Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:38 05.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Предложение за промяна името на клубанови  
Автор Ekna (Усмивка)
Публикувано26.11.08 23:13

И друг път сме коментирали това, но не си спомням дали имаше отделна тема.

Предложението ми е:

Клуб "Весела" на хората с онкологични заболявания

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: Ekna]  
АвторEndriopen (Нерегистриран)
Публикувано27.11.08 01:20

За първи път пиша тук, но редовно следя темите.
Относно предложението ""Весела" - клуб на хората с онкологични заболявания" ... като почит към паметта на Весела е прекрасна идея, но малко не ми звучи добре. Може би защото "весела" и клуб на онкологично болни не ми подхождат! Нека да се сложи в допълнение нещо под името на клуба, което всеки посетител да вижда, примерно: "в памет на милата ни Весела" или нещо подобно. Това е само предложение!

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: Ekna]  
Автор Гaмбa ()
Публикувано27.11.08 01:30

Не е добра идеята Екна,но много ми се спи утре ще се мотивирам.И аз мислех над тоя въпрос иначе

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: Гaмбa]  
Авторyraaa (Нерегистриран)
Публикувано27.11.08 01:45

На мен по ми звучи Клуб на хора докоснати от рак , защото тук влизат и близки на болните...или Клуб на потърпевшите и съпричастните.от раковата диагноза..нещо такова...Това раково болните винаги ми е звучало много обречено....

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: yraaa]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано27.11.08 03:49

Аз подкрепям мнението на Endriopen, (много ти е сложно името, човеко

).

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: aaa!]  
Автор flora bg (maman)
Публикувано27.11.08 08:57

Ето моето предложение:

Онкологичен клуб"Нема начин да нема начин"
/Весела/

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: flora bg]  
Автор LlDl_ru ()
Публикувано27.11.08 09:24

Ако не присътства в името на клуба "рак" или "онко" - няма да могат хората да го открият по търсачките. Аз така го открих по думите "раково болни" и наистина тук научих много повече информация отколкото да ровя из безкрайния Инет дълги нощи...
Поддържам и flora bg в частта като девиз на клуба "Нема начин да нема начин"
/Весела/ - това вдъхва сили и МЕРАК ЗА ЖИВОТ !

Смисъла на Живота ? - В самият ЖИВОТ !!!

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: LlDl_ru]  
АвторEndriopen (Нерегистриран)
Публикувано27.11.08 09:30

Определено подкрепям мнението на LlDl_ru. В компютърния език това се нарича ТАГОВЕ - думи, които се откриват лесно от търсачки (примерно като Gооgle, Yahoo, Dir.bg) и е много важно да присъстват в името. Колкото и да звучи неприятно едно име, по-важно е да да бъде открито лесно.

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: Endriopen]  
Автормarи (Нерегистриран)
Публикувано27.11.08 10:40

Хареса ми предложението на Флора.Много добро.....!!!!

Тема Re: Предложение за промяна името на клубанови [re: мarи]  
Автор Гaмбa ()
Публикувано27.11.08 11:04

Аз предлагам да си остане същото наименование,като можем да сложим за мото мотото на Весето и отдолу да напишем името и,но клуба не бива да носи нейното име,най -вече заради и другите болни и пишещи в клуба и таговете чрез които хора имащи нужда от помощ намират клуба.
Весето беше скромен човек и мисля е по-важно да си я обичаме в сърцата отколкото да парадираме ,че уважаваме паметта и.Голям човек и страхотно всеотдайна,но въпреки всичко но ще е грешка ако сложим името и за име на клуба.Когато дойде нов член какво би си помислил?А ние си я знаем и уважаваме това което е направила.
Освен това би могло да си остане завинаги модератор както каза АДМИНА ,което също показва уважението ни.
Снощи ми се спеше ,но това е което исках да кажа.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.