|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Радост за душата
|
|
Автор | дм (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.04.07 13:02 |
|
Здравейте,
реших да отворя тази тема "Радост за душата", за всичко, което би предизвикало усмивка и радост в душата. Музика, природа, цветя,...
Ще се радвам, на всяка усмивка.
Хубав, слънчев ден!
| |
Тема
|
Цветята
[re: дм]
|
|
Публикувано | 18.04.07 14:11 |
|
Наскоро отворих темата: Цветята – нашият щит
Тук:
От там е:
пише за Азалия, Алое, Аспарагус, Кактуси, как влияят на човека.
| |
Тема
|
Музика
|
|
Публикувано | 18.04.07 14:59 |
|
Музика от Петър Дънов:
Една от любимите ми негови песни е Българска идилия, 14 в CD3.
Друга хубава музика, на хор "Бодра смяна". На 13.04. имаха концерт в НДК, София. «Златни страници от репертоара на хор «Бодра смяна» - първият от поредицата концерти, посветени на 60-годишнината от създаването на хора и на годишнината от рождението на неговия дългогодишния ръководител и диригент– Лиляна Бочева.»
За този концерт, за жалост, разбрах късно.
Но ще следя и ще пиша, като разбера кога&къде ще е следващият.
Има още нещо, което не е само музика, и спорт не е само. Но е красиво.
Казва се Албена Денкова и Максим Ставийски. Те, на 23.03, за втори път спечелиха световната титла във фигурното пързаляне при танцовите двойки.
Видео от Световното първенство в Япония:
Към края на април се очаква да направят ледено шоу, в Зимния дворец, Студентски град, София. Когато разбера повече, ще пиша.
Това е сега.
| |
Тема
|
Re: Музика
|
|
Автор |
nincka45 (непознат) |
Публикувано | 18.04.07 22:11 |
|
Благодаря ти, ДМ, инициативата ти е чудесна!
| |
Тема
|
|
|
Автор | ЮЛИЯ 48 (Нерегистриран) |
Публикувано | 19.04.07 15:39 |
|
Благодаря ти ДМ за хубавата тема, прочетох Притчите, за Белият кон и съдбата,Добър е Господ, Небесният плод, много ми харесаха и ме разтовариха.
Темата за цветята също е страхотна
| |
Тема
|
[re: ЮЛИЯ 48]
|
|
Публикувано | 19.04.07 15:47 |
|
Радвам се, че харесвате темата.
| |
Тема
|
Водата
|
|
Публикувано | 19.04.07 16:32 |
|
Водата - чиста, изворна!
Едва ли е нужно да казвам колко е важна за организма ни.
Тук си мисля да дам повече информация за изворната вода, като: Кои и къде са изворите в София, а и в България, и какви лечебни качества има Тя.
Ще се постарая, но и ще се радвам на помощ!
| |
Тема
|
Животинки
|
|
Публикувано | 19.04.07 16:55 |
|
Тук, специално за животинките! И за тяхната помощ, да бъдем по-здрави И по-добри.
И по-ранобудни! - чисто статистически, мнението на няколкото мои познати/и аз/, имащи котки е, че Котката/Котарака може да те направи много бързо ранобудник! Даже, цялото семейство и съседите... Как да не им се радваш на тези...котенца!
За хората с такъв проблем, имам решение: дете, което обожава котките. Така, хем детето ще си има занимавка, хем котката вечерта ще и треперят краката от умора и, двете ще спят спокойно до сутринта.
Кучетата, от личен опит зная, не са такива зверчета, като горните.
Но са си животинки! Обичам си ги!
| |
Тема
|
Предложение, за поспаланковци...
|
|
Публикувано | 19.04.07 17:34 |
|
...и то е котенце, като мойто коте / то всъщност е на племенника, ама го гледам аз/.
Ще ти мърка, ще те посреща, ще ти се Кара, когато закъснееш /а ако закъснееш много - лелей, поне половин час мрънкане не ти мърда/, ще създаде свой ред в къщата, и свои правила, които Всички, ще им се наложи да приемат... Иначе се кара... Да му се скараш ти - ще се възмути! макар и да се чувства виновен... Но... дори и да ти е Много сърдит, щом го нахраниш и му се доспи, ще дойде при теб нежен, мъркащ и сладък и ти, само ако си много коравосърдечен, няма да откликнеш на ласките му...
Разбира се, обича да си играе, главно вечер, към 12ч /ако през деня някое детенце не го е изтощило/ или сутрин, когато бързаш за работа... И ти трябва да си играеш с него, защото се сърди...
Иначе е мекичко, с козинка като зайче, грациозно, забавно, игриво, с едни невинни очи, неразбиращи как може да му се ядосваш...
Една позната има котка и наскоро й хрумна /!!!/ да ги пуснем, да си направят няколко котенца и после да ги раздадем... Отказах! - котарака ми е достатъчен.
Е, ако има много желаещи, ама достатъчно много, може...
Има ли желаещи ?...
| |
|
Знаеш ли нещо за Бялата вода над Княжево?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|