|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
болки в кръста при рак на шийката
|
|
Автор | eднa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.03.08 18:54 |
|
на матката...
За сега болката е търпима, употребявам аулин в краен случай.
Но
имам питане-
нормално ли е да имам болки в кръста при този вид канцер или почвам да си въобразявам, че и в кръста и по костите ми работи "работи" подобна болест?
| |
Тема
|
Re: болки в кръста при рак на шийката
[re: eднa]
|
|
Автор | aaa! (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 03:57 |
|
Мисля, че не е.
| |
Тема
|
[re: aaa!]
|
|
Публикувано | 31.03.08 08:52 |
|
не разбрах.
Нормално ли е да имам болки там или не?
| |
Тема
|
|
|
Автор | flora bg (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 09:42 |
|
много неясно ти е запитването и не може да се разбере оперирана ли си не си ли?В ремисия ли си с мета ли си?Преди да ми направят хистеректомия/рак на шийката/кръстта много ме болеше,също и костите.мислих си ,че е от артрита ,от ищиаса...След операцията тези болки спряха,вече трета година не са ме боляли нито костите ,нито кръста.Кажи всичко това на онколожката си,не скривай,не е безопастно!
| |
Тема
|
[re: flora bg]
|
|
Публикувано | 31.03.08 11:40 |
|
Не съм оперирана още. В момента ми правят лъче- и химиотерапия. Назначени са ми 25 курса лъчетерапия и 4 вливания на платина. Вече изкарах 4 процедури на Примуса и една химия. Явно болките са от карцинома.
Благодаря ти за отговора Флорче.
| |
Тема
|
|
|
Автор | oндин (Нерегистриран) |
Публикувано | 31.03.08 19:08 |
|
маман имаше болки в кръста преди операцията на шийката и изобщо хистеректомията. вече 3 години не се оплаква от такива след като махнаха всичко.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
firrst (BIG) |
Публикувано | 01.04.08 00:30 |
|
В отговор на:
болки в кръста при рак на шийката на матката...
За сега болката е търпима, употребявам аулин в краен случай.
Но имам питане-
нормално ли е да имам болки в кръста при този вид канцер или почвам да си въобразявам,
Това ми прилича на проблем с бъбреците и пикочния мехур!Или си го прихванала от химията, или си си го имала и преди това и за никакъв рак не става дума!
| |
Тема
|
|
|
Автор | 4aя (Нерегистриран) |
Публикувано | 29.04.08 22:20 |
|
прегледай пик.мехур и бъбреци.
| |
|
Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала,но редовно четаБях ви писала,че след лъчетерапията майка получе болки в тазобедрената става на десния крак.Отиде в онкологиите оттам и казали,че няма връзка с операцията да пие аулин и ако болката не утихне да върви при лич.лекар.След около месец болката се премести по нагоре към кръста/само при движение,в покой не я боли/ но вече не се повлиява от болкоуспокояващи.Отиде при джипито.Пратила е на рентген.Резултата от снимката показва двустранна коксартроза с ошипяване.Изписали са и волтарен/гел/ и болкоуспокояващи.От нещата които научавам от вас,си мисля,че по-добре да направим сцинтиграфия или скенер.Вие как мислите?
| |
|
Сцинтиграфия - ще даде цялостната картина на костната система и ще установи дали са метаразсейки или остеопороза!
Нема начин да нема начин!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|