|
Тема
|
бебешки храни
|
|
Автор | мapиян (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.04.07 11:20 |
|
мили хора,
Бих искал да знам дали бебешките пюренца и зелен4укови и плодови храни са полезни за онкоболни. Майка ми губи много апетит и слабее и в старанието си да намерим храни полезни и лесно приемащи се, започнахме да и даваме от тях.
Ако някой ги ползва или знае дали са подходящи или не, моля ви пишете.
| |
Тема
|
Re: бебешки храни
[re: мapиян]
|
|
Автор | Juli7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.07 11:35 |
|
Не мога да ти кажа със сигурност дали са подходящи, но понеже имам бебе и гледам състава на пюретата, и ми се струва, че един голям човек има нужда от храна с по-голямо съдържание на витамини и минерали. Т.е. пюретата са добри и подходящи и задоволяват бебешките нужди от витамини и т.н., но за майка ти вероятно ще е необходима по-обогатена храна. Иначе пюретата на Хип са правени от биологично чисти продукти - зеленчукови и месни и в момента са най-добрите бебешки храни на Българския пазар.
| |
|
Дадо ми след операцията от рак на стомаха преди да си отиде се хранеше само с бебешки пюрета.
Не знам дали това е най-доброто, но ... по-добре от нищо
Невъзможно е да се изобрети нещо глупакоустойчиво, защото глупаците са безкрайно изобретателни.
| |
Тема
|
Re:
[re: Bиливap]
|
|
Автор | ... (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.07 12:33 |
|
пюретата са все пак консервирана храна-защо не и приготвяте вие-ще има със сигурност повече витамини за да я подсилят.например картофено пюре,или нещо със лапад, спанак,пасирана зеленчукова супа и др.
| |
Тема
|
Re:
[re: ...]
|
|
Автор | Juli7 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.04.07 13:08 |
|
Бебешките пюрета не съдържат консерванти.
| |
Тема
|
Re: бебешки храни
[re: мapиян]
|
|
Автор |
onemen (непознат
) |
Публикувано | 11.04.07 13:43 |
|
Ето и моето мнение.Не губи време ,започваи да и вливаш серум-глюкоза и продължавои да се мъчиш да я храниш с супи,пилешко ,каши,зеленчуци.Ако се забовиш огранизма отслабва страшно много и бърза и след това в наи-добрият случаи ще може да се направят 6-7 вливания(lвените започват да се губят).
А ако прецениш че все още е добре направо премини на терапиите със сокове
| |
|
Не знам. Аз лично съм против готовите бебешки храни. Мойте и двамата не са консумирали такива. Всичко бе приготвено от мен.
А колкото до еко чисти продукти и консерванти..... откровено не вярвам.
Защо не пробвате със зеленуци на пара, с малко лимон и евентуално зехтин.
Прясно изцедени сокове. Разходки (доколкото е възможно разбира се) на слънце.... може би с тях ще се завиши и апетитът....
| |
|
|
|
|