|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Координати
|
|
| Автор |
tigananka (ондин) |
| Публикувано | 01.12.08 16:18 |
|
|
Здравейте,
Джул не открих друга тема, затова моля те премести това ако сметнеш някъде за добре.
Моля всички, търся много спешно Госпожа Теодора Захариева, някакъв начин да се свържа с нея. Наистина е спешно, но не откривам координати в Интернет, а и не помня името на сдружението, което тя създаде.
С нетърпение чакам всеки един отговор.
| |
|
Тема
|
Re: Координати
[re: tigananka]
|
|
| Автор | czpz (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.08 16:38 |
|
|
| |
|
|
|
Теодора захариева е учредител на Сдружение "Център за защита правата в здравеопазването". Тук има координати на Центъра - www.czpz.org...
Може би от тук ще ти дадат по-вече информация за самата нея! Дано съм ти помогнала, Тигананка!
| |
|
Тема
|
[re: llina]
|
|
| Автор | блara (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.08 17:03 |
|
|
Възмутена съм от поведението на Теодора Захариева в Сеизмограв!!! Някой гледал ли го е?
| |
|
|
|
в тази тема не обсъждаме ничие поведение. Моля те не разпалвай страсти в това отношение за предаването, защото темата ми съвсем не цели това.
Благодаря.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | блara (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.12.08 17:09 |
|
|
Всеки има право на мнение и неговото свободно изразяване. Извинявай,че го засегнах в "твоята" тема
| |
|
|
|
Не оспорвам правото ти на мнение :)
мерси за разбирането.
| |
|
|
|
Здравейте, това е номера на Теодора Захариева - **********, лично тя ми го даде така че източника е достоверен . Успех на всички
Редактирано от *jull** на 02.12.08 13:29.
| |
|
|
|
Здравей МИмозита.
Мъжът, който ми вдигна телефона каза, че такова лице няма на този телефон.
Да не би да си сбъркала?
Благодаря ти предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Телефон на Теодора Захариева
|
|
| Автор |
живaтa (бореща се) |
| Публикувано | 01.12.08 18:07 |
|
|
???????? В момента държа нейната визитка и точно този номер е записан!? Не знам защо е вдигнал мъж и е казал такова нещо?! Да не би да си е сменила номера, този номер лично тя ми го даде за да и се обаждам ако имам въпроси. Питайте ако искате на информация в Онкото-София за нейния номер, мисля че там го имат.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|