|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема
|
Раздумка № 5
|
|
Автор |
vesela.bg (гърмян заек) |
Публикувано | 13.12.07 00:56 |
|
А да ви е честита новата раздумка!
С пожелание за добро настроение и весели празници!
Нема начин да нема начин
| |
|
И от мен да е честита!
| |
|
Браво Весенце,откога мрънкам за нова раздумка ама Луми си правеше углушки.Много е красива и създава настроение!Е днес моето внуче става на осем годинки.сега го заведох в училището наконтен,косата направена на иглички,с ново костюмче с бонбони и курабии...Следобед в къщи приятелчетата ще ми надуят глават няколко часа но такъв е живота!Весел и тъжен,светъл и мрачен!Важното е ,че ни има!Лек ден днес,а сега отивам в кухнята да готвя.Луми пусни нещо детско за внука,моля те!Плийз!
| |
|
ДОБРО УТРО,и от мен.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на внучето ти.С пожелание,за щастливо детство!
А 'детцката шумотевица' е най-приятна,/да ни надуват главите/,да направиш и хубав десерт/торта/,ти можеш.
ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ НА КУПОНА.
ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ В КЛУБА.
| |
Тема
|
Re: Раздумка № 5
[re: EFO75]
|
|
Автор |
Buba67 () |
Публикувано | 13.12.07 08:46 |
|
Честит празник Флорка! Да ти е жив и здрав внука! Да прави бели!
Специален поздрав за него.
| |
Тема
|
Re: Раздумка № 5
[re: flora bg]
|
|
Автор |
lumixx (Любознателна ) |
Публикувано | 13.12.07 08:47 |
|
Да ти е жив и здрав!
Няколко идеи за празника
Поканите
Може да купите готови, но, ако искате да сте оригинални, ето няколко идеи:
1. Купувате стикери с герои на Дисни примерно, цветен картон, гланцова хартия и едноцветна панделка.
Правите картички, облепвате ги със стикерите и надписвате с фулмастер.
2. На сгънат картон отпечатвате крачето или ръчичката на рожденика, украсявате по желание, надписвате и готово.
3. На картонче залепвате снимка на детенцето в цял ръст, а до нея – изрязана от гланцова хартия, нарисувана или принтирана дъска за обяви, където написвате подробностите за партито.
4. Намирате изображения на различни детски герои, например Мечо Пух и ги принтирате на картичките, които изрязвате пак във формата на Мечо Пух; може да добавите и цитат от някоя крилата негова фраза.
5. Като използвате снимка на рожденика като новородено и на възрастта, на която е в момента, може да ги аранжирате по свое желание – една до друга на корицата, на корицата като бебе, а вътре – порасналото дете с подробности за празненството.
Около и по снимките можете да налепите стикери или да изрисувате нещо – да стане като комикс или карикатура.
6. Написвате подробностите за партито на цветно или бяло листче, навивате го на руло и го пъхате в един балон. Надувате балона и го доставяте лично на поканените, които трябва да го спукат, за да стигнат до съдържанието
7. Надувате един балон и написвате на повърхността му подробностите с перманентен флумастер в контрастиращ цвят. Изпускате въздуха и поставяте балона в плик с инструкции да се надуе, за да се прочете съобщението.
“Капсула на времето” - и “споменник”:
1. Всички присъстващи на празненството написват писъмце със съвети и пожелания за бъдещето, адресирани към рожденика.
2. В специална книга всеки на отделна страница разказва или рисува спомените от първата година на малкия човек, ако детето навършва годинка (Ако детето е по-голямо - разказите са за съответната отминала година).
3. Всеки поканен идва на партито с писъмце и предмет, който олицетворява живота днес и всичко това се запечатва в кутия на самото празненство.
4. Родителите пишат писмо, в което разказват за отминалата година от живота на детето, какво се е случило по света, забавни случки, специални събития...;
5. Купувате евтина покривка за партито и всеки от гостите написва на нея кратко послание за детето с перманентен маркер.
6. В ръчно направена книга с дебели страници всеки гост написва пожеланията си към рожденика, след празника добавяте стикери и снимки на детето с всеки гост на съответната страница.
7. В тетрадка залепвате заглавията от пресата в деня, когато бебчо се е родил, придружени от неговата първа снимка и всяка година на рождения му ден правите по една такава страница.
Снимки и видео:
1. На празненството можете да гледате видеозаписите на рожденика от раждането му до сега.
2. Може да направите на видео всички снимки на бебето от раждането до сега, като добавите и музикален фон.
3. Наредете на някоя витрина или полица снимки от всеки месец от живота на детето, придружени с кратки бележки за най-важните събития през съответния период.
4. Направете плакат със снимки на бебето през цялата му първа година, по желание ламиниран и поставен в рамка.
Редактирано от lumixx на 13.12.07 08:53.
| |
|
внучето.
Направи ли хубава и вкусна торта...
Ако не, ето една от мен
| |
|
Флорче, честит да ти е рожденика! Голям, хубав и умен да расте, да бъде здрав и късметлия!
А на теб - дължи години да му се радваш!
Ето и един поздрав от мен:
| |
Тема
|
Re: Да ти е живо и здраво
[re: *jull**]
|
|
Автор |
iliana.k (минаващ) |
Публикувано | 13.12.07 17:29 |
|
Флорка,честито и от мен!Нацелувай го хубаво и понеже съм сигурна,че се обичате ви желая дълги години да празнувате този ден заедно.
| |
|
Благодаря момичета,да Ви се връщат пожеланията стократно!Много се радвам,че новата раздумка започна с хубава вест и пожелания.Желая да завърши със същото.Лек ден днес!А утре се развихряме с внуците из новогодишния панаир в Пловдив.Ще има подаръци,лакомства,удоволствия и аз покрай тях ще се кефя!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|