|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
Тема
|
ДЕСТИЛИРАНА /МЕДИЦИНСКА ГАЗ
|
|
Автор | MlMl (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.03.07 15:00 |
|
Може ли някой да ми каже от къде мога да купя дистилирана /медицинска/ газ.
Имам в предвид тази, която се ползва като лекарство, пиейки се в малка доза.
Редактирано от *jull** на 28.12.12 12:35.
| |
Тема
|
Re: ДИСТИЛИРАНА/МЕД. ГАЗ
[re: MlMl]
|
|
Автор |
nelidz (член) |
Публикувано | 26.03.07 09:28 |
|
Не знам дали има медицинска газ.В книгата на Малахов пише, че се използва обикновена газ за горене, която сам можеш да дестилираш.Тук в някакъв постинг съм чела, че в Лукойл има някаква пре чистена, но се намира много трудно и с много връзки.
| |
Тема
|
Re: ДЕСТИЛИРАНА/МЕД. ГАЗ
[re: MlMl]
|
|
Автор | Vivs (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.07 09:36 |
|
Има медицинска газ, доколкото зная, се продава в аптеките.
| |
Тема
|
[re: nelidz]
|
|
Автор | mimi (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.03.07 15:29 |
|
благодаря
никъде по аптеките във Варна не открих. Моля , ако някой знае откъде мога да купя пишете ми -наистина е спешно
| |
Тема
|
[re: Vivs]
|
|
Автор | вoзи (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.07 08:44 |
|
виж в алтернативна , напиши газ и ще ти излезе, мисля це там даваха места откудето може да се купи...
| |
Тема
|
[re: mimi]
|
|
Автор |
nelidz (член) |
Публикувано | 27.03.07 09:44 |
|
Мими, авиационната газ е по-пречистена.Ако имаш познат на летището, опитай.Знам само ,че един мъж от стаята на баща ми пие от тази, която се продава в магазините за горене.Бяха го отписали и август месец казаха, че ще живее най-много месец.Това е единствения лек, който прилагат.Имаше подобрение и беше жизнен.От няколко месеца майка ми не ги е чувала, но скоро ще се обадим да видим как са.Успех ти желая!
| |
Тема
|
[re: вoзи]
|
|
Публикувано | 27.03.07 13:07 |
|
къде е това -алтернативна-не можах да го открия
| |
Тема
|
|
|
Автор | ........... (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.07 13:35 |
|
моля те ако се свържете с този човек и е добре напиши информация относно как е пил газта, за какво заболяване и как я е пречистил. майка ми от 7 дни пие пречистена газ и от два дни загуби апетит. тя започна да пие на бучка захар по 1 капка първия ден, втория две и т.н. сутрин половин час преди хранене, страхувам се да не би нещо да и вреди. благодаря предварително.
| |
Тема
|
[re: ...........]
|
|
Автор | MlMl (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.03.07 13:56 |
|
чух че рецептата с бучка захар си ползва за диабет. сестра ми пие по 1ч.л. и не пречиства със спец.филтър -за което и аз се притеснявам .при нея е 2 ден. моля те ако чуеш нещо по този повод пиши
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 27.03.07 13:58 |
|
благодаря ти за информацията. за какъв вид рак е ползвал газта? и ако можеш да разбереш в какво количества я е пил ще ти бъда мн.благодарна
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | (покажи всички)
|
|
|