и приятелката ми. Ще гръмна!. Трябва да съм със сърце от стомана, за да издържа!
| |
Тема
|
Re: Мразя рака!!!!!!!
[re: KOKO]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 23.12.08 12:07 |
|
Така е КОКО!
ГАДЕН МРЪСЕН ЖИВОТ!!!
ПРОКЛЕТ ДА Е!!!
| |
Тема
|
[re: Лoли]
|
|
Автор | Petq (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 12:52 |
|
Здравей КОКО,
разбирам те идеално,при мен положението е същото.През 1985 се разболява дядо ми от рак и умира ,майка ми през 1996 -рак на гърда-слава богу е добре,през 1997 -баща ми рак на бял дроб мета в главата-умира за 6 м.
През 2003 -дядо ми рак на перотунеум-умира за няколко месеца,същата година баба ми рак на кожата -добре е за сега.А съм на 25 години.
През януари ще оперирам гърдата си -фибролипом ,дано да остане такова.
| |
Тема
|
[re: Petq]
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 13:09 |
|
Здравей Петя,
Явно има и други като мен. Няма ли да се намери лек за този убиец? От 2006 година насам имам чувството, че се шири с пълна сила, като вирус. Когото свари и се лепва. Дали защото времето стана забързано и всички сме изнервени или защото се храним с всевъзможни боклуци, дали защото с мен се случи, но страшно много хора се разболяват от това чудовище.
| |
Тема
|
[re: KOKO]
|
|
Автор | Пeтя (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 13:39 |
|
за съжаление е така .
Много са факторите за болеста .Но ми прави впечатление боледуват добрите ,сърдечните хора .Това ме навежда на мисълта ,че един от ключовите фактори е психиката .
Но какво да се прави хора сме имаме чувства.
| |
Тема
|
[re: Пeтя]
|
|
Автор | svety7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 14:29 |
|
За съжаление много хора се разболяват.Във фирмата където работя сме около 120 души.От тях само за последните три години трима си отидоха от тоя свят, още трима сме в момента с тази диагноза плюс дъщерята на една колежка и съпругата на друг колега.Това са 8 души - от 120 май е множко.И то са все добри и чувствителни хора.Май наистина психиката и стресът си казват думата.
| |
Тема
|
[re: svety7]
|
|
Автор | azi (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 14:59 |
|
Да така е....Тази година изпратих свекъра и мама...И двамата бяха душички...На никого лошо не бяха сторили,лоша дума не бях чула от тях.Иди ми да крещя от болка...Мразя рака, той изяде мама до последно...Никое човешко същество не заслужава този ужассссссс.Как да вярвам в Господ, защо мъчи добрите хора, а злите си живуркат,как...Мила майчице,липсваш ми много...
| |
Тема
|
[re: azi]
|
|
Автор |
ana8 (непознат) |
Публикувано | 23.12.08 15:41 |
|
Точната дума според мен не трябва да е рак, а чудовище!!!! Гадна гадина, МРАЗЯ Я!!!!!!!!!!!!
| |
Тема
|
[re: ana8]
|
|
Автор | Lillit (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 17:07 |
|
Хора, спрете с тази омраза! Коледа е! Време е за прошка, за любов, за ново начало. Помеслете за вашите близки! Щом са били добри хора, значи дори само мисълта за тях носи добро. Там някъде светлините им вече греят без нашите земни страсти - омраза, завист, корист, привързаност... Простете и вие и продължавайте да обичате.
И аз попаднах под ударите на тази ужасна болест, и моят близък приятел - актьорът Иван Балсамаджиев. Но вече втора година двамата ще празнуваме заедно Коледа напук на лекарските прогнози. Двамата научихме и един урок - всеки ден е подарен. От теб зависи дали ще го прекараш с омраза, или с любов. Но второто при всички положения е по-добро. А Душата не умира, умира вярата, задушена от омразата.
Обичам ви!
Желая ви Светли празници!
| |
|
Подкрепям те Лилит, Коледа е....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|