Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:23 17.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема 5fluoruracilнови  
Авторkati_k (Нерегистриран)
Публикувано26.10.06 13:20

Tursq speshno 5-Fluoruracil 10 ampuli po 500mg.Izvinqvam se,che pisha na latinica,no v momenta nqmam kirilica.Ako nqkoi znae kude moga da namerq tova lekarstvo,molq da mi kaje.Blagodarq predvaritelno!

Тема Re: 5fluoruracilнови [re: kati_k]  
Авторgal55 (Нерегистриран)
Публикувано26.10.06 16:38

Привет,има в Пловдив в склад Биомеда в Тракия.Тел.032/609920.Успех.

Тема Re: 5fluoruracilнови [re: gal55]  
Авторkati_k (Нерегистриран)
Публикувано27.10.06 14:58

Posledniq put go vzeh to4no ot tozi sklad,no v srqda pitah-kazaha che nqma i nqmalo durjavna poru4ka za tova lekarstvo do kraq na godinata.Shte se obadq pak da popitam-moje durjavata da se e zadeistvala spe6no,za da ni osiguri lekarstvoto!Blagodarq za otzivchivostta!

Автор nani_na (любопитна)
Публикувано27.10.06 15:12

Моля, пишете на кирилица!

Авторgal55 (Нерегистриран)
Публикувано30.10.06 11:13

Наистина нямат на склад,отговориха ми,че може и да получат,да се обаждаме периодично.Дадоха ми телефона на Хигия,където имало,но израелски.Чела съм,че е по-гаден,не е толкова пречистен като австрийския.Обадих се в Хигия /032 67 51 25/,за днес нямаше,казаха да звънна утре.Ако искате,пробвайте и моля Ви пишете дали сте си намерили.На нас ни трябват за вливка в четвъртък 02,10,200г.Успех!

Тема Re: 5fluoruracil [re: nani_na]  
Авторминop (Нерегистриран)
Публикувано31.10.06 12:32

5-Fluorouracil има в складовете на Хигия. Успех.

Пловдив 4004
ул. Георги Икономов 2
тел: 032/ 675125
факс: 032/ 675119
e-mail: hgplovdiv@higia.bg

Тема Re: 5fluoruracilнови [re: gal55]  
Публикувано31.10.06 12:36

В Хигия има австрийски 5-Fluorouracil. Качествен е.

Авторiuliana (Нерегистриран)
Публикувано01.11.06 20:45

Намерихме го в аптека Тримонциум вчера вечерта. Имаха 10 ампули в наличност, но предполагам, че вече могат да го поръчват от складовете, следователно го има в аптечната мрежа. Аптека Тримонциум се намира срещу държавната болница в Пловдив, на Васил Априлов. Тел. е 032 64 33 62. На него може да се поръчва.

Тема Re: 5fluoruracilнови [re: iuliana]  
Авторket1234 (Нерегистриран)
Публикувано02.11.06 08:11

Купувайте скъпоструващите лекарство от складовете на търговци на едро.
В аптеките си слагат до 28% завишение.
Не е законно, но търговците на едро си затварят очите и правят услуга на хората.

Тема Re: 5fluoruracilнови [re: iuliana]  
Публикувано02.11.06 08:47

Аз намерих австрийския 5-Fluorouracil. Казаха ми от него да търся, защото е по-качествен. Друг не знам дали има по складовете и аптеките.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.