Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:49 06.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Лечение с таксотер и кселоданови  
Автор v_kostadinova (непознат )
Публикувано25.05.07 15:13

Майка ми има РМЖ и мета в черен дроб, който много се е уголемил няма асцит, лекува я доц. Цекова от Царица Йоана с таксотер и кселода, някой бил ли е на такава схема, как се понася, какви са резултатите?

Тема Re: Лечение с таксотер и кселоданови [re: v_kostadinova]  
Авторздp1 (Нерегистриран)
Публикувано25.05.07 19:25

Аз бях на такава схема, също нямах асцит, резултата беше отличен ..пълна ремисия, понася се добре, пада косата от таксотера, но няма повръщане, поне при мен, за съжаление ремисията продължи 6 месеца и отново се появи М и продължихме с кселода, държим я под контрол, не е активна,аз се чувствам стабилна и добре...това е ..лечението е добро, дано майка ти има повече късмет...

Публикувано27.05.07 17:36

майка не може да става, направиха й таксотер на 23.05 и от тогава има много силно болки в ч. дроб, тя имя множество мета в в него с р-ри от 10-40 мм. нека установим връзка аз съм от Пловдив

Авторzdr1 (Нерегистриран)
Публикувано28.05.07 11:26

Имейла ми е zdravetc1950@abv.bg..защо не може да става..аз нямах болки и сега нямам...тел. 02/8268992 , как и е кръвта и чернодробните показатели..АЛАТ, АСАТ , алкалната фосфатаза...да не се е отчаяла и отпуснала...да се стегне..тази комбинация от лекарства работи добре...ще се оправи ..ако мога да помогна ..обадете се...

Публикувано30.05.07 21:17

някой друг бил ли е на такава схема , моля ви пишете ми

Автор бoбъp (непознат )
Публикувано18.06.07 19:57

Здравейте, ще споделя и аз с вас за нашия случай. моята майка е с рак на дебело черво и много мета в черен дроб. Днес и предложиха да я включат в една програма за изпробване на някакво ново лекарство към химиото. В брошурата, която ни дадоха, пише , че чрез компютър ще се определи тя към коя група ще бъде - едната ще се лекува с това лекарство, а другата с плацебо таблетки. Нещо и аз не разбрах какво е точно това, ще трябва пак да се консултираме с някой, трябва да дадеме отговор до два-три дни. Попитах за авастина и кселодата, не може ли и тя да бъде с тези препарат, но ми казаха, че са много скъпи, и в Б-я още не се използва авастин, а за кселодата не можело да мине направо към нея , първо трябва да направи няколко вливания да се види дали ще ги понесе. Много ми е мъчно, като гледам как се мъчи - боли я, започна да се изпотява и незнам какво да правя. Ако имате повече информация , пишете! Ще съм ви много благодарна!

Тема Re: Лечение с таксотер и кселоданови [re: бoбъp]  
Публикувано20.06.07 13:34

здравей бобър, майка ми се лекува при доц. Цекова в Царица Йоана в София с таксотер и кселода много добра комбинация , моят съвет е да потърсите тази докторка и да не се хващате с тези програми , а да започвате много сериозно лечение, защото положението с черния дроб не търпи отлагане, ако можеш да намериш пари кселодата струва 921лв за 1 курс на първо време докато чакате да излезе протокол
доц. Цекова е национален химиотерапевт

Автор бoбъp (непознат )
Публикувано20.06.07 14:48

Тези две лекарства на хапчета ли ги пие? Не са вливки, така ли? Ами ще видиме какво може да се направи. Благодаря за съдействието? При вас как върви лечението?

Тема Re: Лечение с таксотер и кселоданови [re: бoбъp]  
Публикувано20.06.07 17:04

таксотера е цитостатик, който се влива венозно, а кселодата се пие през устата, не сме правили ехо, но ензимите паднаха на половина, а бяха над 1000, спешно апелирам търсете тази лекарка, тя е най-добрата химиотерапевтка

Тема Re: Лечение с таксотер и кселоданови [re: zdr1]  
Автор zdravetc (непознат )
Публикувано20.06.07 17:22

Радвам се, че имате подобрение и сте изпълнени с надежда...аз съм здр1..Успех и продължавайте до пълна ремисия...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.