|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  ИЗПОВЕДАЛНЯ №4   |  |  | Автор | vesela.bg  (гърмян заек) |  | Публикувано | 16.09.08 23:32 |  |  | 

Не искам да отварям нова подобна тема и много ми се иска да я ползваме все по-рядко. И все пак имаме нужда от място, където да отдадем последна почит на близки хора.
 И няма да пропусна да отбележа отново, че тези теми са обемисти просто заради многото изказани съболезнования, не поради това, че много хора са загубили борбата с рака.
 "Изповедалнята" е място, което направихме за да не стресираме допълнително хората, влизайки в клуба да виждат първа страница осеяна със съобщения за.......... и изказани съболезнования.

Нема начин да нема начин!

Редактирано от vesela.bg на 16.09.08 23:34. 

|  |  |  
             |  |  | 

На 17.09.2008 г. в 5.05 ч. сутринта моето слънчице почина, само на 33 години . Когато се почувствам способен ще опиша последните й дни, както и с какво се опитвахме да й помогнем.

|  |  |  
             |  |  | 

Ротони,
 моите най-искрени съболезнования!
 Когато прочетох, не можех да повярвам на очите си!!!

Защо Господи

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:КАРИ ПОЧИНА  [re: tigananka] |  |  | Автор | aaa! (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.09.08 20:41 |  |  | 

Моите   най-искренни   съболезнования!

|  |  |  
             |  |  | 

Искрени съчувствия и от мен!Мир на праха й!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:КАРИ ПОЧИНА  [re: Poтoни] |  |  | Автор | eli-di (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.09.08 21:11 |  |  | 

Моите най-искрени съболезнования! Господ да дава сили на теб и семейството ти.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:КАРИ ПОЧИНА  [re: eli-di] |  |  | Автор | пиceтo (Нерегистриран) |  | Публикувано | 19.09.08 21:50 |  |  | 

Моите съболезнования!

|  |  |  
             |  |  | 

Много, много ми е трудно да го приема...
 Мир на душата й!

|  |  |  
             |  |  | 

Приеми искрените ми съболезнования. Много се надявах да успеете в борбата и вярвах, че ще е така........

Животът е това, което ти се случва, докато кроиш други планове

|  |  |  
             |  |  | 

Мир и покой на душата и!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |