Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:30 02.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Доц. Валентин Димитровнови  
Автор anysto (изгубена)
Публикувано07.04.08 20:12

Някой може ли да сподели впечатление за доц. Валентин Димитров??? Незная къде точно приема и оперира, споменаха ми Дървеница, но нямам идея дали е така и каква точно болница има в Дървеница ... Следващите няколко дни ще имам повече информация и ще пиша пак ... Но ако някой се сеща за Доктора и има лични впечатления нека ми пише!

Тема Доц. Валентин Димитровнови [re: anysto]  
Автор anysto (изгубена)
Публикувано16.04.08 22:43

Моля ви ако някой може да сподели нещо за доцента да го направи. Или ако знаете друг добър хирург който извършва чревни операции споделете за него! Под добър хирург имам предвид с опит в чревните операции. Няма значение в кой град от страната.

Тема Re: Доц. Валентин Димитровнови [re: anysto]  
Авторket1234 (Нерегистриран)
Публикувано17.04.08 08:17

Първо човекът е професор, завеждащ коремната хирургия на Онкологията в Дървеница
Виж тук: http://www.onco-bg.com/str/stbl/korh.html
Внимателен е, но при нас отвориха и затвориха въпреки големите обещания.

Много добър коремен хирург е проф. Виолета Димитрова от Първа хирургия на Медицинска академия.
http://www.alexandrovska-hospital.org/show_doctors_info.php?doc=66
Професионалист, но гадна като човек. Свърши си перфектно работата.
Виж и Весела да те насочи към нейния коремен хирург.

Тема добър хирургнови [re: anysto]  
Автор ceceto (отнесена)
Публикувано17.04.08 09:16

Здравей anysto,
Съпругът ми го оперираха във II-ра хирургия на Александровска болница. Оперира го д-р Георги Велев, изключителен хирург и човек. За съжаление при него няма да има втора операция за връщане на червото, т.к. туморът беше на 4-5 см. от ануса и той е с траен анус претер. Операцията беше адски дълга, повече от 4 часа. Слава богу, той се възстанови сравнително бързо.
Имаше изключително отношение към пациентите, също така и сестрите са страхотни в това отделение, особено главната сестра. Спомням си колко ошашкани отидохме, най-вече аз, сълзите ми се стичаха неконтролируемо... Няма да забравя усмихнатото и ведро лице на тази жена, куража който ми вдъхна.

Гледай напред, не се обръщай назад !

Тема Re: Доц. Валентин Димитровнови [re: ket1234]  
Авторmim.i (Нерегистриран)
Публикувано17.04.08 09:17

Мога да кажа добри думи за д- р Стоянов от Плевенската онкология. Имам номер на телефон, но май не мога да го напиша тук.

Тема Re: Доц. Валентин Димитровнови [re: ket1234]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано17.04.08 10:12

Д-р Юлиянов, Университетска болница, 16-ти етаж, Стара Загора.

Нема начин да нема начин!

Тема Re: добър хирургнови [re: ceceto]  
Авторkoнцepт (Нерегистриран)
Публикувано17.04.08 14:29

Окръжна болница-проф.Пожарлиев и доц. Радионов.

Тема Re: добър хирургнови [re: ceceto]  
Автор little_rabbit (Lepus Europeus)
Публикувано17.04.08 14:34

Д-р Георги Велев наистина е изключителен човек и лекар. Благодаря, че ми припомни за него! Беше консултирал моята Евичка навремето.

Също много добър е Аструков (брат на този Аструков, който оперира мъжа ми и е гръден хирург), доколкото разбрах работи в Света Екатерина.

Тема добър хирург [re: little_rabbit]  
Автор anysto (изгубена)
Публикувано17.04.08 15:42

Благодаря ви момичета!
Ще обмислим внимателно при кого да се консултираме и ако ни хареса човека ще му се доворим и за операцията. Много трудно се прави такъв избор, или поне за мен е трудно ... Благодаря ви от сърце!

Тема Re: добър хирургнови [re: anysto]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано17.04.08 20:11

Като цяло българските лекари са много добри специалисти, много добре образовани. Но липсва техника и пари! Е, нищо ново под Слънцето!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.