Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:31 13.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема 40-дни без Весето!нови  
Автор flora bg (maman)
Публикувано23.12.08 08:43

Момичета днес е 40 -ден от кончината на нашата Веси!Днес нейната душа се сбогува с нас и отлита свободна от земните окови нагоре в небесата!Там където няма болка,мъка и завист!Пожелавам ти Весе бързо душевно възстановяване и да не ни забравяш и да ни помагаш отгоре.Ние няма да те забравим!

Живота е сцена, а ние сме артисти!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: flora bg]  
АвторKaлoянa (Нерегистриран)
Публикувано23.12.08 08:58

Душата й ще отлети, стомените ще останат завинаги в нас, всеки ще си ги носи по свой начин докато е жив А тъй като я споменаваме почти всеки ден във форума, имам усещането, че тя е тук някъде, около нас, но само мълчи и ни наблюдава

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: Kaлoянa]  
Автор joia73 (новак)
Публикувано23.12.08 09:19

Дано там горе не усеща болка,а само мир и хармония.Весе,ако от някъде чуваш и четеш- едно огромно благодаря за урока,който ни даде- винаги ще останеш в паметта ни!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: joia73]  
АвторKOKO (Нерегистриран)
Публикувано23.12.08 09:36

Винаги ще помня Весето. В най-тежките ми моменти стоях денонощно на компютъра и четях всичко, което пишеше и се възхищавах на силния й дух. Сега съм сигурна, че човек като нея е сред ангели и че винаги ще присъства с нас и по някакъв загадъчен начин ще ни помага, ще ни напъства. Името й свързвам с борба. Лично не я познавах. Рядко се включвах в това което пишехте, но получих благодарение на нея и вас отговори на всички въпроси, които не излизаха от главата ми. Ако тя е все още сред нас и чете това което пишем, нека знае колко много хора я обичаха. Прекланям се пред тебе, Весе!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: KOKO]  
Автор njia (новак)
Публикувано23.12.08 11:39

Нека душата и почива, в мир! На много неща ни научи Весето ще пазим спомена за нея, в сърцето си!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: KOKO]  
Автор Юлия 48 ()
Публикувано23.12.08 11:48

Липсваш ми Весе,много ми липсваш!

Автор Лoли (мама)
Публикувано23.12.08 12:09

ВЕСЕТО ЩЕ ЛИПСВА НА ВСИЧКИ НАС!!!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: Лoли]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано23.12.08 12:31

Весе днес направих баклавата с много орехи и много сладка!Знам колко много обичаше сладкото и особенно тортичките.Утре на празника ще наруша режима си и ще хапна едно парче баклава заради теб!Знам,че ще бъдеш доволна и щастлива!А утре мила вечерта влез в хола на Раздумката и виж под елхата колко много подаръци има и всичките са за теб от нас!защото те обичаме!

Живота е сцена, а ние сме артисти!

Автор iliana.k (член)
Публикувано23.12.08 14:06

Почивай в мир,Весе!

Тема Re: 40-дни без Весето!нови [re: iliana.k]  
АвторHope (Нерегистриран)
Публикувано23.12.08 14:28

почивай в мир!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.