Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:46 05.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема болки в кръста при рак на шийкатанови  
Авторeднa (Нерегистриран)
Публикувано30.03.08 18:54

на матката...

За сега болката е търпима, употребявам аулин в краен случай.
Но
имам питане-
нормално ли е да имам болки в кръста при този вид канцер или почвам да си въобразявам, че и в кръста и по костите ми работи "работи" подобна болест?

Тема Re: болки в кръста при рак на шийкатанови [re: eднa]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 03:57

Мисля, че не е.

Тема Re: болки в кръста при рак на шийкатанови [re: aaa!]  
Публикувано31.03.08 08:52

не разбрах.
Нормално ли е да имам болки там или не?

Авторflora bg (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 09:42

много неясно ти е запитването и не може да се разбере оперирана ли си не си ли?В ремисия ли си с мета ли си?Преди да ми направят хистеректомия/рак на шийката/кръстта много ме болеше,също и костите.мислих си ,че е от артрита ,от ищиаса...След операцията тези болки спряха,вече трета година не са ме боляли нито костите ,нито кръста.Кажи всичко това на онколожката си,не скривай,не е безопастно!

Тема Re: болки в кръста при рак на шийкатанови [re: flora bg]  
Публикувано31.03.08 11:40

Не съм оперирана още. В момента ми правят лъче- и химиотерапия. Назначени са ми 25 курса лъчетерапия и 4 вливания на платина. Вече изкарах 4 процедури на Примуса и една химия. Явно болките са от карцинома.

Благодаря ти за отговора Флорче.

Тема Re: болки в кръста при рак на шийката [re: eднa]  
Авторoндин (Нерегистриран)
Публикувано31.03.08 19:08

маман имаше болки в кръста преди операцията на шийката и изобщо хистеректомията. вече 3 години не се оплаква от такива след като махнаха всичко.

Автор firrst (BIG)
Публикувано01.04.08 00:30

В отговор на:

болки в кръста при рак на шийката на матката...
За сега болката е търпима, употребявам аулин в краен случай.
Но имам питане-
нормално ли е да имам болки в кръста при този вид канцер или почвам да си въобразявам,

Това ми прилича на проблем с бъбреците и пикочния мехур!Или си го прихванала от химията, или си си го имала и преди това и за никакъв рак не става дума!

Автор4aя (Нерегистриран)
Публикувано29.04.08 22:20

прегледай пик.мехур и бъбреци.

Автор жeлязнaтa лeйди (непознат )
Публикувано06.06.08 12:04

Здравейте,момичета!Отдавна не съм писала,но редовно чета

Бях ви писала,че след лъчетерапията майка получе болки в тазобедрената става на десния крак.Отиде в онкологиите оттам и казали,че няма връзка с операцията да пие аулин и ако болката не утихне да върви при лич.лекар.След около месец болката се премести по нагоре към кръста/само при движение,в покой не я боли/ но вече не се повлиява от болкоуспокояващи.Отиде при джипито.Пратила е на рентген.Резултата от снимката показва двустранна коксартроза с ошипяване.Изписали са и волтарен/гел/ и болкоуспокояващи.От нещата които научавам от вас,си мисля,че по-добре да направим сцинтиграфия или скенер.Вие как мислите?

Тема Re: болки в кръста при рак на шийкатанови [re: жeлязнaтa лeйди]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано06.06.08 12:30

Сцинтиграфия - ще даде цялостната картина на костната система и ще установи дали са метаразсейки или остеопороза!

Нема начин да нема начин!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.