Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:14 12.07.25 
Взаимопомощ
   >> Клуб за борба с рака
*Кратък преглед

Тема omega 3нови  
Авторkat (Нерегистриран)
Публикувано21.03.06 14:23

някой болен от рак на гърдата пие ли омега 3 na nutrilite?Какво мислите за тази добавка?Ако някой има опит моля ви да сподели!

Тема Re: omega 3нови [re: kat]  
Автор миз (шест...)
Публикувано21.03.06 21:06

аз съм с рак на гърдата и пия омега-3, но не на този производител. омега-3 е полезна за много неща добавка, но наскоро четох за изследване точно за влиянието на омега-3 върху рака на гърдата, чиито резултати за съжаление не са отчели никакво положително влияние. не че вреди, но и не намалява риска от появата на рака и не подобрява лечението му. но аз си пия омегата заради другите и положителни влияния :).
успех!

Тема Re: omega 3нови [re: миз]  
Авторkaт (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 09:29

миз ти на кой производител пиеш?Кажи ми моляте каде си чела че няма влияние върху рака на гърдата?

Тема Re: omega 3нови [re: kaт]  
Автор миз (шест...)
Публикувано22.03.06 19:24

в момента пия на pharmassure, но това е за момента, не се придържам към тях. а моите добавки няма да ти дадат кой знае каква информация, защото не живея в българия. ето статията, която четох за омега-3 и рака

. съжалявам, че е на английски.

Тема Re: omega 3нови [re: миз]  
АвторNena (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 22:11

Днес говорих с личната си лекарка за това. Тя каза,че Омега 3 помага за нормалното функциониране на нормалните клетки. Не й е известен противотумурен ефект,т.е. на вече увредени клетки не може да влияе , за да функционират нормално,но е много подходящо по време на химиотерапия, за да помогне на здравите клетки по-бързо да се възстановят. Аз си мисля,че ако приемем,че вече нямаме болни (ракови) клетки Омега 3 може да помогне да не се израждат здравите ни клетки. Така,че в никакъв случай няма да навреди, според мен.

Тема Re: omega 3 [re: Nena]  
Автор миз (шест...)
Публикувано23.03.06 01:31

естествено, че няма да навреди! само казвам, че според това проучване на изследвания за влиянието на омега-3 върху рака, рискът от появяване му е еднакъв при хора и с диета богата, и с такава бедна на омега-3. но имайки предвид, че е хубаво да се съобразяваме с всички нужди на организма си, а не да се съсредоточаваме единствено върху факта, че имаме рак, аз си пия и омегата .
успех!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.