Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:13 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови  
Авторvanesa.1964 (Нерегистриран)
Публикувано03.03.08 21:46

Някой може ли да ми даде информация проф. Гайдарски къде има приемен кабинет и кога приема?

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: vanesa.1964]  
Авторdd (Нерегистриран)
Публикувано03.03.08 22:14

Той скоро навърши 70 години бе!

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: dd]  
АвторTaня (Нерегистриран)
Публикувано04.03.08 05:36

Улицата се нарича мисля ,,Цар Петър" и е тази,която е точно откъм входа на медицинска академия-не централния,където върви тролея,а другия-срещу ,,Света Екатерина"-има някакви приемни часове,но както е на 70-защо ми се струва,че той направи операцията на Теодора-поне съдя по това,че тя му лрагодари-може да има много неудачи като министър,но като оператор...

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: Taня]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано04.03.08 10:04

Моля ви хора, като давате мнения, пишете конкретни неща, които знаете с точност, а не какво сте чули от трета и пета ръка.
Тук се искат точни координати на кабинета на проф. Гайдарски все пак. Това да не е село с 200 къщи и като кажеш срещу кметството е мястото и да го намериш.

Теодора не е оперирана от проф.Гайдарски.

Нема начин да нема начин!

Автор жeлязнaтa лeйди (непознат )
Публикувано04.03.08 11:13

Здравей,Веси!Ровнах се във форумите и намерих това за проф.Гайдарски-частен кабинет на ул"Цар Петър"№ 13, а извършвал операции в правителствена болница.Това е информация,която прочетох така че не съм сигурна в верността и.
Честита Баба Марта!Весела,засмяна и много здрава!!!

Редактирано от vesela.bg на 04.03.08 16:10.

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: жeлязнaтa лeйди]  
Автор жeлязнaтa лeйди (непознат )
Публикувано04.03.08 11:14

Извинявай,но номера на улицата е 13.

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: жeлязнaтa лeйди]  
АвторVanesa1964 (Нерегистриран)
Публикувано04.03.08 18:49

Благодаря ВИ за информацията но аз съм от провинцията и ако някой знае телефон на кабинета за записване ще съм мнго благодарна!

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарскинови [re: Vanesa1964]  
Авторaaa! (Нерегистриран)
Публикувано05.03.08 06:32

Като влезнеш от "Пенчо Славейков" по "Цар Петър" вдясно ще видиш една голяма и хубава къща с френски тип покрив, залепена за един новопостроен блок с кафене. Кабинета е във въпросната къща, но входа е точно във входа на блока с кафенето.

АвторA3 (Нерегистриран)
Публикувано06.03.08 03:11

Вероятно на телефона на Правителствена болница могат за ти дадат инфо.Доколкото знам той си оперира там от време на време.Иначе частният кабинет е на "Цар Петър"13, но не знам тел.
Гайдарски е много голям професионалист нищо че е на 70 !И нищо че не го бива като министър!!!И е много човечен- не се е променил от славата си на хирург-виртуоз и от поста си -имам лични впечатления през годините .Успех!

Тема Re: Приемен кабинет на прф.Гайдарски [re: Vanesa1964]  
Автор Eddy (въздушна)
Публикувано06.03.08 14:24

Vanesa1964, телефона на неговата асистентка е 0887773725.Тя ще ти даде час и точни координати. Мястото е лесно за откриване- пресечка на "Пенчо Славейков", горе-долу срещу входа на "Александровска болница".

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.