Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:30 04.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема Мнения за лекуващите лекаринови  
Автор zagrijena (непознат)
Публикувано14.09.08 13:02

Привет на всички, искам да попитам някой лекува(л) ли се при Д-р Дамянов - химиотерапевт в онкологията в Дървеница и имали добри впечатления за него? /дори незнам малкото му име/. Факт!!

Добър специалист ли е, и всичко което можете да споделите за него като лекар?
Моето татенце е при него, назначил е ХТ която вече се прави, но до този момент не сме получили никаква човещина от него. Ако решиш да му зададеш някакъв въпрос ти обръща гръб/в буквалния смисъл/ и те предупреждава много много да не знаеш, че може и да изхвърчиш от болницата. За непредвидени ситуации като обждане по телефона за консултация при проблем да не говорим /телефон за връзка?--божее/. Нали все пак е лекуващия лекар и ние близките и пък и баща ми трябва да сме наясно със ситуацията, ма кой да ти отговори.!!!???? При първоначалната консултация той назначи Гемзар, но се започна с Навалбин. Ок, аз не съм специалист и немога да преценя, но ми се искаше да попитам и за Гемзара, ще бъде или не? Просто назнам. Че ние дори нямаме точна и ясна диагноза и стадий на заболяването!! Има ли наистина пуснат протокол към МЗ или е решил в последния момент друго? Сетих се за Юлето която ми обърна внимание за броя на Гемзара, дали ще са достатъчни за целия курс или не?, ма човек ли е да го попиташ? Божееее, та нали са доктори. .
КАЗВАЙТЕ ВСИЧКО БЕ ХОРА, ОТ КОГО КРИЕТЕ!, на Вас разчитаме всички-и пациенти и близки.
Аз самата съм от осем месеца с патерици след много тежка операция, влизам в кабинета така и аххааа да си отворя устата да попитам и ме изгони като боклук. И какво ми каза?!!! "ти самата неможе да ходиш па си тръгнала да задаваш въпроси и търсиш помощ за друг" и кой е този друг -БАЩА МИ. За Бога, такива хора дотолко ли им е дотегнала професията на лекар, че са толкова озлобени и безчувствени?
Извинявайте се ако на някой съм дотегнала с това, но наистина съм разочарована и гневна и исках да споделя с Вас. Ще се радвам на вашите мнения.
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от zagrijena на 14.09.08 13:03.</EM></FONT></P>

Редактирано от zagrijena на 14.09.08 13:09.

Тема Re: Мнения за лекуващите лекаринови [re: zagrijena]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано15.09.08 04:54

Загрижена, по принцип си права, но има един тънък психологически момент, който касае и докторите! Първо: И те са хора като нас с всичките си проблеми!!! Второ: Със сигурност и те се въртят в страхотна въртележка с толкова много болни напоследък! Знам, че не е оправдание острият език, но явно и техните нерви са опънати до краен предел от неразборията в тази държава! И наистина ми е мъчно, че нашите (български) доктори, за мен - кадърни и талантливи, ги въртят на шиш отвсякъде.
И само едно искам да кажа, че и те са подложени на страхотен стрес като целият български народ!!!

Тема Re: Мнения за лекуващите лекаринови [re: zagrijena]  
Автор Юлия 48 (бабата на Рая)
Публикувано15.09.08 08:41

Здравей Загрижена,относно Гемзара,ние вливаме вече 5 месеца-интензивно.
Но при всеки е различно,по закон както ми беше казано имаме право на 22 вливания.През този период се правят по двуседмични почивки,правят се и ехогр.
и рентген,и др. неща но това е при нас.
Ако неси доволна от лекаря,ми смени го,няма ли други в Дървеница,пък винаги можеш да влезеш при завеждащия отделението,и на дълго и широко да си зададеш въпросите.
Успех!

Ако една жена не гледа към теб, това съвсем не означава, че не те вижда.
М. Арсание

Тема Re: Мнения за лекуващите лекари [re: Юлия 48]  
Автор tetty71 (стрелец)
Публикувано15.09.08 11:42

Подкрепям Юлия, от близо 20 години съм в среда на лекари ( като мед. работник, а след това и от другата страна - като пациент ) и всички те са различни като възпитание, манталитет и маниер на работа. Така че, ако ти е трудно да контактуваш с този странен тип, обърни се към друг. Има лекари, които са наистина отдадени на професията си и за които работното време или заплатата не са решаващ критерий, а държат на болните си и наистина ги обгрижват - Господ здраве да им дава!

Тема Re: Мнения за лекуващите лекаринови [re: tetty71]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано15.09.08 19:24

tetty71, какво става с теб, как се развиват нещата и докъде стигна? Моля те да споделиш, ама не тук, а в подходящата тема, моля те

Нема начин да нема начин!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.