Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:42 07.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема Славка Пенева радиестезистнови  
Авторинep (Нерегистриран)
Публикувано09.08.07 14:56

Има ли някой инфо за Славка Пенева- радиестезист от София
Чух през трето лице че лекува тумори , но искам по-точна информация, ако някой знае нещо. Има сайт, но там няма нищо съществено.

Тема Re: Славка Пенева радиестезистнови [re: инep]  
Автор BiVi (hope)
Публикувано09.08.07 15:24

Инер,
здравей! Извинявай, че не се вписвам в темата, но моля те кажи как си? Как мина операцията при теб и какво следва?
Много здраве от мен!
БиВи

Тема Re: Славка Пенева радиестезист [re: BiVi]  
Публикувано09.08.07 15:46

Благодаря за вниманието:
Мина ми операцията -мастектомия при д-р Гаврилов в онкологията в Дървеница.
Хер2 ми е пак +++, а рецептори хормонални -, т.е същия вид рак като предишния. Понеже не бил метастатичен , а рецидив, не мога да получа Херцептин, а друга химеотерапия, която още не знам каква е. Премислям дали да се откажа от нея , по различни съображения. Почнах да пия билки и да си правя процедури със Запер и пробвам психотерапия по метода Силва- самовнушение за здраве.
Желая здраве и оптимизъм на всички.

Автор *jull** (())
Публикувано09.08.07 16:27

Здравей, би ли написала малко повече за процедурите със Запер - къде ги правиш, с каква периодичност, след колко време се очаква резултат, има ли някаква промяна, която ти самата усещаш и т. н. .. И цената, разбира се!

Желая ти успех в лечението!

Тема Re: Славка Пенева радиестезистнови [re: *jull**]  
Публикувано10.08.07 10:10

Запера е уред , който генерира ниски честоти, които според Кларк унищожават паразити , вируси , бактерии и ракови клетки, ако се допусне , че и те са такива.
Купиха ми уреда от Германия , където струваше около 200 евро и има лиценз, че е безвреден . Има много сайтове, където може да се поръча Запер и билки към него. Всеки ден се правият 3 сеанса по 7 минути през 20 минути между тях.Трябва да се взема пелин, карамфил и черен орех за пълно почистване.
За ефект нищо не мога да кажа, защото го правя от 5 август . По време на сеанса и след това нищо не се чувста изобщо.
В немските форуми пишело , че помага за рак, надявам се че е така.

Автор *jull** (())
Публикувано10.08.07 21:02

Благодаря за информацията. И аз силно се надявам, че ще помогне! Моля те да ни информираш, когато има някакви резултати!

Тема Pomognete: metastasi v kostite i Natanal?нови [re: инep]  
Автор tritico (непознат )
Публикувано12.08.07 21:36

Baba mi e operirana ot rak na gurdata predi 7 godini. Predi okolo 3 mes padna i si s4upi pre6len na grubna4nia stulb. Posledvaha izsledvania, nazna4iha i le4enie za bolkata, no tia taka i ne premina. V kraina smetka, sled po-zadulbo4eni izledvania, se okaza, 4e ima metastasi v tri grubna4ni pre6lena i kriloto na tazovata kost. Vuprosat mi e niakoi ima li informacia dali Natanal e podhodia6t za prilojenie pri metastasi v kostite, v sledstvie na invazivent tip rak na gurdata. Pi6ete ako dori ste do4uli ne6ti4ko!
Pozdravi na vsi4ki silni hora tuk!:)

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.