|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Майка ми страда и се борим срещу рака.
|
|
| Автор |
niko_alex (непознат
) |
| Публикувано | 27.08.07 01:19 |
|
|
Скъпи съфорумници и мили хора, аз съм сина на много обичана от всички моя майка, човек - който цял живот се старае да помага на всички хора навсякъде, с всичко каквото може и сега е изпаднал за съжаление в немилост и голямо страдание. Моля ви за съвет, дори и за едничка дума от вашия опит и знание, която ще помогне със сигурност, дори и да не е от подобно положение,заболяване или случай.. Знайте, че ще помогне със сигурност. Ще напиша всичко подробно и за да се поучите и от нашия опит, защото никой не е застахован в този живот, за да знам че поне и с това майка ми ще помогне на някой, на който може да се случи същото. До тук мога аз да ви посъветвам никога да не разчитате само на един специалист (ние от самото начало го знаехме това), независимо колко добре го познавате, колко добър лекар е и колко позитиви сте чували за него. Никога не разглеждайте проблема като едностранен и винаги прилагайте защитни решения, не отричайте мнения и препоръки, дори и да ви се струва, че не са конкретно за вас. И така, ето как започнаха нещата...
Поради злокачествено образувание на матката ( същото това образувание го открихме миналата година, но беше доброкачествено, съветваха ни да я оперират – но ние не се подложихме под лесния нож на хирурзите ), та майка ми я оперираха преди 4 месеца в 1 АГ ‘Света София’ (бившата Тина Киркова), като отстраниха матката и яйчниците и профилактично и една трета от влагалището - ‘тотална хистеректомия’. По думите на оператора и последвалите изследвания – скенер на малкия таз, цистоскопия, ректоскопия (тези изследвания бяха и задължителни преди препоръчителната от онкологична комисия лъчетерапия) и всичко бе нормално и операцията до тук бе рутинна според всички специалисти. Последва и лъчетерапия в ИСУЛ (11 облъчвания направихме от препоръчани 25), но майка ми изпитваше силни болки в корема, имаше и силно течение от гениталиите и я спряха. Отново повторихме редица изследвания, сред които и за всеки случай - биопсия на пикучния мехур и биопсия на влагалището – тогава за щастие отрицателни, и се успокоихме, че няма разсейки. Гинеколозите се съмняваха най-вече във фистула (възпаление с каналче м/у 2 органа), изследвахме я 3,4 пъти с контрастни вещества, но така и не я откриха проклетата фистула. Ходихме и на гастроентеролози няколко пъти (правиха и стандартни изследвания), те обясняваха и свързваха болките в корема с лъчетерапията - че е станал колит, че се е получила лъчева болест и т.н. Постоянната диагноза от гинеколозите си стоеше (признаваха я и гастроентеролозите) – инфекция в малкия таз след операцията, което според тях е нормално след такава операция с кардинални промени, казваха че се случва на 80% от жените, просто на майка е по-тежка. Буквално се надрусахме с редица антибиотици и през това време живеехме на обезболяващи – предимно Аулин и Аналгин, всеки ден обезболяващи и антибиотици, и така 2 месеца само хапове и с надежда, че нещата са под контрол. Така и не разбрахме за Аулина, дали трябваше или не да го пием, защото само той ни действаше за повече от 15 часа. Гинеколозите казваха да го пием щом действа, а гастроентеролозите да не го пием да не влошава корема. На 3 месец постъпихме в клиника по Гастроентерология след тежки болки на прага на колабиране, където след изследването Колоноскопия, откриха тумор в дебелото черво и то от към страната на гинекологичната операция. Хистологията му показа, че е отрицателен (доброкачествен тумор), въпреки че гастроентеролозите почти категорично смятаха че е рак. Докато лежеше за гастро-изследванията, на майка ми и направиха и 2 гинекологични прегледа от други добри гинеколози – и пак съмнения за фистула и вътрешна инфекция със сигурност, за която вече бяхме пробвали 4 различни антибиотика? И така се върнахме пак при гинеколозите, които ни оперираха (все пак те ни познават състоянието най-добре) . Преди това правихме и 2ри скенер, който заключи, че има лек колит, но не се изключва и рецидив на заболяването, но по-вероятно е да е колит, а не разсейки (правихме най – добрия възможен скенер, вкараха на майка венозно контрастно вещество, за да се вижда най-ясно на компютъра състоянието на органите). Само сигурното нещо на скенера бе, че десния бъбрек не работи пълноценно и че има колит. Решихме се на 2ра операция, без да знаем за какво точно, надявахме се че е фистула, която е по-нависоко и не я ловят стандартните изследвания ( имаше такива предположения от 3 ма различни гинеколози – всичките началници в различни клиники и т.н. ). Просто нямахме друг избор, след като дори и скенерите не даваха категорични отговори. По време на операцията (докато корема е отворен) се направи експресно изследване ‘Гефрир’ на 1 лимфен възел (много е бил подут) и на образуванието на дебелото черво от външната страна от към матката (намерено от гастроентеролозите от вътрешната страна на дебелото черво чрез Колоноскопия, на лигавицата отвътре), но резултатите бяха пак отрицателни, чак сега разбрах че тези експресни изследвания не са толкова точни.. Все пак операторът премахва тумора, скъсява червото в най-горната част (от към торбичката, т.е. откъдето почва дебелото черво), защото има некроза в част от него. Майка ми се възстановява лека - полека, но губи сензитивност и не може да контролира ходенето по голяма нужда, сега е 7 ден от операцията. На 5 ден след операцията ни шокират с хистологичния резултат от лимфния възел и образуванието на дебелото черво, експресното изследване ‘Гефрир’ бе казало че са инфекция. Казват ми, че лимфният възел е тотално метастазирал (буквално пред разпад), а под инфекцията на тумора на дебелото черво има недиференциран карцином (т.е рака се крие под инфекцията), патоанатомът ми каза че е от най-бързорастящите, но се топи добре на лъчетерапия. Майка ми е в тежко състояние сега, дори не може да ходи без придружител. А е само на 65г... Аз пробвам с всички сили да я вдигна на крака и да я активизирам, за да се борим с повече сили, иначе не може да се борим. Според гинеколозите единствения шанс е 3та операция (с отстраняване на всичко от малкия таз – изкарване на ануса и пикучния мехур през корема и поставяне на т. нар. торбички), но само след лъчетерапия, за да може да се сбият разсейките, иначе е голям риск че ще останат мутирали ракови клетки и пак ще се развият. А от лъчетерапията се страхуват да облъчват, заради опасността да не се перфорира дебелото черво или да се получи много тежък колит. А за 3та операция от толкова тежък вид, майка трябва да е в добро състояние, за да я издържи. Всички от докторите са изненадани как толкова бързо се развиват нещата, и до тук си остават не с решение, а с изненада. За пръв път се сблъсква моето семейство с подобен тежък проблем, нямаме никакъв опит как да процедираме (дори и с диетите), а се притеснявам че всяка минута е важна и нямаме шанс да допуснем или поправим грешки, нямаме и време. Ще се борим! Трябва да победим! Заради този красив човек – Майка ми, заради справедливостта! Заради всички вас – дай Боже да сте здрави и щастливи с близките си хора! Бог да ви помага и пази! Ще съм ви признателен за всяка дума с която може да ми дадете съвет и помощ какво да правим с всичко – диети, лекарства, всякакви алтернативи на лечение, хора при които да търсим специализирана помощ, книги, библиотеки и места от където да черпим по най-бързия начин знание за болестта! Ще ни е в огромна помощ дори и да не е опит и знание от подобна ситуациа. Аз сега се обучавам как трябва да се храним. Обещавам че никога няма да забравя вашата подкрепа и ще се реванширам по най-подходящия начин! Благодарим ви от сърце!
Ников, Александър
nikov_bg@hotmail.com
Редактирано от vesela.bg на 27.08.07 10:33.
| |
|
|
|
Здравейте Александър,
Отдавна се канех да пусна тази информация, но все не намирах време за превод и компилация. Понеже преведох съвсем набързо давам само една малка част от инфото, но достатъчна за да си направи човек изводите.
Става дума за една нова терапия, прилагана от (не чак толкова скоро - 1970, епизодично) в САЩ и много други места (Шотландия да кажем)- при терминални, спешни случаи на рак - интравенозно вливане на високи дози витС. Имам под ръка и изследвания, статии, клинични случаи и още много инфо. Давам ви и линковете ако четете английски и сами да погледнете. Направете търсене в Гугъл с -IV vit C cancer - и ще намерите още стотици материали.
Екстремални случаи: Първа помощ при напреднал рак (или за всеки, който има рак, в който и да е стадий)
– кеширана, за по-лесно четене
- не кеширана
Ако лекар току-що ви е казал, че ви остава малък живот или, че имате “неизлечим” рак, където конвенционалното лечение е най-много палиативно има една терапия, която може да приложите и в къщи, без странични ефекти, и за която редица лекари, които я използват, твърдят, че спасява живота на терминалните болни от рак между 60% и 70% и която наскоро е доказала, че може да спре или да контролира развитието на рак. Тази терапия се състои от високи дози интравенозен витамин С. Интравенозното приложение не е същото като оралното. Чрез вливания лекарите достигат кръвния поток и да получат насищане, каквото не може да се сравни с пер/ос пътя (през устата). Разликата е 200% насичане в сравнение с 2%. Тази изключително висока концентрация е критична за достигане на химиотерапевтичен, цитотоксичен (разрушаване на раковите клетки) ефект. Ако е възможно, трябва да се постави линия на Хикман (Hickman line) (моя бележка – не съм лекар, а това е термин, който не мога да преведа адхок – мисля, че е това, което наричаме венозна система) на пациента и високи дози витС – всяка такава между 50g и 100g, в зависимост от злокачествеността на тумора или разсейките – може да се администрира самостоятелно от пациента в къщи на дневен или седмичен базис за период от месеци, увеличавайки или намалявайки дозата в зависимост от индивидуалния отговор на терапията. Ако пациента не е в състояние да го прави сам, лечението може да се провежда чрез посещения в болницата/при лекаря, където и да е по света. Ефектът сеподсилва от седмични инйекции в високи дози вит B12, (hydroxycobalamin 1000 micrograms), който формира кобалтова киселина (??? – не съм и химик - cobalt ascorbate) друг благоприятен не токсичен (но тумор-токсичен) елемент, или в комбинация с вит K (по-специално vitamin K3, но и K1е също ефикасен), и Lipoic Acid, (300mg орално, два пъти дневно.). Lipoic Acid рециклира Vitamin C така, че да поддържа високата цитоксична доза по-постоянно в тялото за продължителен период.
Противопоказанията са малко. Те включват всеки с неработещи бъбреци или на диализа или с нехарактерена висока концентрация на желязо. Лекуващият лекар трябва да изследва за недостиг на glucose-6 phosphate dehydrogenase в червените кръвни клетки, един рядък случай, който може да доведе до хемолитична криза включваща увреждане на червените кръвни клетки.
Високите дози трябва да бъдат достигнати постепенно за няколко дни за да се постигне добра поносимост, започвайки с 15 gramsза 1 или 2 вливания, после 50 grams и, ако се понася добре 100 grams. Точната доза се определя от индивидуалното плазмено насищане с Vitamin Cнепосредствено след вливането. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: За да се предотвратят нежелателни и остри реакции това лечение не трябва да се прекратява внезапно – намаляването на дозите става постепенно за период от няколко седмици, дори месеци, а оралното приемане на vitamin C трябва да продължи и впоследствие, както и оралното приемане на между вливанията.
Американският лекар - Dr Hugh Riordan M.D. е най-добрият световен експерт на този подход. Неговият институт The Center for the Improvement of Human Functioning, току-що е завършил 10 годишен научен проект за прилагането на високи дози интравенозно вит C при cancer, и неговият патентован метод наскоро е преминал първа фаза на клинично изпитание в болницата на медицинското училище на Университета в Небраска (the University of Nebraska medical school hospital).
Инструкции само за лекари (For MD's only)
Приготвяне на вливката
(Preparation of Sodium Ascorbate
for IV and IM Use)
Информация има и на страницата-
- има и видео, за гледането му онлайн трябват кодеци, но може да се даунлоадва.
– кеширана горната страница.
Не знам доколко може да се приложи при майка Ви - казвате, че може би има проблеми с единия бъбрек, но ми се струва,че има смисъл сериозно да помислите и действате по въпроса.
Вижте инфорто тук и за лечителя Георги Петров, може да Ви насочи.
Има и много други неща.
Желая успех и на Вас и на майчицата Ви!
Димана
| |
|
|
|
Здравей, Александър.
Ето още нещо за лечение с витамин С.
http://www.nanocom-bg.com/test/index.php?option=com_content&task=view&id=132&Itemid=5&lang=bg
Витамин С
Автор Walter Last
Човешкият организъм не може да синтезира витамин С, затова трябва да го получи от храната. Повечето животни произвеждат свой собствен витамин С в дневни норми, съответстващи на теглото им, към 2-5 грама за възрастен човек, а при стрес производството е до 15-20 грама.
Човешкият организъм не може да синтезира витамин С, затова трябва да го получи от храната. Повечето животни произвеждат свой собствен витамин С в дневни норми, съответстващи на теглото им, към 2-5 грама за възрастен човек, а при стрес производството е до 15-20 грама. Това сравнете с препоръчваните 60 мг дневна норма за възрастни от държавните медицински учреждения. Витаминните и минерални добавки не могат да служат за поддържане на здравето или лечение на най-тежките заболявания, ако диетата не е от преобладаващо пресни и сурови храни, базирана на покълнали семена, тревни и зеленчукови сокове, а също и на висококачествени хранителни вещества такива като прашец, спирулина и водорасли.
Витамин С
Аскорбинова киселина; обикновено се използва като добавка във форма на натриев аскорбат и калциев аскорбат. МЗО -60 мг, препоръчително 500-3000 мг, за терапевтични цели до 100 грама (неутрализиран). Лесно се разрушава от въздуха, съхранението, пушенето, готвенето и стреса. Полезно действие при ухапвания или ужилвания от отровни змии, насекоми, паяци и други.
Симптоми за недостиг:
Първоначални симптоми- умора, слабост, раздразнителност, неясни мускулни и ставни болки. По-късно- скорбут, започващ в най-използваните крайници; болки в мускулите (особено по време на инфекции) ; кръвотечения от венците и кожата, капилярна слабост, бавно зарастващи рани, остри и хронични инфекции. Черен дроб и бъбречни проблеми, остаряване, старост, старееща кожа, тромбоза (пристъпи, сърдечен инфаркт); проблеми с очите, артрит, множествена склероза, диабет, шизофрения, анемия, болки, каменни формирования, болки в кръста, безпокойство. Алергии( астма, сенна хрема, епилепсия, главоболие, обриви).
Най-добри източници:
ресни плодове и зеленчуци, покълнали семена, сокове от треви, шипки.
Чревна поносимост към витамин С
Витамин С може да бъде успешно лечение при инфекциозните заболявания, включително вирусните инфекции, които не се повлияват от антибиотиците. Дозата на витамин С се увеличава, докато пациентът не развие диария. Тогава дозата се намалява, докато червата сами не допуснат висок прием на витамин С. По време на сериозни заболявания, чревната поносимост е много по-голяма от тази при здрави хора. Например, при нормално здраве поносимостта на червата е приблизително 4-15 грама дневно. При лека настинка тя може да бъде 20-30 грама, а при сериозни настинки 60-100 грама. Мононуклеозата или вирусният хепатит изискват 40-60 грама, гастроентеритът 60-150 грама и вирусната пневмония повече от 150 грама. По-малки дози от чревната поносимост не могат да бъдат ефективни. Това лечение е най-ефективно при вирусните инфекции, но може също да помогне и при бактериалните инфекции.
Когато вземате такива масивни количества е важно да избирате правилната форма на витамин С. Ако използвате преди всичко аскорбинова киселина тялото ще стане твърде киселинно или с дефицит на минерали, натриевият аскорбат внася твърде голямо количество натрий, а калциевият аскорбат - калций. Ако вашето кръвно налягане е приблизително нормално, то можете да вземате смес и от трите форми.
При ниско кръвно налягане използвайте преди всичко натриев аскорбат с калциев аскорбат. При високо кръвно налягане калиевият и магнезиевият аскорбат съчетани с аскорбинова киселина са най-добри. Можете да неутрализирате част от аскорбиновата киселина с калиев бикарбонат и магнезиев карбонат или магнезиев окис. Накрая разтворът трябва да се тества за слаба киселинност. Можете да разтворите витамин С във вода, билков чай или сокове.
В зависимост от сериозността на състоянието ви, вземайте витамин С с един или два часови интервали. Не продължавайте самолечението на нивото на чревната търпимост повече от няколко седмици, а при сериозните случаи само с професионално ръководство и наблюдение. Високите дози на витамин С прием трябва да се намаляват постепенно до подготвителната поддържаща доза от 3-10 грама. Внезапното спиране на витамин С може да е причина за възвръщане на настинката, алергията и умората.
В допълнение към чревната поносимост на витамин С, вземайте и други добри срещу инфекциите хранителни вещества, такива като Л-лизин, цинк, селен, прополис, витамин А и терапевтични дози от другите витамини и минерали. Два или три литра вода или разтворени напитки трябва да се приемат ежедневно по време на лечението с чревната поносимост. Диетата трябва да бъде лека, състояща се преди всичко от плодове при по-алкални състояния или ориз, кълнове и салати при киселинни състояния.
Това лечение не е подходящо при сериозни бъбречни заболявания, или ако то причинява задържане на вода/ оток. Първоначално лечението на животозастрашаващи заболявания или критични състояния може да се поддържа с ежедневни или ежеседмични инжекции от 3 % разтвор на натриев аскорбат, интравенозно. Много дегенеративни заболявания са свързани със слаба имунна система, например автоимунните заболявания, рака и множествената склероза, те могат да имат полза от периодични лечения с чревна поносимост на витамин С. Този метод също е полезен при случайни отравяния и ухапвания от отровни змии и насекоми.
Публикувано с любезното съгласие на д-р Walter Last
| |
|
Тема
|
Re: Майка ми страда и се борим срещу рака.
[re: niko_alex]
|
|
| Автор |
vesela.bg (гърмян заек) |
| Публикувано | 27.08.07 10:31 |
|
|
Винаги ми е било много приятно, когато видя човек, наясно с медицинската терминология, с разумно и адекватно на ситуацията мислене и поведение.
Като начало ще ти предложа да почетеш в Справочника. Имаме доста теми - рецепти, билки, диети, методики и алтернативни терапии. Както виждам хората тук се включват с чудесни мнения. Много се надявам да сме ти в помощ да преодолеете кризисното състояние и майка ти да се закрепи.
Моля те да ни държиш в течение.
Извини ме, но ще изтрия тел.номера, които си публикувал, кореспонденцията става чрез и-мейл и лични бележки /ти си се регистрирал и няма да имаш проблем с комуникациите/. Успех и стискам палци
Нема начин да нема начин!
Животът виси не на косъм, а на връзки!
| |
|
|
|
Здравей!
Съжалявам за всичко, което се случва на майка ти. След всичко, което прочетох си мисля, че трябва да започнете нещо противовъзпалително и имуностимулиращо - успоредно с терапията, която предлагат лекарите.
Правило първо - това е диагноза! Успокой мама и започнете със пресни сокове - моркови, цвекло. Нали разбираш, че няма вълшебна отвара. Тук сме много с "няма лечение" и се борим. В справочника на темите в клуба има неща изпитани от нас.
Идеята за Георги Петров от Радуил е добра. Той е ирисов диагностик. Има координатите му в Стаята на Весела 3. Селото е на около 70 км от София.
Целуни мама и я поздрави и от нас. Питай и ще помагаме с каквото можем.
| |
|
|
|
Благодаря ти Валя, че ми напомни, че и на български може да има инфо.
От българска страница –
Витамин С наистина действа при болни от рак
Влиянието е положително, но само при интравенозно приложение, твърдят учени. Въпреки че преди няколко години клинични проучвания, проведени в Института Linus Pauling доказаха значението на витамин С за забавяне на симптомите и удължаване на живота при пациенти, болни от рак, ново изследване, извършено от Mayo Clinic, внесе важни уточнения при използването на витамина в свърхдози при такива случаи.
Според резултатите на учените витамин С е от полза единствено ако се прилага интравенозно, защото не е констатирано никакво подобрение в случаите, когато мегадозите са били давани перорално. В първия вариант констатираните в кръвта количества витамин С са били до 25 пъти по-високи отколкото във втория.
Това дава основание на изследователите да твърдят със сигурност, че концентрации в кръвта над 1000 mmol/L, които могат да бъдат постигнати само чрез вливане, наистина са токсични за раковите клетки, но са безвредни за здравите.
Публикацията на учените от Mayo Clinic в Canadian Medical Association Journal призовава да бъде преразгледано схващането в медицината за ползата от свръхголеми дози витамин С при раково болни пациенти независимо от начина на приеманието му.
Още - ленено олио; орехова тинктура с мед
Обръщам внимание и на следното "просто" комплиментарно (а в някои случаи и основно) лечение -
Във вашия случай - 3 пъти дневно по 2 супени лъжици ленено олио.
Ако може направете орехова тинктура с мед (във вариант с меки орехи защото зелените са се свършили- има ги на пазара Граф Игнатиев).
| |
|
Тема
|
Re: Майка ми страда и се борим срещу рака.
|
|
| Автор | flora (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.08.07 18:54 |
|
|
Боже мой милата Ви майчица!Съчуствам й и донякъде я разбирам.Аз съм горе-долу на нейните години.Пълна хистеректомия преди две години.Но до сега нямам никакви оплаквания от нищо.Правиха ми два курса лъче от химио се отказах.Трета година карам на диета и хр.добавки.Майка Ви много е страдала,но докъто си жив все има надежда.Обърнете се към алтернативния център"Ели Логинова"-София или същия на д-р. Евтимова от Пловдив.Те ще Ви помогнат,уверена съм!
| |
|
Тема
|
Ново!
|
|
| Автор | niko_alex (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.08.07 00:31 |
|
|
Много, много ви благодаря за подкрепата! Ще пиша как вървят нещата. Понеже първоначално бях шокиран и веднага след като ме изненадаха с пълната хистология, написах този материал, просто го изстрелях от съзнанието си броени часове след тежкия резултат и го приготвих за публикуване, та вчера се регистрирах и го публикувах със закъснение. Днес обаче си изясних цялата ситуация и има промяна, сдобих се с всички копия на документите (хистологиите), които ще се впишат в епикризата след 3,4 или повече дена. Нещата стоят със следната промяна:
Образуванието на дебелото черво, което откриха гастроентеролозите (с Колоноскопия) е доброкачествено и не е засягано при 2рата операция. Но е имало както разбирам некрозирал участък (доста лошо) и той е премахнат от дебелото черво чрез снаждане. Карциномът (аденокарценом ++) от хистологията е на тънкото черво (на 15см от хидроцекалната клапа, близко до апендикса и началото на дебелото черво май се пада. Карциномът е премахнат от хирурга, заедно с ангажирания подут лимфен възел чрез резекция и пасажът се е възстановил. Другото образувание на дебелото черво (от към матката) е доброкачествено, тъй като то е вътре в червото (на лигавицата) и не е пипано. Изглежда на Колоноскопията не са гледали тънкото черво, защото не са открили нищо и не го споменават. Чудното е как точно се е получила разсейка там - на тънкото черво? Има версия и за 2 рака (ужас!), независимо че микробиолог ми каза, че клетките от матката (махната преди 4 месеца) и червото са еднакви. Има и версия за разсейка по кръвен път до червото, пак ужас! За бъбрека също още не сме изяснили, защото днес гледахме резултати от гастроизследвания преди 20 дена на които не се показва бъбречна недостатъчност. Най -вероятно нещата са се развивали много бързо в крачка и подутия метастазирал лимфен възел е спирал и притискал притока до бъбрека и така просто е спрял да работи ( мисля че се казва хидронефроза и хидроуретер), но за щастие по време на операцията, главният хирург ми каза че 'буквално' е боцнал един по дебел уретер май и бъбрека е заработил без ниакъв проблем, така че сега за него не мислим поне. Лошото е че не са извадени всички лимфни възли, след като един се оказва заминал, но се е смятало на операцията че няма метастаза заради експресното изследване 'Гефрир', а и привидно хирургът ми каза че ги е разклатил или нещо подобно и само един му се е сторил болен, но гаранция за другите няма и в такива случаи трябва да се махат всички. Също и след като е махнато туморното образувание (което се е смятало за доброкачествено), сега ще изясняваме какво е състоянието под него, за жалост докторите казват че под него със сигурност има мутирали клетки. От някъде бях чул че тънко черво не се облъчва въобще с лъчетерапия и утре ще изясняваме това с лъчетерапевти. Много искам да чуя че ще можем да правим лъчение, защото при тази бързина нещата казват че могат да пламнат навсякъде. Така че до утре, ще кажа вечерта какво е станало! Стискайте палци! А иначе майка пие пресни сокове, хапва по силни пюренца, разхожда ме се с помощ, зареждаме енергия под един кестен и приготвяме диетите. Днес ми изглеждаше по-добре. Има и нещо хубаво, че и действа за обезболяващо добре, което не е много силно - казва се Кетанол, някои използвал ли го е? Венозно и го слагат. Проверих че продават ампули свибодно в аптеките и не е толкова силно, по-скоро го използват и за противовъзпалително. Майка взима и по 1 диазепам вечер също, май за пълноценен сън.
Дали някой е облъчвал тънкото черво?
Не можем и все още да контролираме изхожданията по голяма нужда, докторите ни казват че няма да стане хронично, какво е вашето мнение при условие че и тънкото и дебелото черво са скъсени, те се аргументират че това е в следствие на промените и е временно,а вече продължава 8 дена?
Утре ще се консултирам и с химиотерапевт, дали някой с подобни проблеми е преминавал курс и как чувства терапията?
| |
|
Тема
|
и още Re: Отново за витамин С
[re: Dimana64]
|
|
| Автор |
vesela.bg (гърмян заек) |
| Публикувано | 28.08.07 00:42 |
|
|
Това със сигурност бих го приложила тук в България, ако има лекар, който би се наел! Някаква информация по въпроса?
Ако някой ми намери методиката - колко време през колко часа какво количество се влива, ще съм му благодарна. Пък аз ще търся лекар да ми проведе тази терапия!
Нема начин да нема начин!
Животът виси не на косъм, а на връзки!Редактирано от vesela.bg на 28.08.07 00:44.
| |
|
Тема
|
и още Re: Отново за витамин С
[re: vesela.bg]
|
|
| Автор |
benzar (from BG) |
| Публикувано | 17.06.10 09:59 |
|
|
Здравейте, видях, че отдавна никой не е писал в тази тема и все пак да попитам - Има ли някой, който е използвал този метод, който да разкаже как му е повлиял?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|