|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Лечение с таксотер и кселода
|
|
| Автор |
v_kostadinova (непознат
) |
| Публикувано | 25.05.07 15:13 |
|
|
Майка ми има РМЖ и мета в черен дроб, който много се е уголемил няма асцит, лекува я доц. Цекова от Царица Йоана с таксотер и кселода, някой бил ли е на такава схема, как се понася, какви са резултатите?
| |
|
Тема
|
Re: Лечение с таксотер и кселода
[re: v_kostadinova]
|
|
| Автор | здp1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 25.05.07 19:25 |
|
|
Аз бях на такава схема, също нямах асцит, резултата беше отличен ..пълна ремисия, понася се добре, пада косата от таксотера, но няма повръщане, поне при мен, за съжаление ремисията продължи 6 месеца и отново се появи М и продължихме с кселода, държим я под контрол, не е активна,аз се чувствам стабилна и добре...това е ..лечението е добро, дано майка ти има повече късмет...
| |
|
|
|
майка не може да става, направиха й таксотер на 23.05 и от тогава има много силно болки в ч. дроб, тя имя множество мета в в него с р-ри от 10-40 мм. нека установим връзка аз съм от Пловдив
| |
|
Тема
|
[re: v_kostadinova]
|
|
| Автор | zdr1 (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.05.07 11:26 |
|
|
Имейла ми е zdravetc1950@abv.bg..защо не може да става..аз нямах болки и сега нямам...тел. 02/8268992 , как и е кръвта и чернодробните показатели..АЛАТ, АСАТ , алкалната фосфатаза...да не се е отчаяла и отпуснала...да се стегне..тази комбинация от лекарства работи добре...ще се оправи ..ако мога да помогна ..обадете се...
| |
|
|
|
някой друг бил ли е на такава схема , моля ви пишете ми
| |
|
|
|
Здравейте, ще споделя и аз с вас за нашия случай. моята майка е с рак на дебело черво и много мета в черен дроб. Днес и предложиха да я включат в една програма за изпробване на някакво ново лекарство към химиото. В брошурата, която ни дадоха, пише , че чрез компютър ще се определи тя към коя група ще бъде - едната ще се лекува с това лекарство, а другата с плацебо таблетки. Нещо и аз не разбрах какво е точно това, ще трябва пак да се консултираме с някой, трябва да дадеме отговор до два-три дни. Попитах за авастина и кселодата, не може ли и тя да бъде с тези препарат, но ми казаха, че са много скъпи, и в Б-я още не се използва авастин, а за кселодата не можело да мине направо към нея , първо трябва да направи няколко вливания да се види дали ще ги понесе. Много ми е мъчно, като гледам как се мъчи - боли я, започна да се изпотява и незнам какво да правя. Ако имате повече информация , пишете! Ще съм ви много благодарна!
| |
|
|
|
здравей бобър, майка ми се лекува при доц. Цекова в Царица Йоана в София с таксотер и кселода много добра комбинация , моят съвет е да потърсите тази докторка и да не се хващате с тези програми , а да започвате много сериозно лечение, защото положението с черния дроб не търпи отлагане, ако можеш да намериш пари кселодата струва 921лв за 1 курс на първо време докато чакате да излезе протокол
доц. Цекова е национален химиотерапевт
| |
|
|
|
Тези две лекарства на хапчета ли ги пие? Не са вливки, така ли? Ами ще видиме какво може да се направи. Благодаря за съдействието? При вас как върви лечението?
| |
|
|
|
таксотера е цитостатик, който се влива венозно, а кселодата се пие през устата, не сме правили ехо, но ензимите паднаха на половина, а бяха над 1000, спешно апелирам търсете тази лекарка, тя е най-добрата химиотерапевтка
| |
|
Тема
|
[re: zdr1]
|
|
| Автор |
zdravetc (непознат
) |
| Публикувано | 20.06.07 17:22 |
|
|
Радвам се, че имате подобрение и сте изпълнени с надежда...аз съм здр1..Успех и продължавайте до пълна ремисия...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|