Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:55 16.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема рак на млечна жлезанови  
Автор galizak (непознат )
Публикувано05.10.06 01:41

ПРЕДСТОЯТ МИ 4 КУРСА ХИМИОТЕРАПИЯ ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА НА ГЪРДАТА.ИМАМ ТУМОР 4 НА 5 СМ. И ЗАСЕГНАТИ ЛИМФНИ ВЪЗЛИ.МОЛЯ ЗА СЪВЕТ КАКВИ МЕДИКАМЕНТИ ДА СИ ВЗЕМА ЗА ЛЕСНО ПОНАСЯНЕ НА ХИМИОТЕРАПИЯТА И ПРОТИВ ОКАПВАНЕТО НА КОСАТА.

Тема Re: рак на млечна жлезанови [re: galizak]  
Авторzdr1 (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 14:15

Каква химия ще ти правят..Ако е червената няма спасение за косата....е, има и изключения, аз съм виждала..на които не им пада , но те са единици, за другия ти въпрос, прегледай сайтовете назад има много писано по въпроса...например "Стаята на Весела", а и началната тема на клуба...там има много информация..Успех и горе главата! Приготви се за борба, някои тук ,както и аз сме ветерани в битката...така че пиши...

Авторздp1 (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 14:17

Имам предвид 2-рата тема в клуба...

Авторgalizak (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 16:16

Червената химиотерапия ще е.Плаша се единствено от окапването на косата.

Авторздp1 (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 16:43

Разбирам те напълно, голям стрес е , но това наистина е най-малкият ти проблем, ща си вземеш перука тук е писано и за това, свиква се, аз два пъти за 9 години съм губила косата си и пониква по-хубава и здрава...даже някои предварително се остригват и така избягват стреса от падането..има по важни неща..ще ти подейства ли химията за стопяването на тумора ..поддържането на кръвните показатели за да те лекуват без прекъсване, операцията после и т. н. ..за косата просто не се тормози..не можеш нищо да направиш нищо, приемаш нещата и толкова...

Тема Re: рак на млечна жлезанови [re: здp1]  
Автор hadjiatabg (непознат)
Публикувано05.10.06 17:26

не се тревожи за косата направих 5 курса химотерапия и коста почна да ми капе на втората още но е подстригвах ниско и не ми окапа цялата верно аз все още се смятам за мъж хахаххахаа и доста народ мисли така но наистина това е най малкия ти дерт.Успех

Авторzdr1 (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 17:41

Разбира се , че си мъж..чувала съм как действа химията..но това е временно..после мъжествеността не е само "онова', тя има много измерения, излъчване, поведение,и т.н., после има си начини и да се покажеш мъж и да задоволиш някого .

, въпрос на желание..а пък и ние се смятаме за жени, дори и с перуки и с по една гърда..доказано...

Автор vesela.bgМодератор (усмивка)
Публикувано05.10.06 17:44

"Плаша се единствено от окапването на косата".

Ама слънце.....окапването на косата е безболезнено

Не се плаши въобще, ще израсне отново... Казах ти вече, подстрижи я късичко.
Аз се обръснах, а при мен продължи да расте през цялото време....
Мисли за здравето си, а не за косата....

Нема начин да нема начин!

Тема Прогнозата?нови [re: galizak]  
АвторЖижи (Нерегистриран)
Публикувано05.10.06 20:54

Приятели, а каква е прогнозата при този стадий на рака?
Вчера ви питах в друга тема откъде да си купя перука, че и при мен е подобно положението.
Колко ми остава да живея в най-лошия вариант? Година ще има или не?
Картината при мен е следната:
- дуктален тумор 3-4 см, без метастази в ч.дроб и бял дроб, и 1 засегнат л.възел аксиларно, като досега съм минала 1 химиотерапия, имам още 2 и след това ножчето.
А може ли докато правя химиотерапия да се развият метастази?
Все още съм доста неориентирана, след като 1 година ми лекуваха мастопатията с Аулин и Геритамин, но се оказа друго и лекарите мълчат. Гледат ме и само пишат и едни такива уклончиви думи, вече незнам какво да си мисля.

Тема Re: Прогнозата?нови [re: Жижи]  
Автор vesela.bgМодератор (усмивка)
Публикувано05.10.06 23:20

ехо, а бой искаш ли... За да не се повтарям, прочети тук:

И да не си посмяла пак да ни задаваш такива въпроси. Прогнозата е една единствена - Бой по рака до дупка

Нема начин да нема начин!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.