Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема левкемияяяяяяя - ОМЛнови  
Автор mona_lizza (Диди)
Публикувано16.05.08 23:05

Левкемия...........Моля ви помогнете....Търся информация за артемизинин....Приятелчето на дъщеря ми е с диагноза ОМЛ....има ли шансове....Пишете ми .....Той е на 25....Отчаяна съм!!!

Тема Re: левкемияяяяяяя - ОМЛ [re: mona_lizza]  
Автор adelian (търсещ)
Публикувано16.05.08 23:37

Редактирано от adelian на 16.05.08 23:51.

Тема Re: левкемияяяяяяя - ОМЛнови [re: mona_lizza]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано16.05.08 23:50

Можеш да погледнеш и тук в темата "Левкемия"

Нема начин да нема начин!

Тема Re: левкемияяяяяяя - ОМЛнови [re: adelian]  
Автор mona_lizza (Диди)
Публикувано17.05.08 13:46

Здравейте и днес!!!Отново съм в клуба и търся надежда или ...чудо.Вярвам, че ще го открия...Желанието ми е да се свържа с човек, който има същата диагноза ОМЛ.Трябва ми някой с който да поговоря за лечението, за етапите, за бъдещето...Лекуващата лекарка е обяснила, че лечение няма за тази форма....Това ли е истината...В момента момчето е в НЦ по хематология "Дървеница"...от снощи е започната химиотерапия за съжаление информацията, която дават лекарите е доста кратка, което ме кара да си мисля, че нещата не са толкова леки. Страхувам се да не са безнадеждни.Искам да съм наясно какво да очакваме...Имам хиляди въпроси и не зная кой може да ми отговори....Зная само диагнозата...e-mail:dparvanova@abv.bg.Пишете ми, моля ви!!!

Автор yogimax (идеалист)
Публикувано17.05.08 15:27

Тук има подробна информация за тази форма:
http://arsmedica.bg/bg/illness/c_id/2531/subprm/haematology/alpha/0.html
Ще стискаме палци да се повлияе от лечението и да се постигне ремисия. Наскоро имаше предаване по ТВ, по скат, където специалист-онкохематолог каза, че точно за тази форма Миеолидната левкемия имало ново съвременно лечение, доскоро прогнозите са били лоши, но сега вече имало шансове. Нищо повече не разбрах.

Всяко нещо, до което се докосваш е част от пътя

Автор nelgina (непознат )
Публикувано17.05.08 16:44

Знам, че ви е много тежко и сте изплашени и объркани. Първо трябва да се успокоите и да поговорите с лекарите. Да, вярно е , схемата на лечение е доста тежка, особено първия цитостатичен курс, но е преодолима. Аз лично познавам момче, което преди година и половина приключи своето лечение и се чувства много добре. В момента събира средства за костно-мозъчна трансплантация . Виждала съм и дете със същата диагноза , претърпяло два рецидива ( а се смята, че при тази форма още първият е фатален).
Готови отговори и прогнози няма. На всеки лечението се отразява различно. Успех!

АвторДиди (Нерегистриран)
Публикувано17.05.08 19:26

Благодаря!!!Ще ви пиша за всичко, което се случва с нас!Приятно е като влезеш и откриеш, че някой в този труден момент е мислил за теб!!!Обичам ви!

Тема Re: левкемияяяяяяя - ОМЛнови [re: yogimax]  
Автор mona_lizza (Диди)
Публикувано17.05.08 20:57

Благодаря!!!Ще ви пиша за всичко, което се случва с нас!Приятно е като влезеш и откриеш, че някой в този труден момент е мислил за теб!!!Обичам ви!....Лелелеле каква съм смотла дори не зная и как да отговоря ...Вече се научих...

Автор mona_lizza (Диди)
Публикувано17.05.08 20:59

kattt_1 къде сиииииииии...успях ли да ти изпратя бележка???

Автор kattt_1 (член)
Публикувано18.05.08 09:36

тук съм
казах ти че имам останал артемизинин от мама и искам да го подаря на някого
Мама беше с рак на гърдата с метастази в черен, бял дроб и кости.Почна артемизинина последния месец но ...не мисля че се усети някакъв ефект.Или поне аз не можах да разбера.В статиите който четох пише че има мн добри резултати именно с левкимия и тъй като ти питаше аз ти го предлагам да ти го подаря,защото снабдяването е трудно и трябва някой от Щатите да ти го донесе.
Но сега като ти четох бележката ти си мисля че трябва първо да чуете мнението на лекарите и тяхната терапия
Искам да ти подчертая че това е алтернативна терапия , която пише че дава добри резултати но е въпрос на личен избор.Приятеля на твоята дъщеря трябва да реши.Никой не може да гарантира че това е вярно решение или не.
Аз просто предлагам да ви го дам ако решите- искам да помогна с каквото мога.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.