Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:12 09.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: Nikam]  
АвторM.X. (Нерегистриран)
Публикувано20.08.05 17:18

Авторkat (Нерегистриран)
Публикувано15.02.06 15:49

ima6 li nqkakav konkreten slu4ai v koito tova lekarstvo e navredilo?Molq te razkaji

Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: M.X.]  
АвторБИБA (Нерегистриран)
Публикувано16.02.06 11:19

Мила Кат, в случая мисля, че не е толкова важно дали вреди, а дали изобщо помага? Много материали прочетох по случая и в един момент реших, че не е най-доброто решение. От сайта им разбрах, че трябва да се обадя в Австрия, да се свържа с господина, да пратя епикриза по факса и след това да преведа пари във виенска банка. и до там! Това лично на мен не ми вдъхна доверие. Ако вие заложете на антималигноцита, се пригответе да дадете само 956 лв. за банка хумана-албумин дневно, поне за 7 дни. И после?

Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: kat]  
Авторбeз (Нерегистриран)
Публикувано18.09.07 22:11

Да разкажи поподробно,понеже аз съм в контак с този човек,но още не се стигнало до договаряне с него,но вчера пратих епикризата на баща.
А цената е само за едно шишенце или за една опаковка,която е достатъчна за 1 седмица?

Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: бeз]  
Автор maia_georgiewa (Maia)
Публикувано18.09.07 22:24

Каква медицина се развива тука, направо изумявам !

АвторStela (Нерегистриран)
Публикувано19.09.07 08:42

Всичко това,което пишете за антималигноцита не е вярно.Аз лично се излекувах с него и вече година и 7 месеца съм жива и здрава.Оставете хората сами да решат какво да правят.В сайта на сдружението за антималигноцит има имената на още излекувани с телефоните им.Нима те всички лъжат?Още повече цялата ви информация за Продан Христов не е вярна.Например той живее в Австрия и вече не приема нови пациенти така че не може да ви е посъветвал лично как да процедирате за да получите лекарство.Всичко,което пишете е лъжа .Защо ли?

Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: Stela]  
Автор paparosko (толерантен)
Публикувано19.09.07 09:41

Защо ли?

Погледни му профила (кликни на Nikam) и ще разбереш защо!

Никога не казвай никога!

Тема Re: АНТИМАЛИГНОЦИТ - ЛЪЖА И ИЗМАМА!нови [re: paparosko]  
Авторflora bg (Нерегистриран)
Публикувано19.09.07 10:00

Ами незнам за стела но на мен ми стана напълно ясно защо пише такива неща този господин.Всеки има право сам да решава.

Авторбeз (Нерегистриран)
Публикувано19.09.07 21:57

Ако някой може да ми даде смислена информация нека ми помогне наистина много ви моля мисля,че не тук момента да се ранищва кой какъв е.
Ако наистина помага или не моля ви дайте ми конкретни примери.
Искам да помогна на татко.Неискам да съм със скръстени ръце.

Автор daoford (sastradatelen)
Публикувано19.09.07 22:58

Прегледай темата "жива вода"и сам прецени дали "силно киселата среда"би помогнала на баща ти,или по скоро сериозно (много меко казано) би задълбочила проблема му???The choice is yours!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.