|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
40-дни без Весето!
|
|
Автор |
flora bg (maman) |
Публикувано | 23.12.08 08:43 |
|
Момичета днес е 40 -ден от кончината на нашата Веси!Днес нейната душа се сбогува с нас и отлита свободна от земните окови нагоре в небесата!Там където няма болка,мъка и завист!Пожелавам ти Весе бързо душевно възстановяване и да не ни забравяш и да ни помагаш отгоре.Ние няма да те забравим!
Живота е сцена, а ние сме артисти!
| |
Тема
|
Re: 40-дни без Весето!
[re: flora bg]
|
|
Автор | Kaлoянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 08:58 |
|
Душата й ще отлети, стомените ще останат завинаги в нас, всеки ще си ги носи по свой начин докато е жив А тъй като я споменаваме почти всеки ден във форума, имам усещането, че тя е тук някъде, около нас, но само мълчи и ни наблюдава
| |
Тема
|
[re: Kaлoянa]
|
|
Автор |
joia73 (новак) |
Публикувано | 23.12.08 09:19 |
|
Дано там горе не усеща болка,а само мир и хармония.Весе,ако от някъде чуваш и четеш- едно огромно благодаря за урока,който ни даде- винаги ще останеш в паметта ни!
| |
Тема
|
[re: joia73]
|
|
Автор | KOKO (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 09:36 |
|
Винаги ще помня Весето. В най-тежките ми моменти стоях денонощно на компютъра и четях всичко, което пишеше и се възхищавах на силния й дух. Сега съм сигурна, че човек като нея е сред ангели и че винаги ще присъства с нас и по някакъв загадъчен начин ще ни помага, ще ни напъства. Името й свързвам с борба. Лично не я познавах. Рядко се включвах в това което пишехте, но получих благодарение на нея и вас отговори на всички въпроси, които не излизаха от главата ми. Ако тя е все още сред нас и чете това което пишем, нека знае колко много хора я обичаха. Прекланям се пред тебе, Весе!
| |
Тема
|
[re: KOKO]
|
|
Автор |
njia (новак) |
Публикувано | 23.12.08 11:39 |
|
Нека душата и почива, в мир! На много неща ни научи Весето ще пазим спомена за нея, в сърцето си!
| |
Тема
|
[re: KOKO]
|
|
Автор |
Юлия 48 () |
Публикувано | 23.12.08 11:48 |
|
Липсваш ми Весе,много ми липсваш!
| |
Тема
|
[re: flora bg]
|
|
Автор |
Лoли (мама) |
Публикувано | 23.12.08 12:09 |
|
ВЕСЕТО ЩЕ ЛИПСВА НА ВСИЧКИ НАС!!!
| |
Тема
|
[re: Лoли]
|
|
Автор |
flora bg (maman) |
Публикувано | 23.12.08 12:31 |
|
Весе днес направих баклавата с много орехи и много сладка!Знам колко много обичаше сладкото и особенно тортичките.Утре на празника ще наруша режима си и ще хапна едно парче баклава заради теб!Знам,че ще бъдеш доволна и щастлива!А утре мила вечерта влез в хола на Раздумката и виж под елхата колко много подаръци има и всичките са за теб от нас!защото те обичаме!
Живота е сцена, а ние сме артисти!
| |
|
Почивай в мир,Весе!
| |
Тема
|
[re: iliana.k]
|
|
Автор | Hope (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.12.08 14:28 |
|
почивай в мир!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|