Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:14 11.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови  
Автор *jull**Модератор (нощна птица)
Публикувано04.12.08 23:25

Преди малко получих тази снимка на Весето, изпратена от нейната сестра, която ни благодари, че вече 3 седмици
споменаваме нейната и нашата ВЕСЕЛУШ!
"Ето и една снимка на Весето- такава борбена, както беше до последно!" пише в писмото й...

"Совите не са това, което са..."

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: *jull**]  
Автор Mpaвka (непознат)
Публикувано04.12.08 23:36

Джул, благодаря ти за предоставената възможност да видя отново Весела. Докато съм на този свят, ще съжалявам, че не успях да се срещна с нея! Дано душата й е намерила спокойствие!

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: Mpaвka]  
АвторKaлoянa (Нерегистриран)
Публикувано04.12.08 23:43

Да, с нас, докато сме живи ще си я спомняме с обич и мили спомени

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: Kaлoянa]  
Автор mimoza - живa (кукуряк)
Публикувано04.12.08 23:53

Ох, да ви кажа влизала съм често в нашия клуб, но никога не съм писала нищо, само забелязах че навдякъде беше ника на Весела и прочитах нейните неща. Бяха хем малко тъжни, хем доста забавни. Твърда като камък и същевременно мека като памук ми се струваше, че е ВЕСИ. Не я познавам, но нейната борбена душица трябва да е за пример за всички ни. Надявам се да ни помага и от "мястото" където е сега. Веси, напътствай твоите сродни душици и ни показвай правия път, като не забравяй да присъстваш и в сънищата на тези които те обичат, т.е. всички ние в този клуб. Ще те чакаме с твоите идеи и рецепти в съня ни. Нали знаеш че "нема начин да нема начин".
Почивай в Мир Веси.

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: mimoza - живa]  
Автор Marи ()
Публикувано05.12.08 06:10

Няма да те забравим Весе!
Не е справедливо да си отиват добрите хора, но ти винаги ще си в сърцата ни! Почивай в мир!!

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: Marи]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано05.12.08 09:17

Весе довърши горе това,което тук не можа!Сритвай ни отгоре ние ще го почустваме!Сега вече ще се зяемеш с това,което най обичаш.Дано пак се срещнем в другия живот,след като сме се срещнали на този,макар и за кратко!Мир на душата ти!

Живота е сцена, а ние сме артисти!

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: flora bg]  
Автор njia (непознат)
Публикувано05.12.08 12:10

Весето, докосна душите на повечето от нас, светла и памет!

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: flora bg]  
Автор Юлия 48 ()
Публикувано05.12.08 12:13

Гледам снимката,и си спомням миговете,и разговорите когато до неотдавна бахме заедно в Пловдив .Флорче спомняш ли си, как си поръчахме различни парчета торта,и си ги опитвахме?Колко ни беше хубаво,и колко бързо минаха часовете в сладки приказки?
Беше едно прекрасно женско следобедно парти!Винаги весела,усмихната,и много бойна!
И сега когато вече я няма,и ако наистина има друг живот,просто можем само да им завиждаме,на Весето,на моето Рали,и на Януш,че са се събрали,и си купонясват наволя!

Ако една жена не гледа към теб, това съвсем не означава, че не те вижда.
М. Арсание

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: Юлия 48]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано05.12.08 12:30

Весе, шапка ти свалям!!! Ти си го знаеш!!!

Тема Re: ВЕСЕЛА ЩЕ Е ВИНАГИ С НАС!нови [re: Mpaвka]  
Автор Гaмбa ()
Публикувано05.12.08 12:46

И аз съжалявам ,че не се видях с нея,все нещо се случваше ,по телефона сме се чували няколко пъти и по гласа и усетих колко е силна и борбена,направо ме е яд,но и при мен се бяха пообъркали нещата лятото ,а когато влезе сега за последно в болницата усещах ,че нещо лошо ще стане с нея и не издържах ,на втория ден започнах да и звъня.Голям човек и тази жена ще я запомня завинаги.Бог да я прости !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.