Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:06 03.11.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема карцином овариорумнови  
Автор Nat.Gr (непознат)
Публикувано03.10.06 14:00

Здравейте!
Знае ли някой каква е прогнозата при Т3с Nx M0, стадий 3?

Тема Re: карцином овариорумнови [re: Nat.Gr]  
Автор vesela.bgМодератор (усмивка)
Публикувано03.10.06 14:48

Не задавай моля те такива въпроси...И Господ не може да ти даде прогноза

Който прави такова нещо, просто слага етикети без основание.
Ако ти кажа че имаш 2 месеца, какво ще направиш - ще се предадеш и ще легнеш да умираш...Ако ти кажа, че няма страшно - ще продължиш лечението си с мисъл за оздравяване, нали?
А сега марш да се лекуваш и да оздравяваш, а не да се бъркаш в Божийте работи
Всичко зависи от нас самите - ако прогнозираш, че всичко ще е наред, така ще бъде....

Нема начин да нема начин!

Тема Re: карцином овариорумнови [re: vesela.bg]  
АвторThea (Нерегистриран)
Публикувано03.10.06 15:50

Аз съм с диагноза рТ3 NxMx.
Няма да повтарям Весела.
Прочети назад във форума - има много писано за лечението и за ремисията!!

Авторester (Нерегистриран)
Публикувано03.10.06 16:23

http://netoncology.ru/view.php?id=748

Сайта е на руски, но е много добър

Тема Re: карцином овариорумнови [re: vesela.bg]  
Автор Nat.Gr (непознат)
Публикувано03.10.06 17:12

Аз не питам за себе си :) Но това няма особено значение, в такъв момент е много важно да има някой до болния човек, за да го обгрижва. Аз намерих няколко линка тук в клуба по въпроса, и вече съм наясно с нещата.
Единствено ме притесни факта, че в епикризата пише М0, а тя е с разсейки в стомаха, червата, панкреаса.... Може би е някаква техническа грешка, не знам. Лекарите ми казаха, че тя е на "финалната права". Просто исках да проверя дали наистина е така.

Тема Re: карцином овариорумнови [re: ester]  
Автор Nat.Gr (непознат)
Публикувано03.10.06 17:17

Погледнах линка, много ти благодаря!!! Още едно доказателство за това колко са добри руснаците :)

АвторPixel (Нерегистриран)
Публикувано03.10.06 21:05

A s kakvo predlagat da ya lekuvat ili veche ya lekuvat lekarite? Pitam zashtoto maika mi i v sushtata faza.
Pixel

Тема Re: карцином овариорумнови [re: Pixel]  
Автор Nat.Gr (непознат)
Публикувано04.10.06 14:44

Пратиха ни в онкодиспансера за насрочване на химиотерапия. Не знам въобще как ще й бъде направена, защото тя не е спряла да повръща след операцията, дори и от глътка вода й става лошо. Слагаха й сонда, нищо не помогна. Доколкото знам трябва да има добри кръвни показатели, за да почнат вливанията, а при това положение - не знам как ще стане :(.

Тема Re: карцином овариорум [re: Nat.Gr]  
Автор infoto (непознат)
Публикувано04.10.06 16:39

трябва да го уточниш това с метастазите. да не е техническа грешка при писането на епикризата? все пак това са важни неща.

Автор Nat.Gr (много позната:))
Публикувано10.10.06 19:33

Искам да благодаря на всички, които ми писаха! Вече няма смисъл да се консултирам, погребението на свекърва ми беше днес. Не губете кураж в борбата с болестта! Желая успех на всички!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.