Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:20 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема От къде Зофран и на каква цена?нови  
Автор cлeпeц (непознат )
Публикувано05.11.07 10:52

Днес звънях по различни аптеки за Зофран и ми казват цени от 68,63 до 100,50 лева за блистер с 10 таблетки от 4 мг.
Интересува ме кой, от къде и по колко купува този препарат, защото дори в прехвалените аптеки Ремедиум цената варира с около 30 лева на блистер?
Освен това ме интересува дали таблетката от 8 мг. може да се разделя на две и да се пие по половинка?
И изобщо някой знае ли къде има таблетки по 8 мг.?

Тема До Весетонови [re: cлeпeц]  
Автор cлeпeц (непознат )
Публикувано05.11.07 11:18

Весе, и специално към тебе - от къде купуваш по 10-11 лева Зофран от 8 мг.?

Тема Re: Зофран - таблеткинови [re: cлeпeц]  
Авторsv3 (Нерегистриран)
Публикувано05.11.07 12:11

Връзка с нас

Сдружение от аптеки
"Образцови Аптеки - АД"

бул. Васил Левски 111
бул. Стамболийски 167
бул. Арсеналски 81
бул. Г.М. Димитров 1
ул. Крум Попов 50-54
ул. Коперник бл. 251

телефон за поръчки: 962-22-22
На този телефон си поръчах Зофран 4мг - 7,80лв/таблетка .При сума над 35 лв доставката е безплатна и се изпълнява до няколко часа.Когато ми ги доставят ще пиша за подробности.По евтино от тази цена не съм го намерила.

Тема Re: Зофран - таблеткинови [re: sv3]  
Автор cлeпeц (непознат )
Публикувано05.11.07 12:58

sv3, аз го намерих на цена 68,63 лева за 10 таблетки от 4 мг. в аптека Ранемедум на ул. Тарас Шевченко № 11-13, но това е инфо по телефона.. до там още не съм ходила...

Тема Re: От къде Зофран и на каква цена?нови [re: cлeпeц]  
Автор vesela.bgМодератор (гърмян заек)
Публикувано05.11.07 14:56

Моля те спри да пускаш всеки нов въпрос като нова тема. Като си започнала една тема за Зофран, пиши там

Така много се разводнява информацията.

Зофран не се намира по аптеките, защото е скъпичък и никой не държи скъпи наличности. В аптеките Ремедиум цените са по-ниски. Отиваш в една аптека и оставяш капаро и ти го доставят до няколко часа.
Какъвто намериш, от 4 или от 8 мг. Таблетките не са от желязо и се чупят на две. Ако не - вземат се 2 табл. от 4 мг.
Аз пазарувам от аптеката зад Нотариата, една кутия 10 табл. от 4 мг е толкова, около 68 лева. Разликата до 100 лева предполагам че е за 8 мг таблетките....

Нема начин да нема начин!
Животът виси не на косъм, а на връзки!

Тема Цената на Зофрананови [re: cлeпeц]  
Публикувано08.11.07 23:11

Днес си купих Зофран от 8 мг. Вчера го поръчах, днес го взех от аптеката Ремедиум зад Нотариата. Цена 189,00 лева. Кошмар.
Миналата година го купувах за 100-110 лева.
Просто думи нямам. Мисля че увеличенията са от този месец, защото миналия месец, т.е. преди 3 седмици купих Зофран от 4 мг за 68 лева. Сега за него ми казаха цена около 90 лева.
Та това е информация от днес. Неприятна, но факт!

Тема Re: Цената на Зофрананови [re: vesela.bg]  
Авторcлeпeц (Нерегистриран)
Публикувано12.11.07 16:22

Весе, може да намериш по-евтин Зофран в една аптека на бул. Дондукав.. Купих го миналата седмица за 68 лева, опаковка от 10 хапчета от 4 мг.. Мисля, че излиза по-на сметка от този 8 мг... При и нтерес ще напиша адреса, за да не правя реклама...

Тема Re: Цената на Зофрананови [re: cлeпeц]  
Публикувано12.11.07 18:46

Това не е реклама, давай адреса!

Тема Re: Цената на Зофрананови [re: vesela.bg]  
Автор cлeпeц (непознат )
Публикувано12.11.07 19:16

Бул. Дондуков № 51.. Аптеката е срещу централния НАП.. ето и телефон там: 9807783

Тема Re: Цената на Зофрананови [re: cлeпeц]  
Автор little_rabbit (Lepus Europeus)
Публикувано12.11.07 21:13

Да, тази е една от най-евтините аптеки в София. Друга подобна има в жк Лагера, до бл. 51 и още една в някакъв безистен на пл. Славейков (в нея не съм ходила лично). Също по-евтино може да се купуват медикаменти от Велеви фарма, намират се на ул. Хан Пресиян между Акад. Гешов и Майчин дом (близо до хотел Медик). Друг аптечен склад, който работи с обикновени хора, има на бул. Инж. Иван Иванов, в отсечката между Цар Симеон и Сливница (от страната на четните номера).

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.